חצי חצי

dify

New member
לצאת בלי כסף בכלל מהבית??

מה אם הוא איזה סוציופאט שישאיר אותה באמצע שום מקום?
ומה אם תוך כדי הקפה והעוגה היא תבין שזה ממש ממש לא זה? היא עדיין תחשוב שחובתו לשלם עליה למרות שברור לה שאין לזה שום המשך?

מי יוצא מהבית למקום שבו ברור שמוציאים כסף בלי גרוש עליו ועם ידיעה מלאה שחייבים לשלם עליו? אם היא תעשה את זה עם החברות שלה, בפעם השלישית שזה יקרה הן תפסקנה להיות חברות שלה ויקראו לה נצלנית! אז איך היא יכולה להרשות לעצמה לצאת לדייט בלי כסף עליה???

סימה53

New member
אמרתי "נגיד" נכון שהיום לא יוצאים

בלי כסף(אני בחיים לא יצאתי בלי),
אבל לכי תדעי
הכוונה שלי היתה להדגיש לו את החשיבות שיידבר איתה על זה לפניי..

dify

New member
לדעתי זה שיעור לבחורות

לעולם אין לצאת בלי כסף מהבית, לא משנה מי הבחור שאיתו היא נפגשת, לעולם אין להגיע למצב של תלות וחוסר אונים, ועוד באדם זר! זה ממש מתכון לאסון! ואם יש מישהי שנוהגת לצאת בלי ארנק, זה חוסר אחריות אישי וחשוב מאד מאד שהיא תבין את זה, בלי קשר לדיון הספציפי הזה. להיות תלויה בחסדי זרים זה בערך המתכון הכי בטוח להסתבך בצרות.

ismeralda100

New member
אתה אמיתי?? "לשחק"?.....

כתבת: "אני שואל איך על המקום תוך כדי זרימה נוח לשחק אותה".
אם אתה רוצה לשחק, לך לבאולינג. לא לדייטים.
הזוי.

dify

New member
מה היית עושה עם חבר?

אני משערת שהיית לוקח את החשבון, אומר משהו בסגנון "יצא לי X ש"ח" מוציא את הסכום מהכיס, מעגל כלפי מעלה, ומחכה שעכשיו היא תעשה את אותו הדבר. בדיוק כמו שהיית עושה עם כל אחד אחר.

בחורה הגונה, תבין את הרמז ותוציא את החלק שלה בלי לחשוב פעמיים.

ואני לגמרי בעדך. קמצנות זה שאדם לא משלם על עצמו אלא מצפה שישלמו עליו.. בזה שאתה לא משלם אתה לא קמצן, לרגע אחד לא ציפית שישלמו עליך...

אני חושבת שזו דרך טובה להגיד על עצמך שאתה אדם שיווניוני שמאמין שכל אדם הוא בוגר, גבר או אישה, ועכשיו יהיה מעניים לראות את התגובה של הבחורה. אם היא תפתח סצינה, אתה יודע מרגע זה בדיוק עם מי יש לך עסק ומה הציפיות שלה בחלוקת התפקידים בין גבר ואישה. אבל אם היא בחורה על הכפייאק (בהגדרה שלי כמובן :))) אז היא תשים את החלק שלה בלי לחשוב פעמיים, או אולי תגיד משהו חיובי על השינוי המרענן ועל זה שאיתך לא משחקים משחקים (שזה גם בהחלט סוג של אמירה על האישיות שלך ושלה). בעיני זה מקסים ורענן. אם אתה מחפש להכיר בחורות שמאמינות בשיוויון בין המינים, זו דרך מצויינת לדעת מהרגע הראשון לא רק במילים אלא במעשים מול מי אתה עומד.

דיפי, שנהגה לנפנף על הסף בחורים שממש התעקשו לשלם עליה ולא פעם הגיעה לויכוחים על זה וכך ניפתה הרבה אנשים (שובינסטים על הרבדים הנוספים שמשתמעים מזה) שלא התאימו לתפיסת העולם שלה, ועד היום, בזוגיות רבת שנים, מתנהלת חצי חצי :)

נהנתי לקרוא. רק עצה לבחור:

"דיפי, שנהגה לנפנף על הסף בחורים שממש התעקשו לשלם עליה"

תציע לשלם כמובן.
רק אל תתעקש.

כי לדעתי לא להציע בכלל זה ניראה מוזר כזה.

נשמע שהכל מאוד ברור לך..

אני מייצגת צד אחר של המין הזה, ומדברת רק על עצמי...

קדרית, לא "מנפנפת" אבל בהחלט אומרת לא כשצריך וכן כשצריך, ועד היום בזוגיות רבת שנים, מתנהלת בנעימות. לפעמים חצי, לפעמים יותר, לפעמים פחות, כמו שהחיים דורשים.

לבלוליק

New member
נראה לי...

האמת שכבר כ- 15 שנה לא יצאתי לדייט
פשוט בגלל שאני נשואה.

בזמני הגבר היה משלם
למרות שהייתי תמיד מציעה,
אף פעם הגבר לא הסכים.

אני לא חושבת שזה אומר משהוא על נדיבות
אלא יותר על אולי גבר כמו פעם
על שמרנות מסוימת וגם איזו אבירות.

שתחשוב לפני שאתה שובר מוסכמות

מפלים נשים, משלמים להן פחות (אולי יש חריגות אבל בסך הכל/בממוצע זה המצב) הרבה נשים גם לומדות פחות ומקצועות פחות משתלמים. התוצאה שנשים פשוט מרוויחות פחות.
אין שוויון בין המינים.
לא יודעת כמה דייטים יש לך בחודש....

למעלה