חצאית מקסי

חצאית מקסי

בוקר טוב בנות אני מחפשת חצאית מקסי כמו בתמונה המצורפת בתקציב שפוי(השמלה שבתונה עולה 2,800
) ראיתן אולי ברשתות האופנה/חנויות באזור המרכז/שפלה? כמו כן אשמח להמלצה לתופר/ת שיכול לתפור חצאית כזאת תודה

אף פעם לא קניתי

כי בגדים אני מעדיפה למדוד לפני שאני קונה מה גם שזה ארוע די חשוב... אבל אני לא פוסלת יש לך קישורים לשלוח לי?

מאתר מאקו

השמלה של אלון לבנה האם זה דומה לשמלת הכלה שאת קנית? אם כן שמח לכתובת מדוייקת וכמובן

Capelli Neri

New member
מאוד דומה

לכן שאלתי. אם כי לא נראה לי שזה שלו...כתוב על זה איזה שם אחר, אני אבדוק. ותודה :)

Capelli Neri

New member
שכחתי

שאין סיכוי שאני אמצא אצלו את השמלה שלי, כי היא בכלל לא שמלת כלה. אפילו לא לבנה...

Taltul R

New member
לצערי אינני יודעת היכן אפשר להשיג חצאית כזאת

אבל השמלה פשוט מהממת
בהצלחה

Eurogirl

New member
בסייל של קסטרו הייתה שמלה דומה

בצבע דומה וגזרה דומה, רק שהחצאית שלה עשויה מבד טול דק...מדהימה!!! וגם השמלה בתמונה הורסת את הבריאות...

באמת? הרגע חזרתי משם

ולא היו שם שמלות/חצאיות מקסי באיזה סניף? יש תמונה באתר שלהם?

Eurogirl

New member
חיפשתי תמונה באתר שלהם ולא מצאתי

בכל מקרה, אני ראיתי את השמלה בסניף קניון מלחה בירושלים, וגם כשהייתי שם נשארה רק אחת. בתחילת העונה היו כמובן מלא כאלה, בצבע ורוד, קרם, שחור ואולי עוד שאני לא זוכרת...

לי וולף

New member

רגע... את מחפשת שמלה כמו זו או חצאית מקסי? ראיתי השבוע בעזריאלי לא מעט חצאיות מקסי אבל אני לא זוכרת אם זה היה במנגו או בזארה
בטנטי בקי היו חצאיות מקסי משיפון אבל זה היה מזמן (אולי יש חדשות...אני בטוחה שיגידו לך בטלפון) ובכלל, אמנם הטרנד מעט נרגע יחסית לקיץ, אבל עדיין למיטב זכרוני ניתן למצוא חצאיות מקסי ברוב הרשתות. אם את מחפשת שמלה דומה, זה כבר נושא אחר ולצערי אין לי הפניות

אני מחפשת חצאית

הייתי במנגו -אומנם היה מקסי אבל מבד פשוט. אני אבדוק בטנטי בקי את מכירה עוד בוטיקים בסגנון יאנגה/טנטי בקי?

לי וולף

New member
אולי אמה או קאלה

יש באזור בזל (אני מניחה שאת מתכוונת לת"א...), במתחם אשתורי הפרחי כמה בוטיקים אופנתיים

peterbl

New member
חצאית מקסי

ראיתי דווקא השנה הרבה דגמים כאלה , מבד שיפון נופל ועדין, היה בכמה מחנויות הרשת , אני ממליצה לעשות סיבוב בחנויות הקניון שקרוב למקום המגורים שלך
אולי תמצאי דגם בסייל !

למעלה