חצי

ענבץ בץ

New member
חצי../images/Emo32.gif

מי הזמר\ת שאתם אוהבים חוץ ממירי.. בגלל זה זה גם חצי אוף (אגב מישהוא תהה למה זה א-ט ?

בגלל שזה אוף -כולם כנסו דחוף ומהר!!

עקב אי הבנות לא נורמלי:-\ מי בא לזאפה בתאריך 28.11 וזה סגור בדוק ונעול מבחינתו שישים
בכותרת! מי שלא סגור על עצמו שלא ישים רק מי שבטוח בא ומרשים לו שישים

אוףף, אני לא בטוח באה..

איזה מעצבן, אין לי מושג מה יהיה בעוד חודש בדיוקק...+יום..חח ההורים האלה, כהרגלם עושים בעיות..בקיצור, שאני אדע סגור, אני אודיע לך, גם ככה הכל עולה אותו דבר, כלומר, זה לא שורות או משהו, אלא חופשי, אז זה לא כזה משנה..אני אודיע כמה שיותר מהר, בקיצור, מבחינתי אני מליון אחוז מגיעה, קצת שכנועים, ואני אבוא

hilali1

New member
אפשר לבטל אפילו באותו יום

עד ה-12 בלי שום חיוב. למהאת חושבת שאני הזמנתי? ברור שגם אני לא ידועת מה יהיה עוד חודש.. ובשבילי זה יותר מסובך אפילו. בכל מקרה יש אופציית ביטול. נקווה לטוב

אבל צריך לתת פרטי כרטיס אשראי

לא הילה? אם כן אין מצב שאני נותנת, כי אמא שלי לא תסכים, בכל זאת, הוא שלה, לא שלי.. אחרת אם כן אני מזמינה בטוח, ואם אני לא אבוא, מקסימום מבטלים יום לפני, זה מה שאת אומרת, נכון?

hilali1

New member
טוב תשמעי

אין מה לעשות. לי יש כרטיס משלי מן הסתם. תנסי לשכנע אותה. תסבירי לה שאפשר לבטל. אפילו תנסי שהיא בעצמה תדבר עם המקום. בטוח אפשר לבטל אחרת לא הייתי מזמינה,,..

אם זה בטוח..

אז שווה לנסות לשכנע אותה..חחח אני ממש מקווה שאפשר לבטל, השאלה עד מתי אפשר לבטל? ממש ברגע האחרון כאילו? או כמה ימים מראש?

hilali1

New member
אני מציעה שתתקשרי לשם

אני בדקתי, פעמים, לגבי הביטוןל, כי זה באמת קריטי גם בשבילי, ונאמר לי שאפשר לבטל עד השעה 12 ביום של המופע. אני אחפש את הטלפון.. הנה 03-6499550 תתקשרי ותשאלי שוב.

hilali1

New member
../images/Emo41.gifוגם זה

שתיהם צולמו באותה ההופעה של יודית...

למעלה