אז ביקורת ורושם ראשון ../images/Emo58.gif
ראיתי את הפרק הראשון מהאתר, ואני חייבת לאמר- התרשמתי לטובה והופתעתי! נכון, הסידרה מנסה לחקות סדרות אמריקאיות בקיטש התיכוניסטי, "היום הראשון", הלבוש, הדיאלוגים שמכירים מסדרות נוער אמריקאיות בהתחלות ראשונות, ונכון שגם המשחק לא משהו ומכילים אותנו בכפית עם המידע, ויש גם חיקוי של המקומות האפלים (סטייל המקום איפה שהמועצה התכנסה עם החלונות ומה שהיה מצויר על הריצפה), אבל סה"כ לסידרה ישראלית ראשונה בנושא- כל הכבוד!
אף אחד לא העז לגעת בשטח המת של הפנטסיה, לפחות אני לא זוכרת/מכירה סידרה ישראלית שעשתה את זה. ונכון שזה קיטשי- אבל התלבושות מושקעות , התיפאורה מושקעת, נראה שיש לנו כאן היסטוריה עם ערפדים שחיו כאן הרבה שנים, ויש להם כבר מבנה אירגוני כלשהו, ויש גם ציידים...ובאמת ממש מגניב לראות סידרה ישראלית שעושה את, ומתאמצת להיות משהו ברמה על המסך שלנו
אני משערת שהסידרה תיהיה דיי צפויה, אבל מה זה משנה, הסידרה הזאת יכולה להיות פתח לעוד מי שיירצו להפיק ולביים סדרות/סרטים ישראליים בנושא, ומי יודע, אולי התעשייה הישראלית יום אחד תספק משהו ממש אפל וערפדי. לא חושבת שיש טעם להשוות את זה לסדרות האמריקאיות, קצת פירגון לצעד ראשון בתחום הערפדים. הפריע לי: -שיש שחקנים שהם מוכרים. לא אמיהים לי הערפדים המבוגרים (לא יוזעת את שמות השחקנים), לא אמינה לי אלעינה בקייר(משהו כזה?) וכל שאר הפרצופים המוכרים. היה לדעתי הכי טוב שזה יהיה נקי לחלוטין משחקנים ישראליים מוכרים, שהיה נותן יותר אמינות. - אני לא יודעת מה הם בדיוק חשבו עם הניבים, אבל אני דיי בטוחה שהם לא ממוקמים איפה שצריך- וניבים לא במקום תמיד מפריע לי!
הסצנה הראשונה שהילד נושך את השני- היה מהיר מדיי ולא אכזרי. אני לא אומרת- תשפכו דם ושימו צרחות ברקע- אבל קצת יותר כאילו יש פה כאב. אני מחכה לפרק הבא