חצויה

ייסאן

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo48.gifביקורת לפרקים הראשונים.

יש לי בעיה קשה עם הדיבור של יון תומרקין(ליאו) עם הניבים, הוא מדבר ב"ששששששש" ז'תומרת "שדת יושעת שאת שלא ישכולה לעששות שכלום" כאילו הניבים מפריעים לדיקציה שלו- זה הורס הכל. כמו כן מיקום הניבים שגוי. מלבד זאת סדרת נוער חביבה, אני אעקוב.

בדנתמ

New member
אוהו את מזמן לא נראית פה

ברוכה השבה

ייסאן

New member
אני תמיד כאן... אני לא מגיבה פשוט../images/Emo13.gif

אני קוראת, בדרך כלל מגיבה רק כשיש לי סיפור או חויות או איזה תגובה שנונה במיוחד לומר.

Berethor

New member
לא הבנתי

הם באמת מהלכים באור יום, אבל לפחות לא נוצצים
. כאן זה כנראה דווקא בגלל הפולקלור ובשביל שהסדרה תהיה ביום..

Berethor

New member
ראיתי שני פרקים

סדרה ממש טובה, ממליץ לכולם לראות בTV ואם אין אפשרות אז באתר. בסדרה יש הומור, דרמה, אקשן, הכל. כל המקטרים או שלא ראו, או שמשווים לסדרות בחו"ל או שרוצים שיט ישראלי חסר רמה. אלה - אני צריכה פיפי. ליאו - ואני צריך דם!

Endogenisis

New member
ממה שראיתי בינתיים,../images/Emo58.gif

לא נראה רע במיוחד, אבל פשוט ערפדים בעברית נשמע מוזר. גם זה שהניבים שלהםצמחו פתאום היה מוזר. התפאורה נחמדה וגם יותר מזה, אבל פשוט איך שהם מתחילים לדבר זה הורס. ברור שלא הייתי רוצה לראות ערפדים בחיפה או משהו, אבל זה פשוט מתיימר להיות כמו דמדומים או כל משהו אחר. המשחק דיי גרוע לדעתי, אבל לא כל כך נתקלתי בסדרה ישראלית שהיה בה גם משחק טוב :X נו טוב, לא חושב שאני אעקוב אחרי זה.

בדנתמ

New member
סדרות ישראליות עם משחק טוב:

דווקא יש והיו לא מעט כאלה... ב"הבורר" המשחק לא רע, אם לוקחים בחשבון שהוא לא מכוון להיות דרמטי-מציאותי. בלא מעט סדרות קומיות יש משחק קומי לא רע, כמו ב"החיים זה לא הכל". ב"מסודרים" יש לדעתי אחלה משחק בשביל דרמה קומית. וכמובן, במדינה כמו ישראל, שבה הצבא הוא צבא העם, המון סדרות על הצבא דווקא מתהדרות להן במשחק בהחלט מכובד, כמו "טירונות" ו"מילואים" (האמת שבדיוק ראיתי בויאודי פרק של מילואים והמשחק שם מצוין אפילו)... אפילו בסדרות שמנסות לצייר לנו אווירה שהיא קצת תלושה מהאווירה בארץ, ודומה יותר לאווירה אמריקאית, כמו "תמרות עשן" יש משחק לא רע. (מה שכן, קיבינימט, הם לא יכלו להשיג לשוטרים מדים של שוטרים ישראליים ולא מדי שריף אמריקאיים?
) בטלנובלות וסדרות נוער בכיכובם של סלבריטאים לשם סלבריטאות (למשל בוגרי תוכניות ריאליטי ולא בוגרי בי"ס למשחק) המשחק די גרוע, אבל זה לא בגלל שזה ישראל, זה בגלל טיב הז'אנר, והעובדה שהשחקנים שם הם ברובם לא באמת שחקנים...

Endogenisis

New member
צודק בתכלס.

ראיתי הרבה סדרות קומיות מעולות ישראליות אבל אחרי שראיתי את הפרק של חצויה קצת שכחתי מהטוב :X

למעלה