אהה מגניב לא חשבתי על זה חח תודה... :)
E EVGIRL New member 28/10/05 #34 חחח אני עונה!../images/Emo3.gif אוקיי אז יש את הסולנית של הלהקה אוונסנס שקוראים לה איימי לי היא מעולה לדעתי...יש גם את דניאל סלומון כמובן שאת מירי המושלמת לירז צ'רכי קצת ואממ אני חושבת שזהו...
חחח אני עונה!../images/Emo3.gif אוקיי אז יש את הסולנית של הלהקה אוונסנס שקוראים לה איימי לי היא מעולה לדעתי...יש גם את דניאל סלומון כמובן שאת מירי המושלמת לירז צ'רכי קצת ואממ אני חושבת שזהו...
E EVGIRL New member 29/10/05 #48 אויייי../images/Emo2.gifשכחתי עוד שתיים!../images/Emo6.gif כמובן שיש את עברי לידר ואפרת גוש!! שהם גדולים מהחיים!
אויייי../images/Emo2.gifשכחתי עוד שתיים!../images/Emo6.gif כמובן שיש את עברי לידר ואפרת גוש!! שהם גדולים מהחיים!
F FantasMic New member 28/10/05 #36 שלי../images/Emo9.gif חוץ ממירי אני אוהבת את עברי לידר, רמי קליינשטיין, יהודה פוליקר, משינה קצת, מיקה קרני, אפרת גוש..בטח יש עוד הרבה שלא עולים לי בראש כרגע, אבל יש הרבה!!
שלי../images/Emo9.gif חוץ ממירי אני אוהבת את עברי לידר, רמי קליינשטיין, יהודה פוליקר, משינה קצת, מיקה קרני, אפרת גוש..בטח יש עוד הרבה שלא עולים לי בראש כרגע, אבל יש הרבה!!
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 28/10/05 #39 מממממ אני אוהבת את שירי מימון, לירז צ'רכי ונינט טייב אה ואת עבריייייייי ואת השירים של אביב גפן, את הקול פחות=/
מממממ אני אוהבת את שירי מימון, לירז צ'רכי ונינט טייב אה ואת עבריייייייי ואת השירים של אביב גפן, את הקול פחות=/
K Koala Girl New member 28/10/05 #42 א-ט=אוף טופיק../images/Emo12.gif ושלי... יהודית רביץ ריקי גל גלי עטרי יהודה פוליקר דניאל סולומון שרית חדד יש מלא אני לא זוכרת עכשיו..(בכל זאת רק בוקר ) מפליטי כוכב נולד: חח עדי כהן שירי נינט נעמה לוי... חו"ל: אנריקה אגלסיאס נטליה אוריירו סלין דיון וויטני יוסטון מריה קארי אלאניס מוריסט גלוריה אסטפן...
א-ט=אוף טופיק../images/Emo12.gif ושלי... יהודית רביץ ריקי גל גלי עטרי יהודה פוליקר דניאל סולומון שרית חדד יש מלא אני לא זוכרת עכשיו..(בכל זאת רק בוקר ) מפליטי כוכב נולד: חח עדי כהן שירי נינט נעמה לוי... חו"ל: אנריקה אגלסיאס נטליה אוריירו סלין דיון וויטני יוסטון מריה קארי אלאניס מוריסט גלוריה אסטפן...
T The only Shpitz New member 28/10/05 #43 אז ככה... אני מאוד מאוד אוהבת את עברי לידר, את ריטה, דנה ברגר ונינט טייב.
P perrinat New member 28/10/05 #44 אני שומעת הרבה.... ספרדית, פופ, ישראלי. לא מעריצה מישהו במיוחד חוץ ממירי ושאקירה
P purple rain2 New member 28/10/05 #47 ../images/Emo187.gifנמנמ...../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif חוץ מעברי לידר [ומירי] אין זמר/ת ספציפי שאני אוהבת, אני אוהבת אלבומים/שירים [אה בעצם אני אוהבת את קלי קלארקסון ] אז jagged little pill של אלניס [ועכשיו גם בגירסה האקוסטית ] אממ האלבום הראשון של נטלי אימברוליה טוב... האלבומים הישנים של מריה קארי בקיצור אני אוהבת בעיקר זמרות טוב נו מה אני לא אתחיל עכשיו לפרט את כל השירים שאני אוהבת
../images/Emo187.gifנמנמ...../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif חוץ מעברי לידר [ומירי] אין זמר/ת ספציפי שאני אוהבת, אני אוהבת אלבומים/שירים [אה בעצם אני אוהבת את קלי קלארקסון ] אז jagged little pill של אלניס [ועכשיו גם בגירסה האקוסטית ] אממ האלבום הראשון של נטלי אימברוליה טוב... האלבומים הישנים של מריה קארי בקיצור אני אוהבת בעיקר זמרות טוב נו מה אני לא אתחיל עכשיו לפרט את כל השירים שאני אוהבת
כ כרמית וזהו New member 29/10/05 #50 אמאמ. דבר ראשון זה 'א-ט' כי זה אוף טופיק . אני אוהבת את המוזיקה של עברי לידר, בן ארצי, אביב גפן, דניאל סלומון ושות'. וזמרות פחות אבל אמממ דנה ברגר נגיד .
אמאמ. דבר ראשון זה 'א-ט' כי זה אוף טופיק . אני אוהבת את המוזיקה של עברי לידר, בן ארצי, אביב גפן, דניאל סלומון ושות'. וזמרות פחות אבל אמממ דנה ברגר נגיד .