חצי הכוס המלאה

חצי הכוס המלאה ../images/Emo72.gif

היום בבוקר עברתי תיאוריה,בשעה טובה ומוצלחת. למי שלא יודע,היה לי אישיו די גדול עם התיאוריה ודי משכתי ומשכתי את הזמן אחרי שנכשלתי פעם אחת ולא עשיתי,עד שהיום ניגשתי אחרי יומיים של למידה רצינית והרבה מבחנים באינטרנט והיו לי רק 2 טעויות
. א-מ-מה,שעתיים אח"כ נוצר מצב שאיבדתי את הטפסים שכנראה נפלו לי מהתיק וממש הרגשתי את שינוי מצב הרוח: מאושר וירידת אבן כבדה מעל כתפיי ממש הרגשתי חסרת אונים,לא הפסקתי לבכות...רק המחשבה על זה גורמת לי לבכות
אז אחרי שקצת נרגעתי,נהייתי יותר פרקטית והתחלתי לחשוב איך יוצאים מהמצב הזה-אז במקום יום מנוחה ורוגע,מחר מצפה לי יום טרטורים ונסיעות כדי לארגן את הטופס מחדש ולקבל את האישור ממשרד הרישוי שעברתי את התיאוריה... משתדלת לזכור שצריכה לשמוח כי עברתי את התיאוריה ולהסתכל על חצי הכוס המלאה. איך אתם מתנהלים כשמשהו רע/מלחיץ קורה לכם-אתם נלחצים ונכנסים להיסטריה או מנסים לשמור על פרקטיות
איך אפשר להפחית את הלחץ במצבים כאלה שאפשר לתקן זה פשוט דורש מאמץ אבל מעצבן ומתסכל ביותר

לנושנוש

New member
היי, מזדהה איתך.

עבר עלי יום מחורבן משהו. במצבים כמו שתיארת ליפעמים מאבדת את הראש ואז משתדלת להתערגן מחדש, לקחת את הדברים בפרופורציה. בזמן האחרון יש פחות מצבים שגורמים לי לאבד שליטה ממש ועדיין קורה ליפעמים.

האמת שנדיר שאני מתפרקת ככה...

פשוט כל הנושא של התיאוריה היה בעוכריי ותקוע מאוד ונתקעתי עם הנהיגה רק בגללו ועד שכבר עברתי-משהו כזה קורה??! אפשר לפתור הכל-עוד שעה אני אצא לכיוון המקום שוב והם יוציאו לי אישור מחדש שעברתי את התיאוריה,אחרי זה אסע לקניון להוציא שוב טופס ואז לרופאה שלי לאישור על הטופס,רק יישאר נושא האישור רופא עיניים וזה יהיה ביום ראשון בבוקר וזהו -נגמר העניין,רק חבל על הזמן שלי שמבזבזת ועל ההרגשה הנוראית והמבאסת-אני בכיתי כל כך הרבה בשביל זה עד שאמרתי לעצמי "די! במקום לבכות-תעשי!" ואכן עשיתי...

יופי שהצלחת לעבור את התיאוריה

לאחרונה המבחן של התיאוריה השתנה, ואנשים התקשו לעבור את המבחן מזל שיש רישום במחשב , ותוכלי לעבור דרך כל אילו שאשרו לך על גבי הטופס החדש ע"פ הבדיקה הקודמת ומה שחשוב זה להשתדל להיות יותר עירנית גם שאת מרחפת , לשמור על ריכוז וראני מחכה להודעה שלך שעברת את הטסט ומתחילה לנהוג , זה יגיע מהר מאד אולי היית חוזרת בדרך מי יודע אולי היית מוצאת את הטופס שאבד במקום לשחזר אותו

למעלה