חצאית סקוטית

JustMeNow

New member
חצאית סקוטית

זוכרים אותי...? הלכתי לקינג ג'ורג' לחפש את פרינס ולא מצאתי בשום מקום!!! עד שבסוף חברה שלי שמה לב לאיזה ילדה עם חצאית סקוטית והטרדנו אותה...היא הובילה אותי עד לחנות! ( אם את קוראת את זה....תודה!
) הבאסה...היה להם רק במידה 1...בדיוק נגמר להם :( אז אני נאלצת לחכות עוד שבועיים, לטיול הבא לתל אביב, שיהיה במיוחד בשביל זה...סעמק אם כבר... מישהי יודעת איפה להשיג חצאית בסגנון צבאי עם כל כתמי ההסוואה? אגב, יצאתי למועדון אתמול עם חברה ולבשנו גופיה שחורה ומעליה רשת ורודה, צמיד פלסטיק וחרוזים ורודים וגם שמנו כל מיני חרוזים בשיער וכמה צמות...בהחלט ההינו שונות בין כל הפרחיאדה שם :))) אצלכן לבוש אלטרנטיבי זה רק למסיבות או דרך חיים?

PunkDoll

New member
בקשר לחצאיות

אני יודעת שיש בחנות הקטנה חצאיות ממש יפות :)

בכיף.

יש שם כאלה שלי [173. טאווילה.] הגיעו עד ממש קצת לפני הברך, והן לכל מידה עם סקוצ' כזה.. בהצלחות:~~

Anything For Me

New member
בקשר לחצאיות

חצאית כמו שאת מחפשת בסגנון צבאי את יכולה למצוא בחנויות כמו פוקס או TNT או זברה או כל חנות עממית שעולה בראשך אבל אני לא בטוחה שמוכרים כאלו גם בחורף (אם התכוונת לחצאית מיני) ובשבילי האלטרנטיבי זה דרך חיים, למרות שבמסיבות ואירועים למיניהם אני משקיעה יותר, אני תמיד משתדלת לגוון בלבוש שלי ולהתלבש בסגנון שלי ולא לפי צו האופנה הדי מזעזעת של ימינו מקווה שעזרתי =)

JustMeNow

New member
חלילה מיני

רחמנות אנשים, אני מידה 40 ולא 36 P-: מממ פוקס ו TNT...כן ראיתי ב TNT אבל זה היה ממש קצרצר :( כל הכבוד שיש לך אומץ להתלבש אלטרנטיבי תמיד ולא רק בשביל מסיבות וכאלה... מה את לובשת בד"כ?

Blade Of Fire

New member
איך זה שונה

מלבוש של כל פרחה ממוצעת? זה שזה רשת במקום חולצה ורודה?

JustMeNow

New member
תגידי את...

אפשר ללבוש גם חצאית סקוטית ועדיין להראות פרחה...הכל תלוי בלבוש ובאיפור המצורף אני בדרך כלל לא לובשת ורוד, לא משתגעת על הצבע בלשון המעטה, אבל הפעם השתגעתי עם שילובים וכשמפזרים אקססוריז כמו צמות במקומות שונים עם חרוזים ועם שרשרת סטייל סיקסטיז וצמיד, מגפי פלטפורמה שחורות, שפתון כהה והרבה שחור בעיניים (למעלה ולמטה, רואים שזה בכוונה) זה כבר לא נראה פרחי (לדעתי. והי- לכל אחד יש דעה משלו, לא? :)

Blade Of Fire

New member
לקרוא חתימה ../images/Emo11.gif אני בן../images/Emo11.gif

כן. מאוד אלטרנטיבי.. פשוט.. הכי אלטרנטיבי שיש.

JustMeNow

New member
סליחה ../images/Emo122.gif

אחרי שגוריים אותך לשתות ברנדי אחרי משמרת לילה... רואים את ההשפעה של עייפות ואלכוהול dont drink & type

Just Angel

New member
בקשר לפרינס../images/Emo26.gif

כבר במשך חודשיים המוכר אומר שעוד שבועיים יהיו עוד מידות, אני בת"א כל שבוע, ותמיד זה אותו משפט "תחזרי עוד שבועיים/3 ויהיו עוד מידות" -__- מה שאני בעצם אומרת כאן זה שאולי לנסוע במיוחד בשביל זה לא יהיה שווה ;/ בצלחה בכל אופן ^ ^

JustMeNow

New member
ממממ נקודה טובה

תודה על האזהרה לא אעשה טיול מיוחד בשביל זה /-:

xkittenx

New member
../images/Emo45.gif

בפעם האחרונה שהייתי הוא גם אמר שפשוט אין להם בדים. נמ. הפיגור.

JustMeNow

New member
חנות פצפונת, צריך לשים לב

רחוב אלנבי, יורדים לרחוב קינג ג'ורג' וזה ממש בחנויות הראשונות מצד ימין. חנות קטנטונת של מטר על מטר והם תולים המון חצאיות וטישירטים בחוץ על החלון בעירבוביה גדולה

למעלה