חצאיות סקוטיות

JustMeNow

New member
חצאיות סקוטיות

משום מה אני רואה אותם יותר ויותר על בנות במועדונים וזה קצת מוציא לזה את הייחוד :( (לפחות פרחות לא ימצו את זה. במקרה הזה אני עושה מדורה גדולה ושורפת את כולן) בכל מקרה שבוע הבא אני בת"א ואני מתכוונת לקנות אחת. לצערי אלה שהן קפלים הן בד"כ מיני וזה קצת בעייתי אצלי. אז חשבתי... מתחת לחצאית הסקוטית לשים חצאית נוספת, מאלה שהן קרעים א-סימטרים מבד בצבע שחור או אפילו רשת...לא מוזר מידי?

avshalomariel

New member
ללבוש משהו מתחת לטרטאן?

פשוט מבטל את כל ההיסטוריה מאחורי הטרטאן. אם את רוצה טרטאן שהוא לא מיני, יש אצל NOX יחסית בזול (לגבי חנויות אחרות אני לא יודע)

JustMeNow

New member
אני לא תל-אביבית...

לא מכירה את המטאל שופ...איפה זה פרישמן? אני מכירה את התחנה המרכזית החדשה, אלנבי, קינג ג'רג' ודיזינגוף סנטר...

מהסנטר לא בעיה להגיע..

תלכי לכיוון הממ.. דיזינגוף 100+... ז"א... לכיוון הוולווט, ואז ממש כמה חנויות לפני הוולווט יש פניה שמאלה(אם אני לא טועה..) לרח' פרישמן:) פרישמן 42, חנות די קטנה:)

lestatgirl

New member
מוזר מידי בלבוש אלטרנטיבי?....

לא נראה לי אם זה נראה לך יפה תשימי כל הקטע בלבוש אלטרנטיבי זה דברים שלא לובשים בנורמה פעם תחשבי מזה חצאית על מכנסיים? מה היא לא יכלה להחליט בבוקר היום זה אחד הדברים הפופולרים הקיצר לא נראה לי שיש מוזר מידי ו\או גבולות ללבוש אלטרנטיבי

Noa Tsror

New member
לדעתי זה דווקא יפה.....

כאילו באמת לא נראה לי שיש משהו שנחשב מוזר באופנה אלטרנטיבית..., כל העיניין זה להתלבש כמו שאתה אוהב ומה שאתה חושב שיפה... אני חושבת שזה יכול להיות יפה חצאית שחורה אי סימטריט כזאת ועליה סקוטית... למרות שאם אני לא טועה יש גם חצאית סקוטיות עם קפלים יותר ארוכות ממיני...

JustMeNow

New member
מממ כן :)

נראה לי שמיני או לא- אני אנסה לשלב 2 חצאיות כאלה ביחד זה נראה לי מיוחד איפה אפשר למצוא גרבוני רשת באמת?

JustMeNow

New member
אני רואה שיהיה לי שופינג מאסיבי...

אני גם רוצה לקנות חגורה עם שרשראות כמו בתמונה (בתומר שבדיזינגוף סנטר, אני מניחה) ומחוך שחור אאוץ' זה יהיה יקר :(

Bleeding BitcH

New member
בבקשה :]

והשירות בNOX מצויין! בתומר מתעלמים ומסתכלים עלייך כמו פריק עלוב.

למעלה