חצאית בעייתית

רתם ברק

New member
חצאית בעייתית

היי שוב לפני שנה קניתי חצאית מאוד יפה את "ראומה" בקניון "ערים" בכפר סבא. קניתי אותה כהחלפה לשמלת הכלה שלי בחתונה, אבל החולצה שקניתי איתה לא ממש נראית לי. החצאית היא מבד גס, כמו פשתן, בצבע לבן עם הדפס של פרח כחול למטה. מאז אני לא מוצאת שום חולצה שתלך איתה. חולצות ארוכות מדי גורמות לי להראות שמרנית מדי ("דוסית"), וחולצות קצרות או צמודות מבליטות את הישבן בעיקר... יש לכן רעיון?

היי ../images/Emo140.gif מחפשת חזיית בגד ים

אבל לקנות רק חזייה בלי התחתון .? יעני בתפזורת..? יש מצב ? מישהי מכירה באזור תל אביב האמת קניתי בגד ים שלם עם חצאית מיני מדליקה זה נראה חמוד אבל אבל הבגד ים עם בטנית עבה כזו היתי עם זה בים וחם בטרוף , והיתי רגילה ללכת לים עם גופייה וששוכבים להשתזף היתי מעלה את הגופייה ומשזפת את הבטן , עכשיו הבגד ים שלם אין מנוס , הבטנה מעצבנת וחיד עם החצאית נראה חליפת צלילה אז חשבתי אם כבר הלכןו 280 ש"ח - זה הרבה איזה בעסה אם כבר הלך לפחות שאשתמש בחצאית המיני ואקנה לי חזיית בגד ים בימים שארגיש נועזת ועם בטחון עצמי בשמיים למישני ידוע ..? איפה קונים רק חלק עליון בלי תחתון ? תודה עדי

אה חשוב גם שלא יעלה מיליון שקל

באמת כבר הוצאתי סכום לא מבוטל על בגד ים שכבר לא אוכל להחזיר אז מחפשת חזייה במחיר סבר עד 150 ש"ח נגיד ... מישהו...? תודה

michalsharon11

New member
סיגל דקל

היי אני לא יודעת מה המידה שלך אבל אצל סיגל דקל יש דברים מאוד יפים שהולכים טוב עם פשתן עד מידה 46, יקר נכון אבל יפה

DREAM111

New member
אולי פשוט ללכת עם חולצה עד קו

הישבן בגיזרה ישרה כדי שלא תגדיל את איזור הישבן ולא תסתיר את היחודיות של החצאית

למעלה