חרא צה"ל?

• פותח הנושא p3c
  • פורסם בתאריך

p3c

New member
חרא צה"ל?

יש לי סיפור ממש יפה..
בעיקרון, התגייסתי לפני 5 חודשים, עשיתי מסלול של הנדסאית לפני הצבא.
עשיתי קורס די מעולה בחיל החימוש וקיבלתי סיפוח למצפה רמון.
בוא נגיד ככה, אין שום דבר שקשור לתפקיד שלי בבסיס!
אשכרה, אני בבסיס לא עושה כלום כל היום. הובטח לי לצאת לקורס אחר על מנת שתהיה לי עבודה, אבל כנראה שאני אצא רק אחרי דצמבר, עד אז אני באה לבסיס ולא עושה כלום.
אני ממש לא יודעת מה לעשות, האם כדאי להגיש טופס 55?הנסיעה לבסיס עבורי היא 6 ומשהו שעות, החזרה גם.
האוכל בבסיס מזעזע, זה לא הגיוני שאני חמישה ימים חיה על מים ובטן מקרקרת!
מה זה הזוועה הזאת?!?!..אני אשכרה רציתי לשרת, ראיתי בזה חלק חשוב, חבר שלי לוחם, אני נגד הגובניקים שלא עושים כלום וקשה לי לראות כאלה
ואני אשכרה הופכת לכזאת.אני לא עובדת בבסיס, מבזבזת את זמני, אני בת 20 וחצי בלי יכולת לכלכל את עצמי כי 5 ימים בשבוע אני בצבא לא עושה כלום!
הצילו?

antreprize

New member
אם את חושבת שהעבודה אחרי הקורס

תתאים לך, אז כדאי שתחכי, אם לא ואת לא חושבת שאת יכולה למצוא משהו אחר לעשות אז כנראה שכדאי לחפש מקום אחר.

p3c

New member
...

אני רואה בנות שעשו את הקורס הזה וגם להן משעמם רוב היום..
רוב היום אשכרה לא עושים יותר מידי!

antreprize

New member
זה ככה בהרבה תפקידים בהרבה מקומות.

אני בהחלט מזדהה איתך.

Gohan SSJ2

New member
תנסי לברר איפה כן יש עבודה רצינית

לחיילים בעלי המקצוע שלך, ותנסי לעבור לשם על ידי טופס 55. אם תבקשי לעבור לבסיס יותר מבצעי יש סיכוי יחסית גדול שיאשרו לך את המעבר, בתנאי כמובן שהמפקדים שלך יסכימו לשחרר אותך.
לדעתי אם את אוהבת את המקצוע הנוכחי שלך, חבל להחליף אותו רק בשביל למצוא עבודה בבסיס הספציפי הזה. עדיף לנסות לעבור בסיס.

בהצלחה!

p3c

New member
הבעיה היא

האם כדאי לעבור למרות התש שיש לי בבסיסהזה.
הוא בדרום ואני בצפון,אז די מתחשבים בי בשעות ההגעה והיציאה מהבסיס.
המשכורת היא 440 במקום 300..
הסגירות זה 1 ל-7 שזה כמעט כלום יחסית לאחרים בקורס שלי.
ואני ממש מפחדת שעם המזל שלי, אגיע למקום גרוע יותר.
אני פשוט חושבת שאם הייתי מצליחה להתחבר יותר היה לי הרבה יותר קל בבסיס הזה!

oromer

New member
מנהל
זה סיכון שתאלצי לקחת- להגיע לבסיס עם

תנאים פחות טובים.....

את צריעה להחליט מה יותר חשוב לך- העיסוק במקצוע או תנאי השירות שלך...... עדיין יש סיכוי שתגיעי למקום עם תנאים יחסית טובים אבל שוב אי אפשר להבטיח. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

Gohan SSJ2

New member

אם את הולכת לאיזה בסיס באוגדת עזה לדוגמה, אז מצד אחד יהיה לך הרבה במה להתעסק כמו שרצית, אך מצד שני ברור שהתנאים יהיו הרבה פחות טובים. ככה זה.

אני מבין ממך שאת נמצאת בתפקיד בעל רמת סיכון א'. בשביל שיהיה סיכוי טוב שיאשרו לך מעבר את צריכה לבקש לעבור לבסיס בעל רמת סיכון א' פלוס, ששם די ברור שהתנאים יהיו פחות טובים, אך מצד שני סביר להניח שיהיה לך שם יותר עבודה.
ממה שהבנתי את רוצה שירות משמעותי, ומקום מבצעי עם הרבה אקשן יתאים לך. אבל בסופו של דבר זו החלטה שלך.

אם את יוצאת לקורס בדצמבר,

את יכולה בינתיים להעסיק את עצמך בדברים שיתרמו לך לחיים - לקרוא ספרים באנגלית, ללמוד לפסיכומטרי, להכיר אנשים חדשים, לעזור לחיילים אחרים בדברים שמעניינים אותך, וכו'.

תחשבי שיש איתך בבסיס המון אנשים,
כך שגם אם אין לך עבודה שאת מחויבת לבצע, בטוח יש משהו מעניין אחר שתוכלי לעשות באותו הזמן.

למעלה