חקשמח!

odedee

New member
כן

לא בשבילי אלא לטובת הכלל. |יש דברים שצריך להגיד במפורש|

גנגי

New member
(או אולי התכוונת שאני צריכה להצהיר

קבל עם ועדה שאני כמוך, חושקת בגברים?)

odedee

New member
I think

We've already established that

ciccio

New member
פשוט יותר!

זה לא ברור? או עודדי, סוף סוף שמת כאן תמונה של מישהו שאני יכול לברך בפסח שמח וכשר ידידים וירטואלים, הצילוני, אתמול אחרי הסדר התמוטטתי ונפלתי למשכב (לא זכר) היום ארוחת סבתא ב'... ימים קשים...

odedee

New member
יש עוד הרבה שאתה יכול לברך

למשל את זה. ותרגיש טוב, חגי ישראל הם דבר לא פשוט, ההתמודדות איתם דורשת משמעת ברזל, הקרבה ומסירות, ומעל לכל, קיבה קשוחה.

ciccio

New member
yes sir

thank you sir אבל עדיין דולפינים מנצל הזדמנות זו לברך את כל בית ישראל הגולה ואעדר כנראה מהצ'אט החגיגי כנראה בגין הרעלת לבלב

odedee

New member
לא אוהב דולפינים?

טוב, גם הבחור הזה צריך ברכה לחג החירות.

chti

New member
ספר איך היה

ולמה לא שלחת גלויה? יותר מאוחר אנסה להוציא את מיטב היצירתיות הלא מוצלחת שלי כדי להוסיף עוד כמה תמונות עליהן תוכל לברך. אם יהיה לי כח. בינתיים אצטרף לתומכים בך מאחור. וירטואלית, הא?

odedee

New member
חלילה

את לא צריכה להיות לסבית כדי לחגוג על בירה, אבל זה עוזר... נוכל לתת לך תואר לסבית של כבוד אם זה יתן לך הרגשה טובה
, מלכת הפורום מחלקת את זה בהזדמנויות נאותות. ~וגם אני מזדעדע~

סלסרו

New member
סעיף 3 אומר

כי אין להעלות לפורום כבד, קרי, לא על בטן מלאה (כי קודם כל יש לתת את האוכל למנהל..)

potonto

New member
זהו אני יוצאת מהארון

אני אוהבת: קבד קצוץ עם המון חזרת יאמי מאמי גפילטע גם עם המון חזרת יאמי יאמי מאמי טשולענט עם המון המון חזרת יאם יאם האמ האמ ולכן אני כל כך מגעגעת היום לארץ... מחר לא אוכל לבקר, ההורים שלי באים, אפשר מהיום?

גנגי

New member
וואי, וואי... חכי שהמנהל יראה את זה

מה שהוא יעשה לך שהבאת הנה כבד קצוץ!!!
וואי-וואי איך הסתבכת!

odedee

New member
יציאה מהארון זה מצוין, ברוכה הבאה!

כבד קצוץ, לעומת זאת... זה
, בלשון המעטה. אם את לא יכולה לבקר מחר, גם היום הולך
יש מתכון לגפילטע דג?

potonto

New member
מצאת ממי לבקש מתכונים...

אני יודעת רק לאכול, בבישול אני תמיד בלתי מספיקה בגלל זה מיום שהגעתי להולנד אני מורעבת...

גנגי

New member
מורעבת? בהולנד?

לי זכור שם אחלה אוכל, דווקא. לעומת זאת, בארה"ב סבלתי מהאוכל. לגמרי-לגמרי לא מה שאני אוהבת. מזל שהיו המון מסעדות הודיות בסביבה, שהצילו אותי מדיכאון קולינרי גמור.

למעלה