חצי - ראיתי עכשיו את הסרט "פרחים שבורים" בתרגומה הקולח של נורית יהודאי. ממליצה בחום.
F felicitas New member 1/3/06 #1 חצי ../images/Emo32.gif - ../images/Emo91.gif ראיתי עכשיו את הסרט "פרחים שבורים" בתרגומה הקולח של נורית יהודאי. ממליצה בחום.
חצי ../images/Emo32.gif - ../images/Emo91.gif ראיתי עכשיו את הסרט "פרחים שבורים" בתרגומה הקולח של נורית יהודאי. ממליצה בחום.
M Milochka1 New member 1/3/06 #5 ועוד ../images/Emo3.gif לא אוסיף את שאר הכרזות, כיוון שהן כבר יותר עצובות ממצחיקות
0 05 מיכל New member 1/3/06 #26 בטוח שזה אותנטי? יותר מדי משחק לידיים של אחרים (במיוחד דובר אנגלית אחד) מכדי שהחשד לא יעלה.
ס ססילי New member 1/3/06 #27 זה אמור להיות של מפלגה מתחרה. אבל האמת היא שגם לי זה נראה בדיחה אינטרנטית.
H hazelnut New member 1/3/06 #10 ../images/Emo6.gif דבר אחד בטוח, אם בזכות האנגלית היו בוחרים בפוליטיקאים שלנו, אז אין לו שמץ של סיכוי
../images/Emo6.gif דבר אחד בטוח, אם בזכות האנגלית היו בוחרים בפוליטיקאים שלנו, אז אין לו שמץ של סיכוי
D d a p h n a New member 1/3/06 #7 ועוד נצלו"ש הוצאתי עכשיו מהתנור את העוגות למחר, והן מריחות נפלא. אני מזהירה אתכם שיש סיכוי שהן לא ישרדו את הלילה.
ועוד נצלו"ש הוצאתי עכשיו מהתנור את העוגות למחר, והן מריחות נפלא. אני מזהירה אתכם שיש סיכוי שהן לא ישרדו את הלילה.