חצאי אלים

צו צאנג

New member
אתם אפעם לא קיבלתם מינוס משהו../images/Emo70.gif

מצד שני גמני לא
אבל ידיד שלי קיבל פעם -1 בערבית
(הוא קיבל 4 והורידו לו חמש נק' על זה שהוא דיבר..:X)

ידיד שלי פעם קיבל ב*תעודה*

99.5 בערבית. היה קשה לעגל, הא
. ואל תדאגו מכך שהציונים שלכם במתמטיקה בבחנים נמוכים- זה קורה לכולם(אצלי היה 0, 40, 33 ושליש). גם במבחנים במהלך י"א קרו כמה דברים לא נחמדים(51.5 למשל...). הכי חשוב זה להיות מוכן לבגרות ותמיד לנסות ולהבין את מהות החומר. אני למשל קולט לאט. תן לי יופ ללמוד את החומר ובוחן, אני אקבל 0. תן לי שבוע אקבל 10. תן לי חודש אקבל 90. לומדים מהנסיון. ככה יצא שציוני המגן שלי היו נמוכים מציוני מבחני המגן מהבגרויות
...

זה בסדר...

אני זוכר כשהייתי בן 4 בערך, ראיתי את הסדרה... רק שתדעו, אני בן 13 כן כן, קוד, אני קטן ממך ב-5 שנים, ומכיר את הסדרה... לדעתי הדור של פיתון היו רואים את זה, וכל השאר היו רואים את השידורים החוזרים...

SaberTooth

New member
נילס מקריב את גופו...

ואפילו משקר כדי שלא תעלה עליו ועלי...

KagomeSama

New member
נו, באמת..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אתה יודע שהוא איתך רק כי אני זרקתי אותו לטובת סנופקין.. הווו סנופקין

SaberTooth

New member
מה את מתערבת../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

חשבתי שזה רק ביני לבין פייתון...

python 4

New member
מקריב את גופו?

באמת, לפי הגניחות שלו אתמול בלילה הוא לא נשמע לי סובל במיוחד. אבל אל תדאג, סייבר, פנטזיות זה דבר חיובי ובריא!

python 4

New member
סייבר יקיר, שברת את ליבי - ../images/Emo14.gif

תראה, בחסרונו של שבדי בלונדיני חסון ושרירי אמיתי, אני נאלץ להתספק בדמות המצויירת. אבל היי, לפחות אני לא זה מבין שנינו שמאוהב בבופו, שגם היא כידוע לך דמות בדיונית, אז אין לך מה לדבר!

python 4

New member
אה, נילס שווה שיריבו עליו.

הוא חומר משובח. the stuff dreams are made of. למה אתה שואל? אמממ.. מתחרה חדש על ליבו של נילס.. אמממ...

python 4

New member
מעולה! מתחרה אחד פחות.../images/Emo45.gif

אז דליה הוא בת, סייבר קטין... נראה לי שאני לא רק פורומיסט השבוע, אלא גם המתחרה היחיד על ליבו של נילס! יש!

python 4

New member
אמא של נילס?../images/Emo3.gif

זה אומר שאני יצטרך להתחיל לקרוא לך אבא?
בחיי, אנשים מוזרים יש פה בפורום.

צו צאנג

New member
../images/Emo6.gif

אתם תיפשים
אבל זה מתאים.. אחרי הכל... תום הוא זה שמנהל את הפורום

למעלה