חפציבה

חפציבה

כואב לקרוא על אנשים ששלמו מיטב כספם עבור דירה, והחברה פושטת רגל. גם אני רכשתי דירה חדשה על הנייר, מקבלן שנחשב לאמין ויציב כלכלית, אבל לא אעביר לו כסף עד אשר אקבל ערבות בנקאית (שאגב עולה לא מעט כסף, אבל שוה שלוה)

טוב עשית

כרגיל, אנשים מנסים לחסוך היכן שלא ראוי לחסוך.הם בונים על הסיכוי שזה לא יקרה להם!! אבל תמיד צריך להציב את המשוואה סיכון, סיכוי,עלות. הצירוף של שלושת הגורמים הנ"ל נקרא תוחלת. וככל שהתוחלת גבוהה יותר כך צריך יותר להשתמש בה

מישכיני

הלואי והייתי מבינה כמוך קצת בשוק ההון! ולא מתכונת לגשת למבחן כי בלאו הכי אכשל

ben 911

New member
מרינה היקרה...

אני מכיר אנשים שמבינים טוב בשוק ההון, עשו כמה דוקטורטים בתחום.. ואף על פי כן נפלו שולל לידיו של נוכל.. לפני זמן לא הרבה רב...היכרתי אישה ממדינות חבר העמים. היא מצאה דירה ברחוב פרץ בתל אביב.. דיי מהר התיישבנו בלשכתו של העו"ד שלה עם המוכר שהציג מסמכים כשרים למהדרין שהוא הוא בעל הדירה... הרי אני וחבר העמים לא מבינים מי יודע מה, אבל סמכנו על העו"ד שאמור להתמחות בחוזים וכנ"אלה. ומה מסתבר? הדירה לא הייתה שייכת למתחזה אלא לאחיו שגר בקנדה. ויום בהיר אחד אחיו מגיע מקנדה ומוצא את הדירה שלו מאוכלסת עד קצה אפו של מקום ב... חבר העמים.!.!.! מיד הזמין מנעולן החליף הצילינדר.. בערב חבר העמים הגיעה מהעבודה ו....נשארה ברחוב. בית המשפט לא דיי שזרק אותה מדירתה שנקנתה כחוק כביכול... גם פסק עליה לשלם לבעל הבית שכ"ד עבור שנת התקופה שגרה שם.. אז מה שאני אומר... כשקונים דירה..גם יד שניה ובטח כשקונים מקבלן. מפעילים את כל חיישני הזהירות והעירנות, לא סומכים על אף אחד.. בודקים בודקים ושוב בודקים את כל ההיבטים. ורק אחרי שבטוחים מתחילים לרשום את הצ'קל'ה.
אני אגב, גם כשאני בטוח...אני עדיין לא בטוח.

בן,אני לא מומחה למשפט

אבל אם אכן פני הדברים הם כפי שאתה מציג אותם,אזי לעניות דעתי הלא מלומדת,יש כתובת ברורה להפניית תביעת נזיקין. עורך הדין שלה היה אמור לוודא מעבר לכל ספק מי הבעלים האמיתי של הדירה, וזה מה זה פשוט,נסח טאבו ובא לציון גואל. אם בטאבו הבעלים הרשום הוא אכן מי שמכר לה את הדירה,אזי בית המשפט לא היה זורק אותה.גם לא היה יכול לזרוק. יש פסיקה תקדימית של השופט העליון לשעבר אהרן ברק.

ben 911

New member
תראה מישכיני הכל היה אז ברור

בדיעבד אני יודע שלכאורה ברור. המוכר בזמנו הגיע עם יפוי כוח נוטריוני המיפה את כוחו למכור את דירת אחיו.. ואילו אחיו הצליח יותר מאוחר לשכנע את השופט שהיפוי כוח הושג במרמה. ולא הוא החתום מטה. אין ספק שזה היה תרגיל עוקץ מוצלח. אני לא אתפלא אם יתברר ששזורים בו באותו תרגיל, הנוטריון הזקן שנתן את היפוי כוח למתחזה. אפילו העו"ד שלה ששומן מבעוד מועד כדי להחליק עיניינים. אף ארחיק לכת ואומר שגם האח הקנדי עשה את תפקידו לא רע...מי יודע אולי גם הוא נתן יד במעל.
אתה יודע שנוכלים אינם נראים ו/או מתנהגים כנוכלים...גם אין להם נורה אדומה על המצח.
כי אחרת כולם היו נזהרים, בורחים ונסים על נפשם כל עוד רוחם בם. נוכל טוב ומצליח.. נראה בדרך כלל כמו השכן הטוב שגר ממול.
כמעט אמרתי נראה כמוך...חחחחחח
או כמוני.
ואכן כך נראתה אז חבורת הנוכלים..אנשים מכובדים רציניים אשר מגובה במסמכים הכי נכונים והכי כשרים. אשר ייקראו להל"ן הטורפים.. מנגד אישה רוסיה קטנה ותמימה, עולה חדשה..אשר תקרא להל"ן הנטרפת. בטוחה שבארץ הקודש כולם קדושים ושום דבר רע לא יקרה לה... הרי היא מגיעה למעמד חתימת החוזה עם עו"ד.

היום יש המבורגר משובח

תוצרת בית. הלחמניות גם הן תוצרת בית.אבל מאחר והמבורגר כרוך במעשים אלימים במיוחד לא אכנס לפירוט .עכשיו שנבין,מי עוד נמצא שם איתך,שגם ראשו משתתף בכאב הזה על הבוקר?

ben 911

New member
לפי נוסח דברי חמותך,הבינותי שהיא ערביה../images/Emo198.gif

למעלה