הסבר .....
אני עובד במקום שיבא את המוצר לישראל אישית אני עוסק בצמחי מרפא מזה שנים ומטפל גם בבעלי חים באמצעות הידע שלי אני לא מחפש ספונסר, קנדיטדים לניסוי , או למכור הבאתי מידע על מוצר שאני אישית מאמין בו מוצר שהוכיח את עצמו באין ספור בדיקות מעולם לא התיימרתי להבין בסוסים אני מתייחס רק לנתונים הנימצאים בידי 1. טיפול בפצעים חבורות וכיבים 2. נושא הרגישות לעוב"ש 1. טיפול בפצעים .... הGSE הינו חומר טיבעי אקטיבי כלומר גם לאחר שמרססים אותו הוא ממשיך לעשות פעולה של המרצת הדם מסביב לכיב וישנם מחקרים על אפילו כיבי כיבה ( אולקוסים) מודלקים שרופאו , חומרים כימים מייבשים את המקום ולמעשה משאירים אותו חשוף לזיהום מחדש מאחר והם כבר גמרו את הפעילות , הGSE לעומת זאת ממשיך להיות פעיל חודר ל מתחת לשכבת העור ושם מאפשר לגוף לחזק את מערכת הנוגדים ( חיסון) וממריץ את זרימת הדם מה שמביא לסגירה יפה של הפצעים ובמהירות ....אני יכול להעיד על 2 כלבים בהם טיפלתי באופן אישי לאחר קרב ( הכלבים הוחרמו מבעליהם עלידי אני נאמן חיות ) הכלבים טופלו במשך כשבוע וחצי והצלחתי די מהר לאפשר להם לחזור לפעילות מלאה כאשר כל הפצעים שלהם נקיים ולא מזוהמים , שבוע שעבר טיפלתי באתון שחבר מצא ברמת הגולן הינו אצלו בסופ"ש האתון נימצאת עכישו יחד עם הכבשים שלו ובנתיים התוצאות מעולות ( אגב הכל נעשה אחרי התיעצות עם רופא ) 2. בעיות נשימה בשל עובש , העדויות המצוייות בידי הינן עדויות מחו"ל בלבד בתכלס, מאחר והמוצר לא היה מוכר בארץ אין לי שום עדויות עליו לאורך זמן אני אישית לא מתייחס לעדויות של לפני חודש שבוע ושבועיים כך שלמעשה הבאתי את מה שיש לי כעדות של חוואים שמשתמשים בתכשיר מזה כמה וכמה שנים ( 1974 ) ומשם נובע המקור לידיעות שלי באופן כללי התעודות המעבדתיות שיש בידי הוצאו על טפילי קיבה ושימי לב לטפילים אחד מהם הינו טפיל שידוע בתחום הסוסים הוא מגיע ממים שזוהמו והGSE מטפל בו בצורה מוחלטת שלחתי חומר על הGSE לעשרות וטרינרים ובימים הקרובים לאחר החג אני מתכוון לפגוש חלק גדול מהם כדי להראות להם חומר נוסף על הGSE ועל היתרונות הגלומים בטיפול באמצעים טבעיים ולא כימים . אני מבטיח להביא לידעתכם את המסקנות שלהם גם אם אלו לא יהיו חותכות . אני מגיע ממקום של טיפול ממקום של נתינה ולאו דווקא מהמקום של לראות את הכול דרך החור שבגרוש אשמח לענות לכל שאלה אם יש ביכולתי ומצד שני והיה ולא יהיה לי מידע אשמח לברר זאת עם חברת האם בארה"ב ולהביא את המידע .....אגב גם חוסר של מידע רלוונטי הוא מידע כלומר גם לא היא תשובה טובה מבחינתי כי היא שוללת משהו כך ש ....אני שואל שאלות על פי הידע המצוי שאלות שלכם מעוררות בי שאלות שאני מפנה למומחים מחברת האם ואם עזרתי ....אני שמח .