חצי

bleeding rose

New member
חצי ../images/Emo32.gif

ראיתי עכשיו את הסרט "פרוייקט המכשפה מבלייר 2" (כן בטח עכשיו כולכם נאנחים במין "אחחח איזה פיגור!" או משהו דומה...), ולא, אני לא רוצה להתעמק בפאן המאגי שלו (כי לא נידמה לי שיש לו אחד כזה...) אז...רציתי לדבר בעיקרון על הדעות שלכם עליו ובכלל על כל הקישקוש הזה של "היו דברים" או "קרו דברים" וכל "ממש נורא ומצמרר לי את התוכעס, ועכשיו זה לא שם!!!"....יש מבין? יאללה לשפוך!

גם אני ראיתי את הסרט אתמול(בעצםהיום

לא כל כך הבנתי את השאלה אבל אני רוצה להגיב על משהו שראיתי בסרט... ספוילר..נראה לי... קיצר על הגוף של האנשים בסרט היו חרוטים סמלים,הם טענו שזהו "כתב אלילי קדום"שמבסר על מותך.וזה היה רונות!!!איזה שטוית היה שם... אבל סרט טוב(לשעה אחד וחצי בלילה...)

dopey_wizard

New member
בעעעע

גם אני ראיתי שיש את הדבר הממש מאכז ולא איכותי הזה בטלויזיה.. ראיתי בדיוק את הקטע של הרונות ועוד כמה קטעים.. אממ, אני לא בטוח שזה היה רונות כי אם אני זוכר נכון היה שם סמלים שהם לא רונות.. אבל אולי אני לא זוכר נכון..
בכול מקרה, סרט זבל, הראשון היה ממש טוב, השני כזה פשוט ועלוב ולא מפחיד וזול.. במיוחד הקטע הממש מעצבן אם הפריקית הזאת ששוכבת על הקבר שם.. בעעעעעעעעעעעעעעעע אה, והם טענו שזה כתב של מי שנגע בו מכשפה והוא עתיד למות או משהו כזה..

bleeding rose

New member
"כן כן תאשימו את המכשפה!"

LOL אבל הקטע עם ה"גותית המאגניבה" באמת היה מיותר לחלוטין, לגמרי.

Swicca

New member
אפליות.........

... אולי זאת לא הייתה "המכשפה אלא פשוט ישות חסרת מנוחה ..... חחחחחח בכל מקרה הדבר היחיד שאהבתי בסרט זה את השחקנית ששחקה את המכשפה (כן זאת שנסתה להציל אותם עם טקס מסויים ובסוף השתלטה עליה ישות וגרמה לה לרקוד ערומה חחחחח ) אור ואהבה ,שימי.

למעלה