חקשמח!

odedee

New member
חקשמח!

בסימן של איחוד גלויות קטן, נארח פה את חברינו מפורום ישראלים באירופה לאחר ליל הסדר. ביום ראשון 24 באפריל הבעל"ט בשעה 17:00 שעון אירופה (12 בצהריים שעון חוף מזרחי, ואת שאר החישובים תעשו לבד
) נפתח פה שרשור להיכרות הדדית (ואל תספרו לי שאתם כותבים גם שם
, אין כל קשר). בשרשור כל אחד יוכל לשתף בחוויות יציאת מצרים הפרטית שלו, יעני המעבר מישראל לארץ המגורים הנוכחית. גם מעברים חשובים אחרים יתקבלו בשמחה! אם יש בידכם תמונות מתאימות, שירי מולדת או מאכלי חג מסורתיים, אתם מוזמנים להעלות אותם. Anything goes!

ro99

New member
אוייש! ../images/Emo12.gif

תגיד, אתה מצפה ממני גם לעשות פה ספונג'ה לכבוד האורחים? יש לי כאב גב. רחמים!

een ogenblik

New member
נראה לך?

חלק מהאורחים בכלל בני בית פה, אז שהם יתרגשו מספונג'ה?

chti

New member
ספונג'ה?

אני מצפה לארוחה! מצות ופורק צ'ופס דרך אגב לא מתאים לי- צימחוני; אז אני מבקש, משהו שיתאים גם למלככי העשבים שבינינו, תפריט מגוון.

ro99

New member
רגע רגע! כבר הגעתם?

אני עדיין במקלחת עם אבו-עגילה!

chti

New member
קחי את הזמן

אנחנו מחכים לך בסלון. |אייקון של מחטט במקרר ומציץ אחורה כל כמה שניות לוודא שאפחד לא רואה|

Dublinoa

New member
שלום באתי להתארח ../images/Emo3.gif

אפשר להביא גיניס או שאתם כשרים

Dublinoa

New member
מְכַסֶה אֶת הַמַּצּוֹת וּמַגְבִּיהַ

וְהִיא שֶׁעָמְדָה לַאֲבוֹתֵינוּ וְלָנוּ

odedee

New member
סליחה

יש לנו פה חוקים, ואולי כאן המקום להזכיר אותם. 1. כל מיני מזון ותרגימא שעולים לפורום, למנהל הפורום זכות ראשונים לשתות או לאכול אותם. 2. למנהל הפורום הסמכות לעשות שימושים אחרים במזון והתרגימא הנ"ל. 3. אסור להעלות לפורום כבד. לא קצוץ ולא בשום צורה אחרת. 4. מאכלי עדות מותרים, כל עוד הם מהעדה הנכונה. ~או במילים אחרות, תעמדי בתור~

גנגי

New member
התאהבתי בך סופית

ברגע שעיני שזפה את סעיף 3. תרשה לי להרים כוס גינס (או לף ברון, או - אם באמריקה אין, איזה הארפון או משהו סביר אחר שיש לכם שם בסביבה) לחייך. אגב, מישהו יכול לספר לי איזה בירות טובות יש בסביבה שלכם? יש לי מנהג מגונה לטעום כל בירה בסביבה (עם הגבלה של עד שניים וחצי ליטר לפעם אחת, שזה יפה מצידי, תודו), ואני מודה שבשנה שחייתי בבוסטון לא היתה שום בירה באזור ניו אינגלנד שלא ניסיתי, הן בבארים הגדולים והן במקומות הכי נידחים. למרבה הפלא, זאת שהכי מצאה חן בעיניי נקראה PIG'S EAR ומצאתי אותה באיזה חור קטנטן ליד ה-WIGHT MOUNTAINS של ניו האמפשייר. זוכרת אותה לטוב בעיקר כי... לא נעים לי לספר, בעצם. אולי פעם, אחרי שאשתה קצת, ייפתחו לי החרצובות.

odedee

New member
honey

You're barking up the wrong tree... דווקא מצאנו פה פעם לף, אבל זה נדיר. יש פה הרבה בירות טובות, רובן ככולן מגיעות מאירופה וגם עולות בהתאם. הייתי מזמין אותך לאוקטוברפסט, אבל עם קיבולת של שניים וחצי ליטר את לא פונקציה שם. (גמנילא, זה בסדר). והבאת אותה באחלה ביוט עם ה-Wight mountains. איך אומרים ביוט באינגליש? אולי essprexion? ~ובכלל אני לא לסבית אז אסור לי לשתות בירה, רק דיאט קולה ותודה מראש~

גנגי

New member
הקטע הוא

שאני כל כך מדסקלדת (גם בעברית, אגב, אני עוברת 10 פעמים על מה שאני כותבת כדי לבדוק שלא התבלבלו לי האותיות, ועשר פעמים מוצאת טעויות, ובכל זאת המון פעמים נשארות אותיות שמזדעדעות שם, תרתי משמע, ואני פשוט לא רואה את זה) - שפשוט לקח לי איזה דקה להבין מה הטעות שעשיתי. אפילו לא ראיתי! הו, טוב, תפסת אותי על חם. (אה, וואללה? יש חוקים? אני צריכה להיות לסבית כדי לשתות כמו שור הבר? אפ'חד לא אמר לי... למה תמיד אני האחרונה לדעת דברים בבית הזה?! תיכף תגיד לי שאני לא יכולה להרגיש פה בבית אם אני לא הומו ולא גרה בחו"ל
.)

גנגי

New member
הנה, למשל - כתבתי "נו" ויצא "הו".

עוד מעט תחשוב שאני שרה שירי רועים ורוקדת ריקודי עם פרועים בשדה עם כבשים לצלילי חליל.

odedee

New member
מה פיתום

האסוציאציה העיקרית שמתעוררת בי למשמע "הו" היא של שירי מלחים*. כמובן, מכאן האסוציאציה הבאה היא מלחים. ~אח, מי יתנני מלח!~ * הפיירפוקס לא רוצה לנקד לי אבל זה מלחים כמו בצי, לא כמו בים המלח.

chti

New member
השני בתמונה הראשונה, כן?

בובות, הא? קינקיייייי!

למעלה