חצאי אלים

razcoren666

New member
חצאי אלים

רציתי לשאול האם מישהו פה זוכר דמויות אחרות, חוץ מאריאקן, שהן חצאי-אלים, תוצאה של זיווג בין אל לבן-תמותה???

הרקולס

אה, אופס, התבלבלתי עם המיתולוגיה היוונית... לא זוכרים לי מקרים אחרים.

GRAND DARK MAGE

New member
אתה טועה.

לפי המתלוגיה היוונית הרקולס הוא בנם של זאוס ושל הרה (אני לא זוכר את השם המדויק של אשתו של זאוס)

Moondust

New member
*אתה* טועה. ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

הרקולס היה הבן של זאוס ושל אלקמנה, אשתו של שר צבא בתבי.

SaberTooth

New member
דווקא אתה טועה...

הרקולס הוא בנם של זאוס ובת אנוש, אישה בשם אלקמנה. לפי האגדה, זאוס בא לאלקמנה כשהוא לקח את דמותו של בעלה, איש צבא, שזה עתה מת בשדה הקרב והידיעה עוד לא הגיעה לאלקמנה. היא שמחה לראות שבעלה חזר מן הקרב בריא ושלם, והם שכבו... ומאז הכל היסטוריה...

כוונתך הייתה

ומאז הכל מיתולוגיה
...

GRAND DARK MAGE

New member
אתה טועה.

לפי המתלוגיה היוונית הרקולס הוא בנם של זאוס ושל הרה (אני לא זוכר את השם המדויק של אשתו של זאוס)

GRAND DARK MAGE

New member
אתה טועה.

python 4

New member
מה פתאום?

לפי הסדרה (עזוב אותי ממיתולוגיות) הרה היא לא אמא של הרקולס, אלא בת תמותה שזאוס שכב(?) איתה. נו, השחרחורת הזו.

python 4

New member
אה, גבריאל אהובתי..../images/Emo99.gif

עכשיו זו היתה בלונדינית.

python 4

New member
די! קודם נילס ועכשיו גבריאל!

סייבר, אם אני יגיד שאני מאוהב בחסן נאסרללה, אז גם אתה?

KagomeSama

New member
נאסראללה../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

(למען האמת, נראה לי שזה בכלל נאצראללה, אבל לא משנה. (אגב, גם מצטפא (מוסטפה, לעילגים) רושמים עם צ.)) אחח... סאדיסט שטני שכמותך.. תעשה לי ילד!

הזכרתם לי משהו עם זה

לפני מספר ימים הייתי במרפאה של מכבי בנתניה והיתה שם רשימת שמות של רופאים שם, ושניים תפסו את עיני:
ד"ר נסראללה
ד"ר טולקין

בלין

New member
אם אני לא טועה

ד"ר טולקין הוא רופא שיניים שעלה מדרום אפריקה. אבל הוא כותב את השם שלו כ"tolkin".

למעלה