../images/Emo163.gif סיכום התוכנית שלי
הייתה יופי של תוכנית.. נהניתי מאוד. והיי, איתי ותום בגמר! יוהווו!
הריקוד הטוב ביותר של הערב- איתי ומעיין
הריקוד הפחות טוב של הערב- לוטם ועדי
איתי: מושלם. מדהים מקסים מהמם נהדר.. מה אפשר עוד לומר? ... הדואט עם יוליה היה טוב מאוד, הרגשתי את איתי משוחרר ונהנה, וזה רק עושה לו טוב. הטכניקה שלו הייתה טובה כתמיד והיה אורך בתנועה. הדואט עם מעיין היה.. אני לא יודעת מה לומר מרוב שזה היה מושלם. ישבתי מול המסך והזלתי ריר. זה היה תבשיל רגש ברוטב טכניקה חריף

והסולו? טכני, חד, מרגש, מדהים. הזלתי יותר מדמעה אחת. יצאתי פאקצה בטירוף בקטע הזה, אבל זה פשוט כך.
תום: הוא לא היה במיטבו הערב, בדרך כלל אני אוהבת אותו יותר. אבל הוא כבר מזמן הוכיח שהוא צריך להיות בגמר, אז ניחא. הדואט עם עדי היה.. בסדר. הייתה טכניקה והכול אבל חסר לי משהו מעבר, יותר אורך בתנועה... הסכמתי מאוד עם אונה. הדואט עם יוליה היה יותר טוב. למרות שתום היה מאוד לחוץ והרגישו את זה בריקוד. הסולו היה פשוט מעולה. מעולה.
אנטון: אין לי הרבה מה להגיד על אנטון. הוא נחמד מאוד ולדעתי אין בו "כשל טכני" איום ונורא, אבל הוא חסר.. 'שבאנג'. הדואט עם מעיין היה דווקא טוב בעיניי, למרות שבלטו בו בעיות טכניות. אבל היה בו רגש, וזה בעיניי הכי חשוב. הדואט עם לידיה..? נו, לידיה הרגיזה אותי כרגיל. אבל אנטון היה לא רע, ראו שסלוניים זה התחום שלו. הסולו? ממ.. חיפשתי 'שבאנג'. ולא מצאתי. ולא אהבתי את הטריק עם החולצה.
לוטם: התאכזבתי. ציפיתי, חלמתי, חשבתי.. 'מגיע לו להגיע לגמר' אמר הקול בראשי, 'על חשבון תום?' אמר הקול השני, יחד הסכימו ש'נראה את התוכנית ונחליט'. ראיתי את התוכנית. החלטתי. לא. הדואט עם לידיה היה טוב מבחינתו (נו, את דעתי על לידיה כבר הבנתם). הוא היה טכני ומדוייק. אבל לא הרגשתי הרבה רגש בריקוד. וזה- כפי שאמרתי- לי הכי חשוב. את הדואט עם עדי בכלל לא אהבתי, למרות ההתלהבות הכללית של השופטים. ישבתי ובהיתי במסך ומייד הראש שלי עבר לחשוב על הדברים אחרים. לא 'שאב' אותי בכלל בכלל. מה שלא שואב- אני לא אוהב(ת).
וקצת על הבנות: ממעיין התמוגגתי כרגיל, מלידיה התרגזתי כרגיל, יוליה הפתיעה לטובה ועל עדי עוד לא החלטתי מה אני חושבת. מה שבוע הבא (ובגמר)? מעיין. ו? יוליה / עדי. שתיהן לא משהו. איפה ירדן כשצריכים אותה? חפרתי.. למי שלא הבין/ לא קרא, תמצות:
איתי ומעיין לשלטון, לוטם ולידיה לגירעון. אה-הא.