אני מנסה שוב להעלות פה שאלה, שההעלתי מקודם אבל מרוב תגובות לא קשורות ההודעה פשוט התפזרה. רציתי לדעת האם מישהו פה יודע על אנשים, ברומח הדרקון, קריין, שהם מתוארים כתוצאת זיווג של בן-תמותה ואל????
החלפתי כינוי..............כן כן שוב..........כן כן זה אותו אחד שהיה וולברין..........מי שקרא את הקומיקס שנקרא RISING STARS:BORN IN FIRE יבין טוב טוב את משמעות הכינוי שלי.......ומי שלא אני ישמח להסביר לו במסרים..........
גם מה שקוד אמר......... אבל אני בחרתי בו בגלל: התחלתי לקרוא קומיקס, המליצו לי על אחד שנקרא RISING STARS שמספר על איזה מטאור שפגע באיזשהו איזור ונתן ל113 ילדים כוחוחת מיוחדים ואחד מהם קיבל את הכוח לשלוט ולייצר אש ולהיות חסין ממנהף והכינוי שלו זה PYRE שזה מלשון PYRO שזה מלשון PYROMAN שזה אחד שמאוהב באש ואחד שאוהב להצית דברים............
נתחיל מכך שאני לא רוצה מוות בסבל ויסורים קשים ומתמשכים, כך שכתבי טולקין יורדים... בנוסף, אני לא רוצה שיחשבו שאני מכשפה...בעצם, שיגלו שאני מכשפה, כך שגם העלאה על המוקד לא באה בחשבון... לבסוף, אני לא רוצה להיקבר כשחלקים מהגוף שלי לא מחוברים, כך שגם גליוטינה לא מתאימה. בכלל אני מעדיף לבלוע כדורים, העדפה לדקסמול קולד. אפשר?
נתנו לו אצבע - רצה את כל היד. אולי אתה רוצה שנערוך גם מסיבה לכבודך לפני ההוצאה להורג? אה, בעצם שחכתי - עם KOD לא מתווכחים. נו טוב, אז כדורים. אני רק מקווה שהם גדולים וכבדים מספיק בשביל להיות יעילים. אני אישית אף פעם לא שמעתי על סקילה בעזרת דקסמול קולד, אבל שיהיה.