חרא צה"ל?
יש לי סיפור ממש יפה..
בעיקרון, התגייסתי לפני 5 חודשים, עשיתי מסלול של הנדסאית לפני הצבא.
עשיתי קורס די מעולה בחיל החימוש וקיבלתי סיפוח למצפה רמון.
בוא נגיד ככה, אין שום דבר שקשור לתפקיד שלי בבסיס!
אשכרה, אני בבסיס לא עושה כלום כל היום. הובטח לי לצאת לקורס אחר על מנת שתהיה לי עבודה, אבל כנראה שאני אצא רק אחרי דצמבר, עד אז אני באה לבסיס ולא עושה כלום.
אני ממש לא יודעת מה לעשות, האם כדאי להגיש טופס 55?הנסיעה לבסיס עבורי היא 6 ומשהו שעות, החזרה גם.
האוכל בבסיס מזעזע, זה לא הגיוני שאני חמישה ימים חיה על מים ובטן מקרקרת!
מה זה הזוועה הזאת?!?!..אני אשכרה רציתי לשרת, ראיתי בזה חלק חשוב, חבר שלי לוחם, אני נגד הגובניקים שלא עושים כלום וקשה לי לראות כאלה
ואני אשכרה הופכת לכזאת.אני לא עובדת בבסיס, מבזבזת את זמני, אני בת 20 וחצי בלי יכולת לכלכל את עצמי כי 5 ימים בשבוע אני בצבא לא עושה כלום!
הצילו?
יש לי סיפור ממש יפה..
בעיקרון, התגייסתי לפני 5 חודשים, עשיתי מסלול של הנדסאית לפני הצבא.
עשיתי קורס די מעולה בחיל החימוש וקיבלתי סיפוח למצפה רמון.
בוא נגיד ככה, אין שום דבר שקשור לתפקיד שלי בבסיס!
אשכרה, אני בבסיס לא עושה כלום כל היום. הובטח לי לצאת לקורס אחר על מנת שתהיה לי עבודה, אבל כנראה שאני אצא רק אחרי דצמבר, עד אז אני באה לבסיס ולא עושה כלום.
אני ממש לא יודעת מה לעשות, האם כדאי להגיש טופס 55?הנסיעה לבסיס עבורי היא 6 ומשהו שעות, החזרה גם.
האוכל בבסיס מזעזע, זה לא הגיוני שאני חמישה ימים חיה על מים ובטן מקרקרת!
מה זה הזוועה הזאת?!?!..אני אשכרה רציתי לשרת, ראיתי בזה חלק חשוב, חבר שלי לוחם, אני נגד הגובניקים שלא עושים כלום וקשה לי לראות כאלה
ואני אשכרה הופכת לכזאת.אני לא עובדת בבסיס, מבזבזת את זמני, אני בת 20 וחצי בלי יכולת לכלכל את עצמי כי 5 ימים בשבוע אני בצבא לא עושה כלום!
הצילו?