חצאית

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
חצאית

האם חצאית מתאימה לבחורה של אגס (צרה למעלה ורחבה באיזור המותניים/ישבן/ירכיים)? ואזה סוג של חצאית? תודה לעונים

DREAM111

New member
היי וואלה אני לא מאמינה אבל אני

מזה גרועה בדברים הללו אבל מה שכן יש לי ספר עם המלצות לבוש ואני מביאה לך משם קטע בנושא האיזור הרגיש שלך. אז קודם כל כן את יכולה ללבוש חצאית והסוגים יפורטו מייד בתיאור. "מדוע נתון גופני הנחשב כה נשי וחושני הוא בעייתי כל כך כשרוצים למצוא בדים מחמאים? הבעיה אינה כה גדולה כפי שנדמה לך. עלייך ללמוד לבחור גזרות מתאימות ובדים נכונים שיעזרו ליצור איזור בין רוחב הירכיים ובין שאר חלקי גופך. אגן ירכיים רחב הוא בעייתי יותר ככל שהוא רחב יותר ביחס לשאר חלקי הגוף. האתגר הוא שאגן הירכיים ייראה צר יותר. כדי להצליח בכך יש לבחור בדים נופלים ולא בדים ודוגמאות המנסים להסתיר. גזרות מחויטות ונוקשות יכולות להתאים לגודלך, אך תיראי רחבה עוד יותר. הפער בין הירף ירכייך להיקף מותנייך יכול לגרום בעיות בהתאמת החצאית והמכנסיים. על כן העדיפי כאלה עם רצועת מותן גמישה. בחרי חצאיות מתנופנפות ומרפרפות בזמן שאת בתנועה, אך כשאת עומדת עליהן לייפול בקו ישר ולא להיות מנופחות מדי. בדים מתאימים כוללים סריגים,ג'רסי, משי מעובה ומיקרופייבר." זה כל הנושא הקשור בחצאיות. מקווה שתמצאי מכאן את התשובה למה באמת מתאים לך.
בקניה.

lee_1

New member
אני לא יודעת בידיוק את המבנה

של החצאית, אבל יש לי בידיוק אותו מבנה כמו שלך ואני לבשתי חצאית בנשף והיא נראת טוב על הגוף (הוספתי לך תמונה)

ענבר 23

New member
חצאית...

אהבתי מאוד את החצאית ואת החולצה שהתאמת לה. מאוד מחמיא לך. הבעייה אצלי שמעל המותן אני יותר רחבה ממך וזה לצערי לא יתאים לי. אבל תודה בכל זאת

למעלה