פרפרי אהבה
New member
חצי הכוס המלאה ../images/Emo72.gif
היום בבוקר עברתי תיאוריה,בשעה טובה ומוצלחת. למי שלא יודע,היה לי אישיו די גדול עם התיאוריה ודי משכתי ומשכתי את הזמן אחרי שנכשלתי פעם אחת ולא עשיתי,עד שהיום ניגשתי אחרי יומיים של למידה רצינית והרבה מבחנים באינטרנט והיו לי רק 2 טעויות
. א-מ-מה,שעתיים אח"כ נוצר מצב שאיבדתי את הטפסים שכנראה נפלו לי מהתיק וממש הרגשתי את שינוי מצב הרוח: מאושר וירידת אבן כבדה מעל כתפיי ממש הרגשתי חסרת אונים,לא הפסקתי לבכות...רק המחשבה על זה גורמת לי לבכות
אז אחרי שקצת נרגעתי,נהייתי יותר פרקטית והתחלתי לחשוב איך יוצאים מהמצב הזה-אז במקום יום מנוחה ורוגע,מחר מצפה לי יום טרטורים ונסיעות כדי לארגן את הטופס מחדש ולקבל את האישור ממשרד הרישוי שעברתי את התיאוריה... משתדלת לזכור שצריכה לשמוח כי עברתי את התיאוריה ולהסתכל על חצי הכוס המלאה. איך אתם מתנהלים כשמשהו רע/מלחיץ קורה לכם-אתם נלחצים ונכנסים להיסטריה או מנסים לשמור על פרקטיות
איך אפשר להפחית את הלחץ במצבים כאלה שאפשר לתקן זה פשוט דורש מאמץ אבל מעצבן ומתסכל ביותר
היום בבוקר עברתי תיאוריה,בשעה טובה ומוצלחת. למי שלא יודע,היה לי אישיו די גדול עם התיאוריה ודי משכתי ומשכתי את הזמן אחרי שנכשלתי פעם אחת ולא עשיתי,עד שהיום ניגשתי אחרי יומיים של למידה רצינית והרבה מבחנים באינטרנט והיו לי רק 2 טעויות