חצאי אלים

SaberTooth

New member
לא, כי נאסרללה מכוער... ../images/Emo3.gif

ואני אהבתי את נילס הרבה לפנייך
אתה סתם מחקה אותי, כי גם אתה רוצה להיות המנהל המגניב של פורום 479 (רומח הדרקון, דאא...)...

python 4

New member
אתה אהבתי את נילס לפני?../images/Emo2.gif

אני בשוק! יקירי, כשאני אהבתי את נילס אתה עוד היית.. בגן!

SaberTooth

New member
לא ולא...../images/Emo70.gif

אני ביקשתי מנילס ראשון על גבי הפורום הזה שיעשה לי גמד בלונדיני, ואתה סתם חיקית אותי... ועכשיו אתה מנסה לתרץ את זה...

python 4

New member
מה פתאום!!!

נילס אוהב רק אותי! וזה מה שהוא אמר לי אתמול בלילה.

python 4

New member
אני בשוק טוטאלי!

הקם פה דור שלא ידע את נילס הולגרסון? ואת מרקו אתה מכיר? נילס הוא נער צעיר, שגמד רשע הפך אותו לגמד בעצמו ואילץ אותו לצאת למסעות ברחבי שבדיה הקפואה יחד עם אווזי הבר. אל תגיד לי שאתה לא מכיר את שיר הנושא:
בוא נילס בוא נעוף בוא תמריא איתי למעלה רק אני ואתה וכל אווזי הבר בוא נילס בוא לישון נתכרבל לנו ביחד בוא איתי חמודי בוא נעוף! הו נילס, כל כך קטן הולך לבד אל הגן מזל גדול לשנינו שאין לו כזה קטן! בוא נילס בוא נעוף לה לה לה לה לה...
וככה זה ממשיך, אני לא זוכר את המילים במדויק אבל זה היה משהו כזה, פחות או יותר. ring a bell?!?

KagomeSama

New member
טסק טסק טסק..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כל עוד לא קראת את הספר (המצויין, עליי להוסיף) אתה לא מבין כלום.
ולכן, דעתך נחשבת חלקית כיוון שהיא מבוססת רק על הסדרה ולא מקיפה את כל מעלליו של הבלונדי החסון המקורי. תודה. (הודעה זו נכתבה בצחוק, אם היא פוגעת בך, סליחה.
)

חששתי מכך

כן אני מכיר, וכן הסתכלתי את זה כשהייתי עול בימים. מה שאני לא קולט זה איך תום, שקטן ממני ב-3.5 שנים מכיר את הסדרה?

SaberTooth

New member
איזה 3.5../images/Emo35.gif...

שניים וקצת...
אני עוד מעט בן 16... ו... איך אתה, שגדול ממני בשנתיים וקצת, מכיר את הסידרה
אני זוכר שהייתי רואה אותה מגיל מאוד קטן.

SaberTooth

New member
המפ...

קיבלתי 5 (לא חמישים. כאילו, 1,2,3,4,5) במבחן האחרון שלי במתמטיקה... 4 יח"ל... :x

KagomeSama

New member
פשש...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני קיבלתי בבחנים 30, 33 ו5, ובמבחנים 40, 50 ו19. ואני עדיין בחמש יח"ל. רק אלוהים יודע למה.

למעלה