חצי גמר ראשון

the promise

של מייקל ניימן. את/ה כנראה נורא צעיר/ה. כיוון שב-94 (נולדת אז?) היה סרט שנקרא "הפסנתר" וזו הנעימה הראשית מתוכו
 

קליספרה

New member
לא יודעת למה

בגמר הבנים העדפת השופטים היתה די ברורה לי לפחות, ציפיתי שאלה יהיו תום ואיתי - ובסדר הזה ולא טעיתי. לעומת זאת אצל הבנות יהיה חצי גמר הרבה יותר מסובך. אין ספק שמבחינת השופטים המקום הראשון ילך לעדי, הם עדין לא יצאו מהטראומה של ההדחה אבל אין לי מושג מי מהשלוש האחרות??? שלושתן מקבלות מחמאות, שלושתן לטעמי רקדניות מצוינות, נחכה לשבוע הבא, יהיה מעניין...
 

Mayoosh5

New member
לא ראיתי ת'פרק../images/Emo7.gif

מחר אני אראה באינטרנט... מי עזב? מי עלה לגמר?
 

Mayoosh5

New member
../images/Emo99.gif |כל-כך-מאוהב|

יאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה אושר!!!
שני הרקדנים הכי טובים בתוכנית=) עכשיו רק צריך את עדי בגמר, וזה פשוט מ ו ש ל ם !
 

Shining Dark

New member
מממ...

שני הבנים שעלו לגמר הם תום ואיתי.. לגבי חצי גמר ב', הבנתי שהבנות יכולות לבחור את כל מי שהן רוצות לרקוד מבין הבנים מכל העונה :)
 

drnaji

New member
כל כך חבל לי על לוטם!

לדעתי ללוטם הגיע מקום לעלות בגמר ביחד עם איתי. בשלב הזה של התוכנית מאד קשה למצוא פערים כה גדולים בין המתמודדים אבל אני חושב שלוטם נתן הרבה יותר מאשר טום נתן בפרק הזה. מאד לא אהבתי את זה שכבר בפרק הזה בחרו ב2 רקדנים לגמר,הייתי מעדיפ שהיום היו מעיפים רקדן ורקדנית. הרמה הייתה ממש גבוה הפעם וכה"כ לכל המתמודדים. נשאר לי לקוות שיוליה תעלה לגמר כי היא ולוטם הם 2 הפייב שלי. לוטם כפרה - בשבילי אתה הרקדן הכי טוב שיש בעולם! עלה והצליח!
 

moshavnikit

New member
../images/Emo7.gif

קודם כל, היה חצי גמר מעולה! הבנות היו מעולות, בכלל דואטים מעולים.. והסולואים היו לא רעים בכלל
אבל... איזה באאאאאסה :0( כאילו, זה לא נורא שאיתי הגיע לגמר, כי הוא באמת רקדן מצויין. אבל אהבתי יותר את לוטם. אני מקווה שתום יזכה, מגיע לו
ואני לא יודעת איזה בנות אני רוצה בגמר
יש רק אחת שאני לא רוצה בגמר וזאת יוליה.
 
העיקר שתום בגמר../images/Emo9.gif

לוטם או איתי זה לא כזה משנה לי... שניהם טובים... למרות שלפי אתמול באמת לאיתי הגיע יותר... מעיין רקדנית בחסד... כל כך אוהבת איך שהיא רוקדת... פשוט עשתה היום את הריקודים של הבני זוג שלה... הריקוד שלה ושל איתי היה מ-ו-ש-ל-ם! בקשר לשבוע הבא מקווה שכמובן מעיין תיהיה בגמר ואולי גם תקח אותו (או תום) והשניה... זה בעייתי... את יוליה אני לא סובלת עדי מדהימה.... אבל הבעיה איתה זה שלא ראינו אותה בכל סגנון ריקוד אלא רק בקלאסי מודרני וכל זה... כי היא לא הייתה בכל העונה ולכן לא מגיע לה בכלל להיות בגמר.. לעומת שאר הבנות שראינו אותן בכל הסגנונות... לידיה ממש חמודה... אני אוהבת אותה...אבל אני לא חושבת שהיא חזקה כל כך.. אוף איפה ירדן??
 
../images/Emo163.gif סיכום התוכנית שלי

הייתה יופי של תוכנית.. נהניתי מאוד. והיי, איתי ותום בגמר! יוהווו!
הריקוד הטוב ביותר של הערב- איתי ומעיין
הריקוד הפחות טוב של הערב- לוטם ועדי
איתי: מושלם. מדהים מקסים מהמם נהדר.. מה אפשר עוד לומר? ... הדואט עם יוליה היה טוב מאוד, הרגשתי את איתי משוחרר ונהנה, וזה רק עושה לו טוב. הטכניקה שלו הייתה טובה כתמיד והיה אורך בתנועה. הדואט עם מעיין היה.. אני לא יודעת מה לומר מרוב שזה היה מושלם. ישבתי מול המסך והזלתי ריר. זה היה תבשיל רגש ברוטב טכניקה חריף :p והסולו? טכני, חד, מרגש, מדהים. הזלתי יותר מדמעה אחת. יצאתי פאקצה בטירוף בקטע הזה, אבל זה פשוט כך.
תום: הוא לא היה במיטבו הערב, בדרך כלל אני אוהבת אותו יותר. אבל הוא כבר מזמן הוכיח שהוא צריך להיות בגמר, אז ניחא. הדואט עם עדי היה.. בסדר. הייתה טכניקה והכול אבל חסר לי משהו מעבר, יותר אורך בתנועה... הסכמתי מאוד עם אונה. הדואט עם יוליה היה יותר טוב. למרות שתום היה מאוד לחוץ והרגישו את זה בריקוד. הסולו היה פשוט מעולה. מעולה.
אנטון: אין לי הרבה מה להגיד על אנטון. הוא נחמד מאוד ולדעתי אין בו "כשל טכני" איום ונורא, אבל הוא חסר.. 'שבאנג'. הדואט עם מעיין היה דווקא טוב בעיניי, למרות שבלטו בו בעיות טכניות. אבל היה בו רגש, וזה בעיניי הכי חשוב. הדואט עם לידיה..? נו, לידיה הרגיזה אותי כרגיל. אבל אנטון היה לא רע, ראו שסלוניים זה התחום שלו. הסולו? ממ.. חיפשתי 'שבאנג'. ולא מצאתי. ולא אהבתי את הטריק עם החולצה.
לוטם: התאכזבתי. ציפיתי, חלמתי, חשבתי.. 'מגיע לו להגיע לגמר' אמר הקול בראשי, 'על חשבון תום?' אמר הקול השני, יחד הסכימו ש'נראה את התוכנית ונחליט'. ראיתי את התוכנית. החלטתי. לא. הדואט עם לידיה היה טוב מבחינתו (נו, את דעתי על לידיה כבר הבנתם). הוא היה טכני ומדוייק. אבל לא הרגשתי הרבה רגש בריקוד. וזה- כפי שאמרתי- לי הכי חשוב. את הדואט עם עדי בכלל לא אהבתי, למרות ההתלהבות הכללית של השופטים. ישבתי ובהיתי במסך ומייד הראש שלי עבר לחשוב על הדברים אחרים. לא 'שאב' אותי בכלל בכלל. מה שלא שואב- אני לא אוהב(ת).
וקצת על הבנות: ממעיין התמוגגתי כרגיל, מלידיה התרגזתי כרגיל, יוליה הפתיעה לטובה ועל עדי עוד לא החלטתי מה אני חושבת. מה שבוע הבא (ובגמר)? מעיין. ו? יוליה / עדי. שתיהן לא משהו. איפה ירדן כשצריכים אותה? חפרתי.. למי שלא הבין/ לא קרא, תמצות: איתי ומעיין לשלטון, לוטם ולידיה לגירעון. אה-הא.
 
למעלה