אשת אשכולות את מרד יצירתית ויפות הבובות שיצרת
B ben 911 New member 3/8/07 #51 וואוו..ציפ איזה יופי של נימפה. ../images/Emo19.gif זנב הסנפיר מזכיר רק לי איבר מין זכרי? או שבכוונה עיצבתותו כך...
וואוו..ציפ איזה יופי של נימפה. ../images/Emo19.gif זנב הסנפיר מזכיר רק לי איבר מין זכרי? או שבכוונה עיצבתותו כך...
M Meri היחידה New member 3/8/07 #58 ציפי.......יפים יצירותייך. ומודה לנימפה שפינתה לי את מקומה בשבוע שעבר .
נ נסיכת הכוכב New member 3/8/07 #24 זה כל כך מפחיד מדברים אצלנו בבנין על פינוי בינוי ואני משקשקת בגלל מקרים כאילו מי מבטיח לי שהיזם יעמוד בדבריו ואקבל אכן דירה במקום זו ששלי עכשיו שווה לי להשאר עם דירה ישנה מאשר בלי קורת גג כמו הלקוחות של חפציבה
זה כל כך מפחיד מדברים אצלנו בבנין על פינוי בינוי ואני משקשקת בגלל מקרים כאילו מי מבטיח לי שהיזם יעמוד בדבריו ואקבל אכן דירה במקום זו ששלי עכשיו שווה לי להשאר עם דירה ישנה מאשר בלי קורת גג כמו הלקוחות של חפציבה
ע ערדניקית המקורית New member 3/8/07 #25 מה שלא יהיה תמיד יהיה לך מקום בביתי [יש לי חדר פנוי]תאמיני לי בערד יהיה לך יותר טוב...בלי כל הלחות..ופגעים סביבתיים..שקט..ושלווה..ו...אחות צמודה...
מה שלא יהיה תמיד יהיה לך מקום בביתי [יש לי חדר פנוי]תאמיני לי בערד יהיה לך יותר טוב...בלי כל הלחות..ופגעים סביבתיים..שקט..ושלווה..ו...אחות צמודה...
M maxima New member 3/8/07 #26 צהריים טוביםץץץציפורת העבודות שלך יפיפיות והנה משהו שעבדתי עליו כל השבוע...
B ben 911 New member 3/8/07 #52 ../images/Emo9.gif כנראה שה../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif הביאו אותם.
צ צפורת הנפש New member 3/8/07 #29 מקסימה מהמםםםםםםםםםםםםםם. כל כך צבעוני ויפה מאוד מאוד אוהבת (את הסלעים שלי מחקתי לחלוטין אני כנראה לא מתחברת לאבנים)
מקסימה מהמםםםםםםםםםםםםםם. כל כך צבעוני ויפה מאוד מאוד אוהבת (את הסלעים שלי מחקתי לחלוטין אני כנראה לא מתחברת לאבנים)
E emmy5 New member 3/8/07 #31 מקסימה ,נהדר ../images/Emo24.gif שיר לשבת../images/Emo140.gif../images/Emo79.gif שיר לשבת -שלום עליכם שבת שלום !!!!
מקסימה ,נהדר ../images/Emo24.gif שיר לשבת../images/Emo140.gif../images/Emo79.gif שיר לשבת -שלום עליכם שבת שלום !!!!