חצי
ופרסום

../images/Emo41.gif דנה אינטרנשיונל- אתם בוחרים!

כנסו עכשיו לפורום דנה אינטרנשיונל, ודרגו את עשרת הגדולים שלכם, ותוכלו להשתתף במבצע נושא פרסים במסגרת בחירת השיר היפה ביותר של דנה אינטרנשיונל בכל הזמנים, כנסו לפורום ודרגו את עשרת הלהיטים שלכם, שלחו לי למסר הפרטי וחכו לשלב הגמר בו אנו נבחר מתוך עשרת הגדולים את שלושת הגדולים. נא לציין שם ומלא ופאלפון על מנת שתוכלו להיכנס להגרה ולזכות בסינגלים נדירים חתומים! אז קדימה לפורום דנה אינטרנשיונל לבחור מהם העשיריה שלכם!!!

פותחים שנה חדשה עם נורה גרינברג!

לקראת השנה החדשה, רצינו לאחל שנה טובה. שתהיה שנת שוויון, שנת שלום, שנת אחווה, שנת רווחה ושנת
. תנועת "הצבעים שלנו" מתכבדת להזמינכם לקבל איתנו את השנה החדשה בהרמת כוסית וכיבוד מתוק בפעולות השבועיות:
בסניף חיפה (הנרקיסים 4) ביום שלישי - פעולת "לוקחים יוזמה!".
בסניף תל אביב (פינסקר 25) ביום רביעי - פעולה מיוחדת בנושא "טרנסקסואליות", באירוחה של הגב' נורה גרינברג, חברת ועד האגודה ופעילה מובילה בנושא. הפעולות יתחילו ב18:30, נא לא לאחר

הלו"ז היומי ../images/Emo59.gif של ../images/Emo43.gif

"המופע המרכזי" שלנו הערב יתקיים בשעה 19:00 בפורום רוק ישראלי: להקת רוקפור, שהגיעה לביקור מולדת לאחר הצלחה היסטרית באמריקה, תענה לשאלות הגולשים בתפוז Live בהנחיית ערן פרבשטיין.
אמיר גוטפרוינד, מחבר רב המכר "שואה שלנו" וזוכה פרס ספיר לספרות יתארח בפורום ספרים בשעה 19:30 ויענה לשאלותיכם. רצוי לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פורום גאווה מסכם שנת פעילות האגודה עם דובר האגודה – יגאל רענן, שגם אחראי בין היתר על ליין המסיבות ההורס- Pop Ring ו- Big Boys. הערב ב-20:00, בהנחיית מנהל פורום גאווה.
העניינים מתחממים בפורום הרצליה לקראת הבחירות לראשות העיר. היום ב-16:00 ד"ר אריה חן, מועמד נוסף לראשות העיר, עונה על שאלותיכם ומנסה לפתור את בעיות התושבים בעיר. שווה להכנס.
תחרות הסיפורים של פורום תרמילאים בעיצומה. מחלקים פרסים לסיפור הטוב ביותר שקרה לכם בדרכים... אז קדימה, שלפו את הסיפורים מהזכרון והנציחו אותם למסך...
עדיין לא הצבעתם לקופסא??? לא יכול להיות! בואו להצביע ולהשפיע למצעד הכי מדורג בישראל!!! והשבוע זוכים בסינגל המדהים של ריצ'ארד אקס וקליס... שיר שלא יצא לכם מהראש...

עודד א

New member
../images/Emo124.gifאירוח יגאל רענן-היום!../images/Emo124.gif

הוא דובר האגודה וכאמור, מי שעומד מאחורי המסיבות POP RING ו- BIG BOYSבמועדון התיאטרון. אתם מוזמנים לשרשר כאן שאלות בנוגע לפעילות האגודה בשנה האחרונה ועל התוכניות לשנה הבאה. מעבר לזה, כל מה שעולה על רוחכם בנושאי האגודה והמסיבות. אז קדימה-לשרשר...

little bony

New member
אתה ממש לא בסדר!

חשבת על אנשים שרוצים עוף שלם? ואם אני יותר רעבה ממך? זה לא בסדר.. טוב עזבו.. הומור של אנשים אם זעזוע.. קיצר, רציתי לספר לכם שהחיים שלי בזבל אבל לא שווה לפתוח על זה שרשור.. אני מנסה עכשיו להיות תלמידה טובה ולגרום להורים שלי להיות גאים בי.. וזה עובד! עבדתי קשה וקיבלתי 94 במבחן בתנך.. אמא מה זה שמחה! אני ימשיך ככה ובסוף אני יוכל להגיד לה שאני B וזה לא יפריע לה! טוב נקווה.. תאכלו לי בהצלחה.. חג שמח כולם!

little bony

New member
מוסיפה משו..

אני שנתיים לא למדתי והממוצע שלי בכתה ז' היה 70 ובכתה ח' 60 ואמא אף פעם לא הייתה גאה בי לפני הום רק באופן מזוייף כזה.. היום היא שמחה!!!

וואי, מיי דארלינג, כל הכבוד!../images/Emo24.gif

רואים שעבדת קשה לאללה, זה מדהים, וזה גם נהדר שאת מנסה ככה לגרום לאמא שלך להיות שמחה...

פז"מולדת שמייח לתותי!!!!! ../images/Emo6.gif

כאילו היה זה רק אתמול שדלגת לך לתוך מדי החאקי... פז"מולדת שמח! And many more!!!!!!

StarChild

New member
פזמולדת שמח לי!!!!../images/Emo6.gif

כן כן אנשים! פזמולדת של חודש! (עכשיו חודש ו 3 ימים!) כבר לא טירונית ועמוק בתוך הקורס, לומדת המון מנקה אפילו יותר...(סיו"ש אחרי הכל). עיפה מאוד מאוד...נרדמתי אתמול באמצע הארוחת ראש השנה. ומאושרת...הצבא עושה לי טוב. נסיים בשיר חביב שאני שוקלת לשים בחתימה: יש לי א"ג יום יום יש לי יום יום א"ג יש לי א"ג יום יום הללויה!

הסברים בבקשה ../images/Emo3.gif

מה זה לעזאזל א"ג?! ואם תעיזי להזכיר את מילת ה-צ', מישהו\מישהי יימצא\תמצא את עצמו\עצמה מת\ה (זה מה זה מעצבן לנסות ולהסתיר את העובדה שאני ארצח אותך אם תעזי לקרוא לי צ'ונג
)

StarChild

New member
צ'ונג צ'ונג צ'ונג צ'ונג!!!!

אני אקרא לך צ'ונג כמה שאני רוצה! צ'ונג! א"ג- אימון גופני.

dannnnnna

New member
שתקי צעירה:)

חחח.. אני מסיימת קורס יום חמישי ויש לי חודש יותר ממך בפז"מ... ומשפט בשבילך משיר של הקורס שלי: "וא"ג בוקר לא רצית אז פשוט שמרת" דנה עוד 6 ימים לשרוך!:0)

dannnnnna

New member
אני אוהבת אותך בכל מצב../images/Emo140.gif

גם אם את צעירה ופעורה:)

למעלה