חצי גמר ראשון

חצי גמר ראשון../images/Emo69.gif

הערב זה מתחיל חצי הגמר הראשון יוצא לדרך והפעם רק הבנים מתמודדים. מי מהם יעלה לגמר? על מי אתם מהמרים? מי לדעתכם הולך ומי נשאר? כל מה שקשור לתוכנית חצי הגמר, לשרשר לפה... צפיה מהנה

sap sapir

New member
ראשונההה

אממ אני מקווה שלוטם יעלה ואיתי גם:) אבל נראלי שאיתי יעלה ואממ תום אני חושבת למרות שאני לא אוהבת אותו יו בבקשה תצביעו ללוטם!!! אוי אני נשמעת פאקצה אבל אני לא חחחח

טוב

עדיין אין לי מושג למי אצביע, מאז שוובה עזב אין לי פייבוריט שדחוף לי לשלוח לו את קולי, היום פשוט אצביע למי שהריקוד שלו הכי ימצא חן בעניי

מסכימה איתך. וובו היה הכי טוב וזה

רק אומר שהצופים בבית לא מבינים בריקוד ומאוד חבל שנותנים להם להשפיע. הוא רקדן ענק. מאוד יצירתי. משלב הומור מה שאף אחד לא עשה. חבל חבל חבל

לוטם הוא סתם אחד עם כשרון מולד ומזל

אין לו את מה שיש לרקדן אמיתי שמשקיע המון שנים. טוב שהוא לא עלה

Mayoosh5

New member
מקווה ש....

אני מאוד מקווה שתום ואיתי המדהימים יעלו! האמת שגם ללוטם ממש מגיע אבל בהשוואה לאיתי ותום-->הם לוקחים!.. ואני גם דיי בטוחה שהם יעלו...

תכניסו לכם לראש. הרקדנים הרוסים הם

ברמה הרבה יותר גבוהה. זאת ליגה אחרת. הם הרבה יותר מקצוענים ועדינים כי הרקע הוא קלאסי. אבל כאן לא מבינים את זה משום מה..שימו לב למשל ללידיה. כמה שהיא מקצוענית. כי הרקע שלה קלאסי

../images/Emo203.gifהרקע של זה התעמלות אומנותית!!

בדרך היא גם למדה קלאסי!! אלוהים כמה אתם עוורים ולא רואים מי באמת יודע לרקוד ולא רק לעשות הרמות. בכל מקרה...ראינו מי עלה לגמר ומי לא
אני מ-א-ו-ש-ר-ת!!!

למעלה