חצי
-

1haam

New member
../images/Emo207.gif אמנם סרט ישן, אבל אותה המלצה

בדיוק לסרט "האיש שלא היה שם". כלומר, תרגום קולח

ואותה המתרגמת

אלה סרטים של קולנוע "לב". כזכור, או לא, הייתי מתרגמת הבית שלהם 19 שנה עד שהעיפוני לפני שלושה חודשים "מטעמי התייעלות וחיסכון" ועכשיו עושים ("עושים"! אפרופו פתיל אחר פה בימים האחרונים) להם את התרגומים באחד האולפנים כולל ביצוע. על כל פנים, תודה על המלים החמות ומחר, חתימות בפינת הבורקאס. נורית

התכוונתי לאולפן מסוים,

אלרום, שמחזיק מתרגמים משלו, ילדי או נוער הקיבוץ. עכשיו מתרגמים את הסרטים שם וגם מבצעים, כלומר מחדירים את הכותרות.

1haam

New member
ודאי, נורית ../images/Emo13.gif

נצל"שתי את השרשור להביע קורת רוחי מתרגומך, ורמזתי שזו אותה המחמאה, כלומר אותה המתרגמת. אז ככה: צפיתי בסרט ונהניתי מהתרגום מבלי להיות "משוחד". רק בסוף ראיתי את שמך. יישר כוח!

tafustafus

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo73.gif הסעה למפגש

נראה שאגיע לפתח תקווה בדרך הארוכה -- דרך תל אביב. אני יוצא מאזור רעננה כפר סבא. בינתיים יש מתעניינת אחת בהצטרפות, מה שעדיין מותיר שלושה מקומות ישיבה פנויים במכוניתי. אם עדיין יש מישהו/י מן האזור שלי, או מאזור תל אביב, או מן האזור שבין תל אביב לפתח תקווה שרוצה להצטרף -- כתבו נא מסר.

Eldad S

New member
אם אתם נוסעים דרך ז'בוטינסקי

כלומר, דרך "דרך פתח תקווה", תצאו מוקדם כך שלא תגיעו מאוחר :) בעצם, אני מעריך שיהיו לנו לפחות 3 שעות מפגש, כך שגם מי שיגיע בסביבות תשע או אחרי, עדיין לא יגיע מאוחר.

למעלה