חפוז

מ ת ענגת

New member
זה... זה....

מענג ומגרה, ומדהים באיך שסחפת אותי לתוך הסיפור, עד שהרגשתי את החמימות של המיים, החלקלקות של הסבון, ואפילו להריח את הריח, של הסבון, של הסקס, שהתפשט בחדר האמבטיה ביחד עם האדים... יאמ-י. לגמרי.

ferdinand

New member
תודה, תודה ../images/Emo9.gif

להמשיך לצהרי יום השישי? (שאלה רטורית של תשומי!) ומה זה פה?! כולם כבר הלכו לישון???

bugbuster

New member
הקסטה לא רלוונטית.

קסטת השלום וברוכה הבאה שבדרך כלל ניתנת למישתתפ/ת חדשה/ה וכאן היא כבר תראה אנכרוניסטית בהמשך לשירשור יפהייפיה שכזה.
אבל פולני הוא פולני, והתחלתי לכן אסיים,
כך שהנה היא הקסטה במלואה.
שלום נשים מעל, וברוכה הבאה.
מילה על מאהבים, ואני מוכרח להיות אפילו מעט מרושע ולספר מנסיוני כיצד לא אישה אחת סרבה לפיתויי בחרוף נפש ונלחמה כלביאה על כבודה וכבוד בן זוגה כדי לא לבגוד, ולא למעול באמונו של לא פחות ולא אחר, אלא המאהב!
מה ששוב מראה כמה אין הגיון ברגש, אלא רגש בלבד. זהי יראה סותר, אבל אין נאמנות מלאה בבעל החי מהמין הומו הומו סאפאייאנאס שהם במיקרה המין האנושי. אכן, איננו פוליגמיים. ואני מחלים נאמנויות. וזה רק כפתיח.
יוכלו כמרים ורבנים וראשי קהל ומימסד פוליטי לחבוט בנו בשוטים ועקרבים של מארג חברתי, ולא יעלה בידדם לדכא את הרגש והדחף הטבועים בנו. טבועים מה? כלומר גנטית. וכך גם הפוליגמיות הלא מלאה שלנו. גנטית. כתוכנה מוה-בנית ולא ניתנת להסרה. אלא כדי שלא אובן נכונה, מי הממעיט בכוחה וציוויה של החברה בוויכוח עוקר ההרים הזה של תורשה וסביבה, יצא מפסיד את העיקר. נהגינו הם ברובם ציווי חברתי, אבל דחפינו, ריגשותינו, הם ביולוגיה לישמה, כלומר תורשה גנטית. אה, שטויות, מהם סך הכל קומץ דחפים וייצרים, אה? מה? מה, אנחנו חיות? הא? הא??? והרי לנו כבר חשיבה מיתנשאית.
וכל זה בגלל קסטה שעבר זמנה לגולשת חדשה שניכנסה בסערה. או קיי. תתתפשטי!

התפשטתי ו .....

לובשת את עורי בלבד , חוץ מתכשיט אחד או שניים , רועדת מקור ומצטנפת מתחת לפוך החם , הגשם מכה בחלון , ריח של כביסה נקיה ממלא את החדר , וחמימות המייבש מחממת את החדר , משוחחת איתך בטלפון , אומר דברים שמרטיטים אותי , אתה צוחק מהאינטואציות בקול שלי , מנסה לגרות אותי עוד ועוד , שאסכים שתבוא , מחר , מחרתיים , רק שאסכים , משגל אותי במילותייך , מזיין אותי בגסויות , הכל בטלפון ואני כמו ילדה קטנה מצחקקת לך , מגיבה לך , רועדת ממך , ואומרת לך לילה טוב. אז התפשטתי ו ...

hotman10

New member
אוףףףףףףף איתך!

רוצה ללחוש לך באוזן, רוצה שתלחשי לי, רוצה ....

למעלה