חצאי אלים

צו צאנג

New member
פוי, חס וחלילה../images/Emo70.gif

אני לא מאחלת לאפחד את הסבל הזה..
ואמ... אני לא תיפשה^_^

python 4

New member
זה רק נדמה לי

או שמתנהל פה רומן סוער מעל גבי הפורום בין תום לדליה? שתפו גם אותנו!

SaberTooth

New member
לא...

דליה פשוט תיפשה...
והיא קוראת ספרים זוועתיים של איזו אחת בשם אסתר שטיירט-וורצל, שחושבת שהיא סופרת.

python 4

New member
הא? יש לך משהו נגד

אסתר שטרייט-וורצל, מגדולות סופרות נעוריי? גדלתי על הספרים שלה - אורי, אליפים.. מכתבים לצופיה (טוב, נו).

צו צאנג

New member
דליה לא תיפשה../images/Emo70.gif

אתה תיפש, בגלל זה קשה לך לקלוט את זה..
ואסתר שטרייט-וורצל סופרת נוראאאאאאאה!

מה רע בשטרייט וורצל?../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

הספרים שלה נחמדים.. אם כי הגיבורים נוטים להתייסרות יתר.. (בטח תניס היה שותף בכתיבתם)

python 4

New member
יא קנאי!

אתה רוצה שאנחנו נפסיק עם נילס כי אתה בעצמך רוצה אותו! ואתה שולח אותנו למומינים כדי שנילס ישאר לעצמך! יקירי, that's the oldest trick in the book! נילס הוא שלי, שמעתם! שלי!!!
לא של סייבר, לא של דליה, לא של נאג'ס - שלי!!!

python 4

New member
מוזר מאוד, כי הוא פה לידי והוא

אומר שהוא לא שמע עליך בכלל. פנטזיונר! תגיד לי, אפשר להגיד בזאת שמיצינו את נושא נילס לפורום זה? הנה, אפילו הוא אומר לי עכשיו שנמאס לו שאנחנו רבים עליו.

Orbital Shadow

New member
תנו לי לנחש...

עכשיו שגמרתם לריב על ליבו של נילס- תריבו על ליבה של גבריאל...

python 4

New member
נילס לא יוצא עם קטינים../images/Emo5.gif

גם בשבדיה יש חוקים, אתה יודע. זהו, נילס שלי ורק שלי, ואמרתי את המילה האחרונה. שלום!

SaberTooth

New member
אני חושב שהתעלמת מפרט חשוב...

גילו של נילס קרוב יותר לגילו שלי, ושנינו קטינים. אתה המבוגר כאן, בן ה-27. לנו מותר לצאת, שנינו קטינים, אבל אתה זה שמפר את חוקי שבדיה ויוצא עם נילס (או ככה לפחות אתה טוען)...

python 4

New member
רואים שאין לך שום קשר לנילס!

הרי הסדרה שודרה לראשונה מתי, לפני 10 שנים? אפילו יותר. ושם נילס היה באמת קטין. אתה לא חושב שאולי הוא גדל מאז? עכשיו נילס הוא בן 25 בערך. הא! זו ההוכחה שאני מכיר את נילס אישית ואתה רק מהסדרה! אז זהו, אני ונילס נשלח לך הזמנה לברית של בנינו הבכור, שיקרא על שם מולי (ואם זו תהיה בת נקרא לה אקא). יום טוב!

למעלה