חפשתי ומצאתי

babajos

New member
חפשתי ומצאתי

ברחביי האינטרנט והגעתי רחוק רחוק עד ההודעה של מנהל הפורום שלנו והנה לינק שיוכל לעזור לך פורמרסוזן ואולי גם לך שרונה הוא נקרא: לאלו שצריכים דחיפה לערך העצמי - זריקת עידוד בפורום העצמה אישית והנה הלינק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=913 אז אם אינכן עדיין חברות בו מה שמראש נשמע תמוה רוצו לכן וחזקו עצמכן!!!

drz400e

New member
הודעה שלי????

בפורום הערכה עצמית? לא זוכר כזה דבר. בכל אופן, הנה לכולם משהו ישן שכבר נתתי לכם לקרוא בעבר. חומר למחשבה על מה שקורה בשני הפורומים של קנדה בימים האחרונים.וזה לא בא להאשים מישהו ביצירת עימותים או בהיותו טרול, אלא פשוט משהו שאני מקווה יעזור לכולם לפתור את המחלוקות. אני גם חייב להזכיר לכם (ושוב, אני מדבר על שני הפורומים, למרות שאני חייב לציין שהתנהגות פה היתה הרבה יותר רגועה), שהעלעת רמת הטונים בינכם גורמת להרבה משתתפים פסיבים בפורומים לא לכתוב הודעות, ולהצטרף לדיונים, וחבל.כי מה שאנחנו רוצים זו קהילה רחבה, שתגוון לנו את הנושאים והדעות.

formersusan

New member
יפה אמרת, דודו

חבל שיש אנשים שהופכים כל דיון למטח של עלבונות וגידופים אישיים...

drz400e

New member
וכמו שאמרתי....

אין שום רווח בהטלת אשמה על צד כל שהוא. בדיוק בזה שאת הופכת את עצמך מישהו שאין לו חלק בויכוח או בהתססה, את בעצם גורמת לאחרים עוד טינה כלפייך. תציצו שוב במאמר על עימותים ברשת ברשותכם. הוא מדבר הרבה על איך אנחנוקוראים הודעות שנכתבו ע"י אדם אחר, ואיך הרבה פעמיםאנחנו אלה שיצקים את התוכן לתוך ההודעה, כיון שאנחנו קוראים אותה בנימת הטון שבה אנחנו בוחרים. בדיוק בגלל זה כותב ההודעה צריך לעצור לפני שהוא שולח אותה, ולנסות לקרוא אותה כאילו הוא קורא אותה בפעם הראשונה, ולא במצב רוח טוב. תגלו פתאום שההודעות שלכם עלולות להקרא,ולהיות מובנות, שלא בדרך בא כתבתם אותן,אלה בצורה שלילית.ושוב אני מפנה אותכם לחלק הזה במאמר, שמדבר על הדברים ביותר הרחבה. והאשמה על התרדרות הדברים שורה על כולנו.גם עלי.

formersusan

New member
שים לב, דודו

איך אנשים מסוימים יכולים להפוך, למשל את השרשור בנושא איכות הסביבה לשרשור של עלבונות נגדי. לזה בדיוק התכוונתי. הרי לא משנה מה אגיד, ולא משנה כמה מנומסת אהיה, הרי אותם אינדיוידואלים ימשיכו לגדף....

drz400e

New member
נכון

כיון שהמצב פה התרדר לזה. מה הפתרון שלי(שעבד דרך אגב, כי גם אני נגררתי בזמני לויכוחים אלימים)? להתעלם. לא להמשיך במפולת. להבליג.אם זה מישהו שאת מרגישה שמתנכל לך/ תוקף אותך באופן קבוע, פשוט התעלמי ממנו. אם יש כמה כאלה, אולי צריך להסתכל על ההודעות שלך ולנסות להבין מה באופי ההודעה,או בניסוח,גורם לאנשים אנטי כזה.

formersusan

New member
אני יודעת שזו לא הבעיה שלי

אלא של התוקפן. הוא או היא הם אלו שצריכים לעשות רפלקסיה ולחשוב היטב לפני שהם כותבים משהו. אני הרי לעולם לא אתחיל שרשור המיועד להעליב מישהו אחר...

drz400e

New member
את בטוחה?

כי אני לא לגמרי משוכנע שאת לגמרי חפה. כמובן, יש תוקפנות רבה שהיא תולדה של מתח קודם,אבל גם לצורת ההודעה שלך יש חלק קטן . אם תרצו אפשר לקחת את השרשור הקצר הזה בקייס סטדי. אם כי אני לא רוצה לפגוע באף אחד.אני מוכן להביע את דעתי לאיך דברים היו יכולים להכתב כך שאולי המצב לא היה מתרדר להתקפות הדדיות, ואיך אפשר היה לכתוב ביקורת ודיעות, בלי שהן היו נראות כהתקפה.אבל רק אם תבטיחו לא לראות את זה כביקורת אישית שלי על מישהו...ובלי להעלב

למעלה