חצויה

jack 1

New member
ראיתי את שני הפרקים הראשונים

ואני מצטער לומר לכם שזה נראה פאקינג גרוע.התלבושת בית ספר שלהם נראית כאילו הם בפרייבט סקול בלונדון או משו,המשחק בינוני,לא היו כל כך אפקטים אבל גם מה שכן היה היה גרוע..ובקיצור הסדרה לא משכנעת אפילו קצת....אולי בהמשך אני מקווה שזה יישתפר

Berethor

New member
מה שלא מברור לי

מה הבעיה עם התלבושת. כנראה רצו להראות משהו ברמה(משהו שעליו שווה לערפד ללכת ובאמת ללמוד משהו/לנצל תפוטנציאל) ליוצרים יש 'חזון'. אפילו לפי הבניינים בתמונה רואים שמדבר ב'מציאות אלטרנטיבית'.

קרניjack

New member
הפוסטר נראה ממש טוב, לא הייתי חושבת שמדובר

בסידרת ערפדים ישראלית...לגבי הסידרה עצמה, לא יצא לי לראות

קרניjack

New member
אה...היום זה עולה לשידור או שזה כבר עלה?

אני תכף צופה במה שיש באתר.. . מזכיר לי את דימדומים עם כל התמונות.

Berethor

New member
שמח לשמוע, לפחות את מפרגנת

גם אני בהתחלה לא ידעתי שזה סדרה ישראלית, זה רק תרם להתרשמות הראשונית. אבל ישראלים לא יודעים לפרגן, רק לתלונן..

קרניjack

New member
כי משווים לתעשייה האמריקאית

או כל תעשייה זרה אחרת... לדעתי זה צעד גדול לתעשייה הישראלית בנושא, ואני אישית נורא מרוצה

קרניjack

New member
אז ביקורת ורושם ראשון ../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרק הראשון מהאתר, ואני חייבת לאמר- התרשמתי לטובה והופתעתי! נכון, הסידרה מנסה לחקות סדרות אמריקאיות בקיטש התיכוניסטי, "היום הראשון", הלבוש, הדיאלוגים שמכירים מסדרות נוער אמריקאיות בהתחלות ראשונות, ונכון שגם המשחק לא משהו ומכילים אותנו בכפית עם המידע, ויש גם חיקוי של המקומות האפלים (סטייל המקום איפה שהמועצה התכנסה עם החלונות ומה שהיה מצויר על הריצפה), אבל סה"כ לסידרה ישראלית ראשונה בנושא- כל הכבוד!
אף אחד לא העז לגעת בשטח המת של הפנטסיה, לפחות אני לא זוכרת/מכירה סידרה ישראלית שעשתה את זה. ונכון שזה קיטשי- אבל התלבושות מושקעות , התיפאורה מושקעת, נראה שיש לנו כאן היסטוריה עם ערפדים שחיו כאן הרבה שנים, ויש להם כבר מבנה אירגוני כלשהו, ויש גם ציידים...ובאמת ממש מגניב לראות סידרה ישראלית שעושה את, ומתאמצת להיות משהו ברמה על המסך שלנו
אני משערת שהסידרה תיהיה דיי צפויה, אבל מה זה משנה, הסידרה הזאת יכולה להיות פתח לעוד מי שיירצו להפיק ולביים סדרות/סרטים ישראליים בנושא, ומי יודע, אולי התעשייה הישראלית יום אחד תספק משהו ממש אפל וערפדי. לא חושבת שיש טעם להשוות את זה לסדרות האמריקאיות, קצת פירגון לצעד ראשון בתחום הערפדים. הפריע לי: -שיש שחקנים שהם מוכרים. לא אמיהים לי הערפדים המבוגרים (לא יוזעת את שמות השחקנים), לא אמינה לי אלעינה בקייר(משהו כזה?) וכל שאר הפרצופים המוכרים. היה לדעתי הכי טוב שזה יהיה נקי לחלוטין משחקנים ישראליים מוכרים, שהיה נותן יותר אמינות. - אני לא יודעת מה הם בדיוק חשבו עם הניבים, אבל אני דיי בטוחה שהם לא ממוקמים איפה שצריך- וניבים לא במקום תמיד מפריע לי!
הסצנה הראשונה שהילד נושך את השני- היה מהיר מדיי ולא אכזרי. אני לא אומרת- תשפכו דם ושימו צרחות ברקע- אבל קצת יותר כאילו יש פה כאב. אני מחכה לפרק הבא

Berethor

New member
שחקנים מוכרים זה בעיה ?

לא ראית שלמישהו הפריע שבראד פיט, טום קרוז ואנטוניו בנדרס הופיעו בראיון עם ערפד.

בדנתמ

New member
מצד שני...

לא ראית את בראד פיט, טום קרוז ואנטוניו בנדראס מופיעים בטלנובלות לנוער או בתוכניות ריאליטי
ממש כמו שאנתוני הופקינס הוא מוכר ולא מפריע לראות אותו בתפקיד חניבעל לקטר. מדובר בשחקנים בעלי כישורי משחק שלהשוות אותם לאליענה בקייר, יהיה כמו להשוות את היופי של בר רפאלי ליופי של ג. יפית. טוב, נו, או לפחות כמעט

בדנתמ

New member
אבל...

סה"כ אני לא רואה בזה "סדרת ערפדים" אלא יותר כמו טלנובלת הנוער התורנית. ברור שהליהוק יהיה בהתאם, לא?

קרניjack

New member
לא בהכרח

דבר ראשון, זאת ככל הנראה סידרת נועיר שמשלבת סידרת ערפדים, אי אפשר להתעלם מזה כי זאת הפואנטה, סיפור הערפדים. נכון שזה קיטשי והכל כמו בסדרות נוער- אבל בסדרות נוער ראית ניבים על אנשים? דיברו על איזה מסדר או מועצה סודית? זאת לא סידרת נוער רגילה, וגם אם הביצוע לא מספק, הרעיון יפה - ערפדים בישראל בשבילי זה אחד הרעיונות היפים- בטח לקראיה עליהם ובטח לצפייה... סה"כ לא צריך לבוא ולצפות או להשוות למשהו חול"י , כי זה לא יהיה, אלא להשוות לשאר הסדרות שיש לנו בטלויזיה ולראות שהיא לוקחת את זה שונה. אני לא ראיתי אף פעם "פנטסיה" ישראלי למשל כמו "האי" ואני לא יודעת איך הסידרה בהשוואה לסדרות ישראליות שניסו לקחת את זה לכיוון שונה, אפילו שהן לנוער....אבל,ביינתיים זה נראה מגניב, נראה מה יהיה בהמשך.

jack 1

New member
זאת לא סדרה שמשודרת בערוץ מסויים

זה נמצא בוי או די..והם מוסיפים פרקים פעמיים בשבוע אם אני לא טועה

למעלה