חציר לסוסים

חציר לסוסים

חציר שיבולת, בקייה, תילתן, דגן בחבילות קטנות או גדולות. כולל הובלה. דובי: 0522414566 איתי: 0525214862

SNTQ

New member
מעוניין אותי לתרום למען צב"ח ת"א?

שעוסקת בשיקום סוסים וחמורים שעברו התעללות?!

תםטםOHIO

New member
זריעה בזמן, קצירה בזמן וייבוש בשמש

נעשים כדי להרחיק את המים ולאפשר כמות גדולה של גבעול לפני הבשלה של פרח וזרע בחציר. אח"כ כבישה ושמירה במקום יבש מוצל ומוגן ממים.

סתיואדם

New member
מה לגבי עובש ?

כל העניין שלי בסוסים כלומר במחלות אצלהם התגלה לאחר תלונה של מכר על שעלת שנגרמה עלידי עובש בחציר שהיה דווקא במקום מוגן מחום קור ורטיבות בכל זאת מגיעה רטיבות מסויימת ואז נוצר עובש .... האם יש תכשיר כלשהו מלבד זה המוכר לי לריסוס על החציר למניעת הצטברות העובש ? אני שואל מתוך ענין לעשות השוואת תכלית

dixie chick

New member
תגיד אני חייבת לשאול

מאיזה נקודה אתה מתיימר להבין בסוסים או בעובש? אמרת בתחילת ההודעה שאתה בכלל לא מבין בסוסים ולא הבנתי מה מטרת הפרסום שלך בפורום? למצוא שפן נסיונות? למצוא מימון? מתנדבים? למכור? אני ממש רוצה להגיב לך ומוצאת שפשוט אין טעם הרי מערכת העיכול של סוס כ"כ רגישה וכל שינוי הוא כ"כ משמעותי היא הרבה יותר רגישה ממע' עיכול של חיות רבות אחרות שאני לא חושבת שהייתי מוכנה להשתתף בניסוי כזה על הסוסים שלי לעולם ובקיצור בכלל לא הבנתי מאיפה אתה מוצא את הבעיות בכלל

תםטםOHIO

New member
הייתי שמחה לשמוע את הצד של הוטרינר

יש אפשרות להזמין אותו לדיון? (אם הוא מוכן להתפנות ולהבהיר דברים?)

תםטםOHIO

New member
יש

בעיה אלרגית בסוסים שנגרמת כנראה מעובש. סתיואדם הוא כנראה מפיץ של החברה או המוצר שטוען לפתרון לא אנטיביוטי במקרים של חיידקים אלרגניים במעי ובמע' הנשימה. המטרה שלו היא להודיע על קיום המוצר עבור מי שמוצא בזה עניין. אישית מעניין אותי לקבל מסתיואדם תשובה לגבי המוצר מאחר ומפורסמות עדויות של טיפול בסוסים בהצלחה. הבעיה בדר"כ בטיפול אנטיביוטי ארוך טווח או מלווה בסטרואידים היא החלשת המערכת החיסונית ואיבוד של חיידקים שמסייעים בעיכול, בעיה נוספת היא עם סוסים שאלרגיים לאנטיביוטיקה. לאחד הסוסים שלי היתה ריאקציה מאד קשה לפניצילין ואני נמנעת מלהשתמש בתרופות שמבוססות ישירות על פניצילין, לכן גם מעניין אותי אישית לשמוע על הצעות אחרות במידה והן מבוססות או מתעדות בצורה טובה טיפול בסוסים אחרים. עוד דבר שאני לוקחת בחשבון זה שהרפואת סוסים השתנתה מאד וממשיכה להשתנות. טכניקות חדשות של בדיקה למשל של עיכול שינו לגמרי את התפיסה לגבי הזנה של מזון מרוכז ולגבי המיקום של תסיסת מזון מה שהופך המון סוגי מזון שניתנו באופן מסורתי שנים על גבי שנים למיותרים ואף לגורמים של בעיות, תירס לדוגמא שהוא מרכיב גדול בתערובת סוסים. ולכן, יש מקום לשמוע ולבדוק הצעות חדשות, אם הן מוכיחות את עצמן. הוכחה יעילות מסוימת בתרבית בנתונים שסתיו-אדם מביא. השאלה העיקרית בעיני כאן אם הטיפול יעיל ולא מזיק בפועל ועל זה אני מצפה לקבל תשובה חדמשמעית שלא מסתמכת על עדויות מפורסמות ביחד עם חיות משק נוספות וכד' אלא על תיעוד ספיציפי מבוקר של גוף שניתן לסמוך עליו. לתשומת ליבך, סתיו אדם.

סתיואדם

New member
הסבר .....

אני עובד במקום שיבא את המוצר לישראל אישית אני עוסק בצמחי מרפא מזה שנים ומטפל גם בבעלי חים באמצעות הידע שלי אני לא מחפש ספונסר, קנדיטדים לניסוי , או למכור הבאתי מידע על מוצר שאני אישית מאמין בו מוצר שהוכיח את עצמו באין ספור בדיקות מעולם לא התיימרתי להבין בסוסים אני מתייחס רק לנתונים הנימצאים בידי 1. טיפול בפצעים חבורות וכיבים 2. נושא הרגישות לעוב"ש 1. טיפול בפצעים .... הGSE הינו חומר טיבעי אקטיבי כלומר גם לאחר שמרססים אותו הוא ממשיך לעשות פעולה של המרצת הדם מסביב לכיב וישנם מחקרים על אפילו כיבי כיבה ( אולקוסים) מודלקים שרופאו , חומרים כימים מייבשים את המקום ולמעשה משאירים אותו חשוף לזיהום מחדש מאחר והם כבר גמרו את הפעילות , הGSE לעומת זאת ממשיך להיות פעיל חודר ל מתחת לשכבת העור ושם מאפשר לגוף לחזק את מערכת הנוגדים ( חיסון) וממריץ את זרימת הדם מה שמביא לסגירה יפה של הפצעים ובמהירות ....אני יכול להעיד על 2 כלבים בהם טיפלתי באופן אישי לאחר קרב ( הכלבים הוחרמו מבעליהם עלידי אני נאמן חיות ) הכלבים טופלו במשך כשבוע וחצי והצלחתי די מהר לאפשר להם לחזור לפעילות מלאה כאשר כל הפצעים שלהם נקיים ולא מזוהמים , שבוע שעבר טיפלתי באתון שחבר מצא ברמת הגולן הינו אצלו בסופ"ש האתון נימצאת עכישו יחד עם הכבשים שלו ובנתיים התוצאות מעולות ( אגב הכל נעשה אחרי התיעצות עם רופא ) 2. בעיות נשימה בשל עובש , העדויות המצוייות בידי הינן עדויות מחו"ל בלבד בתכלס, מאחר והמוצר לא היה מוכר בארץ אין לי שום עדויות עליו לאורך זמן אני אישית לא מתייחס לעדויות של לפני חודש שבוע ושבועיים כך שלמעשה הבאתי את מה שיש לי כעדות של חוואים שמשתמשים בתכשיר מזה כמה וכמה שנים ( 1974 ) ומשם נובע המקור לידיעות שלי באופן כללי התעודות המעבדתיות שיש בידי הוצאו על טפילי קיבה ושימי לב לטפילים אחד מהם הינו טפיל שידוע בתחום הסוסים הוא מגיע ממים שזוהמו והGSE מטפל בו בצורה מוחלטת שלחתי חומר על הGSE לעשרות וטרינרים ובימים הקרובים לאחר החג אני מתכוון לפגוש חלק גדול מהם כדי להראות להם חומר נוסף על הGSE ועל היתרונות הגלומים בטיפול באמצעים טבעיים ולא כימים . אני מבטיח להביא לידעתכם את המסקנות שלהם גם אם אלו לא יהיו חותכות . אני מגיע ממקום של טיפול ממקום של נתינה ולאו דווקא מהמקום של לראות את הכול דרך החור שבגרוש אשמח לענות לכל שאלה אם יש ביכולתי ומצד שני והיה ולא יהיה לי מידע אשמח לברר זאת עם חברת האם בארה"ב ולהביא את המידע .....אגב גם חוסר של מידע רלוונטי הוא מידע כלומר גם לא היא תשובה טובה מבחינתי כי היא שוללת משהו כך ש ....אני שואל שאלות על פי הידע המצוי שאלות שלכם מעוררות בי שאלות שאני מפנה למומחים מחברת האם ואם עזרתי ....אני שמח .

תםטםOHIO

New member
שעלת לא נגרמת מחציר מעופש

אלא משאיפה של אבק ושל נבגים כאשר למשל הסוס אוכל מזון בתנוחה לא טבעית ומתקיימת נדידה של נבגים אל תעלות האף. מאכילה של מזון מעופש סוס עלול להדרדר עד מוות מכיון שהבקטריה במעי הדק מתעכלת והסוס שבאופן רגיל מעכל באמצעות הבקטריה לא מסוגל לפרק טוב את המזון או את החומציות והרעלים שנוצרים בתהליך העיכול.

תםטםOHIO

New member
ולשאלתך -

חציר שאולי ישב במקום מוגן בחבילה אבל נרטב לפני שנכבש בחבילה או לא יובש מספיק זמן, יתמלא בעובש ויזרק מיד לפני שיגיע אל הסוס או אל חבילות אחרות.

למעלה