אני באמת לא מבינה את התשובות שלך
קודם כל, כשאת יוצאת עם חברה לסרט, אין לך ציפיה אוטומטית שברור שחברות שלך צריכות לשלם עליך. אם תנהגי כך, סביר שמהר מאד הן יחשבו עליך שאת נצלנית. לכן יש הבדל ענק בין שמישהו משלם עלי חד פעמית כי מתחשק לו לעשות ג'סטה, לבין מישהו שמשלם תמיד כי זו ציפיה חברתית שרק הוא ישלם בכל הדייטים הראשונים שלו.
דבר שני, כשחברה משלמת עלי, סביר שזה נשען על יחסי חברות ארוכי שנים שבהם מידי פעם אני נתתי ומידי פעם היא נתנה. האם תצפי מסתם אדם מיקרי לשלם עליך כשאתם נפגשים פעם ראשונה? אני בטוחה שלא! יש הבדל גדול בין לבחור לשלם על מישהו שמכירים לעומק לבין לשלם על אוסף בחורות זרות כי חייבים. ממש ממש לא אותו דבר.
דבר שלישי, את מתלוננת על בחורים שרוצים לשחק אותה גדולים מהחיים. וואלה, כאלו אני פוסלת על הסף עוד לפני שמגיע סעיף התשלום. למה לשחק משחקים "אוי אני לא מגיעה" "אני אוכלת רק חסה" "אני ממש גרועה במשחק הזה אתה תמיד מנצח!"
וואלה? זה מה שעושה לך טוב בפגישות ראשונות? אם כן, אני בהחלט מבינה למה את משתפת פעולה עם כל ההצגה על כל גווניה, את משחקת את האישה הקטנה ומצפה שהוא ישחק את האביר, למרות שאת יודעת שאת לא אישה קטנה ויש סיכוי טוב שהוא בכלל לא אביר. מה שמשאיר בי את התהייה- למה המשחק הזה כן טוב?
אז מי שרוצה לשחק משחקים, או מחפשת לחיות בזוגיות שבה היא צריכה להגיד משפטים בסגנון "אני ממש גרועה במשחק הזה אתה תמיד מנצח!" זכותה המלאה! אל תטעי לרגע, אני חושבת שזה לגיטימי, מדינה חופשית

\
אבל, זה לא אומר שזו צורת הזוגיות שכל הגברים וכל הנשים מחפשים, ומי שמחפש להיות דוגרי ולהרגיש שווה ולהימנע ממשחקים, אין לו סיבה לשחק מהרגע הראשון. אז מה אם זה דייט ראשון? מי קבע חוק בכנסת שדייט ראשון יכול להתנהל אך ורק בדרך אחת?
מבחינתי, כשאדם משחק בדייט הראשון על פי הכללים המקובלים, אז אחד מהשניים- או שהוא מאמין שככה צריך לחיות, שיש הבדלים בין גברם לנשים, שנשים חלושות וזקוקות להגנה ושגבר צריך להיות חזק ומגן.
או שהוא לא מאמין בזה אבל משק משחקים במקום להיות דוגרי.
לי אישית לא מתאים לצאת לא עם כאלה ולא עם כאלה.
ואני לא צריכה את הבחור שיחסוך לי להוציא על עצמי 20 שח, למזלי אני חיה בעידן שבו נשים יכולות ללמוד, לעבוד, להחזיק לעצמן חשבון בנק ולשלם על עצמן, לא זקוקה שגבר זר ישלם עלי. אין בזה שום היגיון שנכון לימנו מלבד חיפוש אחר הגבר השמרני. למי שמחפשת גבר שמרני בדעותיו זה מצויין.