חצי
ובו שאלה

Alexco

New member
התבלבלתי עם גוטל בוטל

חשבתי על שיר אחד ושמתי שיר אחר. אפילו ילד http://stage.co.il/Stories/363100

omer142

New member
שירים גדולים!!

אהבתי מאוד את השיר של יונן שפירא ואת "ביירות".... תודה!

omer142

New member
אם כבר אז...

חשבתי שיונתן שפירא הוא סרבן כיבוש מהשמאל הציוני,וממש לא ידעתי שהוא משורר בנוסף לכך...

eyeCoof

New member
לבילויים יש גם את "תנשב רוח"

אפשר להוריד אותו ממני בסולסיק תחת הכינוי eyeCoof, נמצא בתיקיית "הבילויים" (מן הסתם) בתיקיית המוזיקה הישראלית, יש שם כמה בוטלגים, חפשו ותמצאו. יש כמה גרסאות. טקסט מצורף לכל המעוניינים: תנשב רוח תנשב העצים מרכינים את ראשם השמיים אותם השמיים ואין כל סימן למטר תישן ילד תישן שאלות זה דבר מסוכן הם היו רחוקים מהעיר זה טיפה מסובך להסביר. תאחז בזה, אנחנו ניסינו מאוד כיסינו את כל החובות שינינו את שמות הרחובות ניסינו מאוד ניקינו כתובות כשבעצם קיווינו לשיר עם אבינו סובב לו סובב הפינג'ן. תאחז בזה. נכון ילד נכון שאכלנו אותם בלי לימון שסגרנו אותם בפסנתר בזמנו זה נראה מסתבר. נכון ילד נכון שנכנסנו על זברות לכפר לא עשינו את זה מרצון זה היה המ"פ שאמר... תאחז בזה, אנחנו ניסינו מאוד כיסינו את כל החובות שינינו את שמות הרחובות ניסינו מאוד היסינו שמוּעות כשבעצם קיווינו לשיר עם אבינו סובב לו סובב הפינג'ן. תאחז בזה. נכון ילד נכון שהחזקתי אותה מאחור זה היה לצרכי בטחון כשעברנו עליה בדֹם נכון ילד נכון שלקחנו אותה אל החול שנתנו לה את שתחפור בזמנו זה נראה פתרון. תאחז בזה, אנחנו ניסינו מאוד כיסינו את כל החובות שינינו את שמות הרחובות ניסינו מאוד היסינו שמוּעות כשבעצם קיווינו לשיר עם אבינו סובב לו סובב הפינג'ן. תאחז בזה!

eyeCoof

New member
קאבר; המקור הוא של אהוד בנאי.

(באלבום עם הפליטים, והאלבום הטוב היחידי שלו לטעמי)

yoory

New member
הבילויים!!!!!

כעיקרון פרוגרסיב ומטאל וכאלה. אני לא יודעת מה איתך, אבל כשאני שומעת מוזיקה אני נוטה לא להתעמק בתוכן הפוליטי שלה.

taanug1

New member
לג'ים מוריסון היתה גם אמירה

על האינדיאנים ועל מה שקרה להם ועל הרצח הנורא בסדר גודל של שואה כזאת קטנה ורוק מתקדם מוזיקה פסיכדלית כאלה קטעים שעושים שמח בגוף מייק אולדפילד, גמלD:, מלך הארגמן, מחתרת הקטיפה ועוד. ונאיביות נעימה כזאת ביטלס

מפתיע שעוד לא כתבו פאנק

דד קנדיז וכו'. אני גם ממש לא מסכים עם הדעות של Choking Victim (שהפכו ל-Leftover Crack), אבל נהנה מהמוזיקה שלהם, והמילים משעשעות אותי. (לעמית: זה לא פאנק, זה מטאל).

yoory

New member
Pאנק זה כל כך לא

טוב, אולי בהתחלה. אבל עכשיו זה סתם חרא מוזיקה עם תכנים לא חכמים של מתלהבים בשקל שחושבים שהם כה קשוחים ומאגניבים (ע"ע גרין דיי) גם קורט קוביין דיבר פה ושם על עניינים חברתיים (פולי למשל, מספר על ילדה שנאנסה) גם weezer אומרים כל מיני דברים מעניינים throw away your television של רד הוט.

eyeCoof

New member
אין לך מושג על מה את מדברת

אז את יורה הכללות מטומטמות לכל עבר, הא?

taanug1

New member
מאני של פינק פלויד

רק חבל שזה מה שהם הפכו אליו עכשיו

hushhash

New member
למה להפוך את העניין לאישי?

יהיה נחמד אם תמנע מלתקוף תודה

שום דבר אישי, אני חושב

אבל כמו לעמית מעלי, גם לי מאוד מפריע שאנשים רואים איזו להקת פאנק-פופ בחצי אגורה במט"ו, לרבות גרין דיי, ומכלילים מזה על שאר הסגנון. זה בערך כמו לטעון שהשמאל הוא "ממש לא טוב" בגלל ברה"מ.

ערב רב

New member
ודאי - הכריש של נעמי שמר

בחוף אילת או אל עריש סרדין קטן פגש כריש פוגשים כריש כחום היום אז מה אומרים ? אומרים שלום! סרדין קטן אומר שלום והכריש מביט בו דום תגיד שלום! קורא סרדין והכריש אינו מבין. אז הסרדין מרים קולו אני מוכן תמורת שלום לתת לך סנפיר שלם והכריש – חרש אילם. אבל אותו סרדין צעיר היה גם דיפלומט מזהיר אשר על כן הוא לא וויתר ומיום ליום נתן יותר. נתן זנב תמורת שלום את שתי עיניו תמורת שלום תמורת שלום יפה רחב את כל הבטן והגב. פוגשים כריש כחום היום אז מה אומרים? אומרים שלום! שלום, שלום והכריש - רק מחייך ומחריש. אז הסרדין במר ליבו הריע באזני אויבו: תמורת שלום גדול גדול אני מוכן לתת הכול! זאת הכריש סוף סוף שמע והוא סוף סוף שלום אמר אמר שלום, חשף שיניו והסרדין טרוף טורף. פרחים, שלום ואהבה לא גל במים לא אדווה ובחוף אילת או אל עריש באין מפריע שט כריש

למעלה