חצי נחמה - לא נגמר עדיין !!!!!!!

rubynet

New member
חצי נחמה - לא נגמר עדיין !!!!!!!

כרגע בדקתי בממיר לגבי יום ראשון - ויש את הקליפ שואו, חלק א´ יום ב´ ערב יום השואה, יום ג´ עוד לא מוצג ואני מהמר שיהיה או ביום ג´ (למרות שיום השואה יוצא ב-20:00 רשמית) או לכל המאוחר ביום ד´ את החלק השני, אז יש לפורום הזה מומנטום קשקושים לדעתי לעוד שבוע על מה שמשודר, ואחרי זה? טוב נו, יש כאן כפי שקלטתי עד כה, המון אנשים אינטליגנטיים, וזה הזמן להתחיל ולדוש בכל מיני רעיונות שהועלו בסדרה, ולהתפלסף...אחרי הכל זה מה שהניע אותה לא?. תמיד יש נתיחות אחרי המוות, ומגלים דברים מעניינים... דרך אגב למי שמעוניין יש לי את כל הסדרה בקבצי מחשב, רוב הסדרה (למעט עונה 9) באיכות די ירודה אבל רואים סביר. ועונה 9 יש לי באיכות מעולה, ופס רחב, אז אשמח לשמוע רעיונות איך להחליף קבצים. או למשל לשלוח קבצים ולקבל קלטות עותקים עים הסדרה?? הא?

benleevolk

New member
זה גם מה שאני אמרתי

רק ביום שלישי היה כתוב באתר של ערוץ 3 עוד יום השואה וביום רביעי אמור להתחיל חברים. המצב הזה נוצר בגלל פרק אחד שנדחה עקב פיגוע. לדעתי צריך פשוט לדחות את חברים ביום. שום דבר לא יקרה

rubynet

New member
מבחינתי אפשר לדחות את חברים

בעוד הקרנה של כל סיינפלד, אבל זה רק אני...

hospital_food

New member
אני בעד

אני ממש לא סובל חברים, אבל לא נפתח כאן שוב תדיון הזה. בכלל, אף קומדיה לא מצחיקה אותי בשנים האחרונות, טוב נו, מלבד ,מופע שנות ה-70, פשוט סדרה גדולה לדעתי, נכון ששהומור שם די נמוך, אבל זה ממש מצחיק. מלבד זה כלום. טוב נו, גם מלבד: סימפסונז, סאות´פארק, דוקטור כץ, אבל אלה לא סיטקומים

robert fripp

New member
דרו קארי?

אני חושב שהם מהתוכניות היחידות שהצליחו לעשות קבוצה של חברים בלי לחקות את סיינפלד..... סדרה גאונית לדעתי... ואגב סימפסונס, מישהו יודע משהו על הסדרה הזאת שסטאר וורלד מביאים עכשיו? כלומר זאת שאמורה להיות מהיוצרים של סימפסונס... על זה שקופא ומתעורר 1000 שנים אחרי... נראה לי דיי טיפשי האמת...

Optimus_Prime

New member
דרו קארי!

גם לדעתי הסיטקום הטוב ביותר חוץ מסיינפלד. חברים זה נחמד, אבל ..לא משהו בקשר לסדרה הזאת, הבנתי שהיא הייתה ממש מצליחה בארה"ב.. כל מה שבא מיוצרי סימפסונס צריך להיות אדיר, נכון?

Carpet Crawler

New member
בוודאי, פיוצ´רמה

אני חושב שהם כרגע כבר בעונה השלישית בארה"ב, ואין לי מושג למה לא מביאים את הסדרה הזו לארץ. יש לי כמה פרקים במחשב שעוד לא ראיתי, ואת הפרק הראשון לא הצלחתי לראות ככה שבשבילי זו סיבה למסיבה. הזוחל, קורן.

ejay

New member
פיוצ´רמה היא סידרה משובחת,

לדעתי עולה במניין הצחוקים על אלה של הסימפסונס היקרים, למרות שהיא נחותה מבחינת התסריטים ושבבי הגאונות שהסימפסונס רוויה בהם. אגב- הם כבר מעבר לעונה השלישית למיטב ידיעתי. אני רוצה סיינפלד. ועכשיו.

benleevolk

New member
הם בעונה הרביעית

כשהחמישית כבר הופקה לדעתי, אבל פוקס לא הזמינו פרקים אל מעבר לה.

rubynet

New member
זוחל יקר

מהו הפרק הראשון בסדרה הזו? מצאתי כמות בלתי מבוטלת של פרקי הסדרה בקאזה, ורציתי לראות במה מדובר.

IC4

New member
מי אמר Futurama ולא קיבל

אני PUSHER של הסדרה הזאת
שאני אוהב יותר מסימפסונז וכמו שנאמר כאן היא היתה כבר בעונה הרביעית ופוקס החליטו להוריד אותה (חתמתי בעצומה נגד זה) הפרק הראשון הוא הפרק המשובח ביותר בסדרה כמו שגם בסאותפארק הראשון הוא הכי טוב אך יש עוד רבים כמותו דרו קארי סדרה נהדרת שאני מצטער שלא יוצא לי לראות יותר או לפחות באופן מאורגן (פרק אחד דרו רוצה שקייט תהיה חברה שלו, פרק אחר פתאום הם נפרדו, פרק הבא הם זוג שוב, ופרק אחרי קייט בכלל חברה של אוסוולד) לדרו קארי יש את השגעונות שלה (לסדרה) וזה מה שאני אוהב בה פרק שהם צוחקים על האמי פרק שהם עושים מצא את הטעויות פרק שהם מקליטים לייב ומאלתרים
סדרה שיודעת שהיא סדרה ומנצלת עובדה שכזאת כדי לבדר. ועל תגידו שFUTURAMA נראה לכם מטופש , אלא אם אתם רוצים ביקור מפתיע מסוכני תפוז

robert fripp

New member
אוו, סוכני תפוז...

כולנו יודעים כמה זמן לוקח לתפוז לענות לכם בכלל אפילו על שאלה קטנה :) וכנראה הכל מבולבל לך בדרו קארי כי ערוץ שלוש משדרים אותה לגמרה לא מאורגן ולא ברור.... פעם שמים פרק, פעם לא.... הם מטורפים...

למעלה