חקשמח!

odedee

New member
גם לאכול זה חשוב מאד!

איפה את בהולנד? יש לנו שם כמה חברים שיוכלו אולי להצילך מהרעב
"לא צריך צלחת, ההומואים אוכלים בתחת"

Dublinoa

New member
בתור אחת שיש לה גיסה הולנדית

האוכל שלהם ממש לא משהו
ואדון מנהל - אצלינו לא אוהבים גפילטע
הבנתי במיוחד מהארץ כדי שיטעמו בבית והסכימו איתי שזה איכס!

odedee

New member
גיברת נעה...

רק כדי להסיר ספק, מבחינתי גפילטע זה דבר נורא, והסיבה היחידה שאני אוסף את המתכונים שלו היא כדי לזרוק אח"כ את כולם לפח כדי לפטור את כולנו מעונשו של זה.

Dublinoa

New member
אה - אז אם ככה אפשר בבקשה

שתוסיף למבצע הזה רגל כרושה

odedee

New member
נו ודאי

השילוש הקדוש - כבד קצוץ. גפילטע גד ורגל קרושה... האמת, יש לו רגל רביעית: הלזלע. ככה כותבים? זה דבר שאני משתדל למחוק מהתודעה לחלוטין. שנאמר "40 שנה סבלו בני ישראל במדבר והם מתעקשים להזכיר לעצמם את זה באוכל"

een ogenblik

New member
אני חשבתי שהגפילטע זה לזכר טראומת

חציית הים בחורבה. אתם יודעים, בני ישראל מתנהלים לאיטם לאורך שביל צר, ומשני עבריהם קירות אקווריום, והקרפיונים מסתכלים עליהם כמו אנשים בכלובי גן חיות. מאז מעלים זכרונות טראומתיים על ידי התעללות בדג מסכן. אם בני ישראל לא התאוששו, למה שהדגים יתאוששו?

odedee

New member
זה בשביל שתדעי לזהות את הראש

(הרי הוא טחון, אז זו משימה לא קלה) ושנאמר "להיות לראש ולא לזנב" וגם "בחורף יותר קל לנסוע לתל-אביב".

stevie1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מה יש לכם אתם מהגפילטע, תעזבו אותו במנוחה! ונעה, אם הגפילטע לא טעים לכם את יודעת איפה הדואר

ro99

New member
ואני לא רק שאוהבת גפילטע ../images/Emo19.gif

אלא שגם חולה על כבד קצוץ...
אבל ווט דה פאק איז "הלזלע"?

chti

New member
../images/Emo45.gif

אכן צמחוני הנני, אבל עוד זוכר (חסד נעורים) את אותו כבד מוקצץ לטובה ואך ורק לטובה.

odedee

New member
לשמחתי אני לא יודע בדיוק

אבל המרכיב העיקרי שם הוא הצוואר של התרנגולת. כן, בדיוק, החלק שכל אדם נורמלי מיד זורק? אצל הפולנים זה המרכיב העיקרי במאכל התאווה הזה.

אושר מ

New member
אה. זה אני יודעת!

זה צוואר תרנגולת ממולא בהמון דברים. מאכל מסתבר פולני, והיחיד שאני שמחה שבמשפחה הפולנית שלי לא טרחו להכין מעולם.

למעלה