חפוז

חפוז

חפוז אנחנו שוב נפגשים היום לשעה שעתיים , לחפוז קצר , אתה צריך לחזור למשפחה שלך ואני לשלי אני לא הצלחתי אף פעם להסביר לך שאני לא ממש נהנית מחפוז , אני יותר רומנטיקנית בנשמתי וצריכה יותר מאשר קצת מישושים , גישושים , ליקוקים , קצת פימפומים , אתה גומר אני עושה פרצוף של נהנית , אתה מבסוט , אנחנו מתלבשים נפרדים ואתה חוזר הביתה אל אשתך והילדים , ואני חוזרת הביתה אל בעלי והילדים אבל עכשיו יש לי עוד שעה קלה עד שניפגש , ואני יכולה לפנטז עליך ,ולספק את עצמי כדי שלא אעשה לך פרצוף מאוכזב אני נכנסת לחדר האמבטיה ומדליקה את הנרות , מחשיכה את החדר כך שהאור היחיד יהיה מלהבות הנרות שרוקדות להן, מתקלחת במהירות אבל מקפידה לסבן כל חלק בגופי , בסבון האהוב עלי ביותר , מסבנת פינות חבויות ופינות גלויות , פיסות עור חלקות , יוצאת מהמקלחת ולובשת את החלוק הקטיפתי והענק שעוטף אותי וגורם לי להרגיש חושנית ויחד עם זאת סופג את המים מגופי פוסעת באיטיות למיטה.... ומתכרבלת מתחת למצעים , אור הנרות ממשיך להבהב מאחורי דלתות הזכוכית של המקלחת ויוצר אשליות ותעתועים על הקיר ובתקרה במערכת מתנגן לו אוסף שירים בצרפתית של ז'ק ברל לוקחת את החבר הקטן שלי , מפעילה אותו בעוצמה גבוהה ותוך מספר שניות לא גבוה מגיעה לאורגזמה הראשונה המהירה עכשיו אני יכולה להתפנות לאורגזמות הבאות שלי , אלו שנבנות לאט אלו שמספקות הרבה יותר , אלו שמטלטלות אותי בעוצמתן אני מתחילה לפנטז , והידיים שלי נשלחות ללשפתי התחתונות , מלטפות אותן מועכות אותן , מפסקות אותן , ומפסקות גם את רגליי , אצבעי משוטטת לעבר הדגדגן שכבר נפוח ופועם מהאורגזמה הראשונה , מלטפות אותו , משפשפות אותו בעוצמה ובמהירות ועם התחלת התחושות אני שוקעת בעולם משלי.... אנחנו בחדר , באמצע משהו , הרגזת אותי , לא יודעת למה ועל מה ובעצם זה לא משנה אני מחפשת נקמה , אני שואלת אותך האם אתה בוטח בי , ואתה עונה שכן אני לוקחת את הרצועות בהן אתה כל כך אוהב לקשור אותי וקושרת את ידייך מתוחות לצדדים , אני לוקחת את רגליך , ומפסקת אותן וקושרת אותן גם כן מתוחות לצדדים , אבל הפעם , להבדיל מאיך שאתה קושר אותי כשאני על הגב , אני קושרת אותך עם הגב למעלה והבטן למיטה , האבר המתוח והמשתוקק שלך , נמעך תחת משקל גופך והמתיחה של הרגליים והידיים לא מאפשרת לו הרבה מקום לזוז זה קצת לא נוח אתה ממלמל... אני לוקחת את ידך הימנית וקושרת אותה בצמוד לגופך עד למרפק , מאפשרת לה חופש תנועה מסויים , את פניך אני מסובבת לכיווני שתוכל לראות כל מה שאני עושה אני מסובבת את האגן שלי כלפיך , מראה לך את הכוס שלי , פתוח , רטוב נוטף אתה מלקק את השפתיים שלך , ואני מרטיבה אותך עם אצבעי בקצת מהנוזלים שלי אתה מתחיל לזוז בחוסר נוחות , האבר שלך משתפשף במצעים ובבטן שלך ומצד אחד מרגש אותך חוסר האונים הזה ומצד שני הכאב והלחץ .... אני לוקחת את ידך הימנית ומחדירה אותה אליי לתוכי מרטיבה את האצבעות שלך טוב טוב נותנת לך לשחק קצת בכוס שלי ודוחפת את אצבעותיך לכיוון התחת שלי אתה משחק בפתח קצת עם אצבעך ופתאום אתה דוחף אותה פנימה והחוצה פנימה והחוצה אתה גם מגורה מאוד והעיניים שלך אפלות , והאגן שלך נע למעלה ולצדדים מחכך את הזין שלך במצעים אני זזה מהיד שלך ומיצבת את היד שלך על המיטה , שתי האצבעות מפוסקות בתנועת וי , מול העיניים שלך ומתחילה לרדת אליהם ועליהם כשאהאגודל שלך משתפשף לי בדגדגן , האצבע בכוס והאמה בתחת אני רוכבת עליך , מהר יותר ויותר ואתה מזיז את היד שלך שתלך לקראתיותחדור יותר ויותר , האגודל שלך משתפשף בדגדגן שלי ,תנועות האגן שלך הופכות למהירות , אפילו נואשות , אתה מתחנן שאשחרר אותך , שאגע בך , מתחיל להשמיע קולות של עונג , אני כבר מרגישה את האורגזמה שמתקרבת אלי ומגבירה א ת מהירות החיכוך שלי על האצבעות שלך , אתה מנסה לדחוף אותן לעברי יותר מהר , יותר בכוח , יותר בעוצמה , ואני גומרת בצרחה ,אתה מתחנן שאני אעזור לך לגמור ואשחרר אותו , אותך , אתה כבר לא יודע מה להגיד והאגן שלך כל הזמן מתחכך בפראות בסדינים , אני מסכימה והולכת אל בין רגליך הפסוקות , שולחת יד , בינך ובין המיטה , ומוסיפה לתנועות החיכוך שבינך לבין המיטה את כף ידי , אני דוחפת את קצה לשוני לחור הישבן שלך ,ומלקקת ומעסה שם מעבה את לשוני ודוחפת אותה לקצה התחת שלך , אתה כבר לא יודע מה עובר עליך מעוצמת התענוג וגומר , בשלב הזה אני כבר אחרי 2-3 אורגזמות כשבדרך כלל האחרונה שבהם מותירה אותי חסרת נשימה . עכשיו אני מוכנה לפגוש אותך לחפוז :)

ferdinand

New member
קצת עצוב...

שעם כל ההשקעה, ועם כל-כך הרבה דברים יקרים שמסכנים, משיגים בסופו של דבר את אותו הדבר.

קצת שמח...

שעם כל מה שקורה לה בחיים, היא יכולה לספק את עצמה בנינוחות, בהיכרות מלאה עם הגוף שלה במלוא תשומת הלב הראויה. ואולי מתי שהוא יהיה לה בן זוג שיוכל לעשות את זה איתה. זה כרוך גם בפתיחות שלה וגם בפירגון שלה לעצמה.

בכלל לא

לא שמח ולא עצוב הבעיה במאהבים , כשיש אותם יותר מדי זמן הם מתחילים להיות דומים לבעל נוח לו להגיד שיש לו מאהבת , אבל אין לו את הזמן , אולי לא בדיוק זמן , את היכולת להקדיש אותה תשומת לב , כמו בתחילת היחסים כשבהתחלה רק חווים התרגשות מעצם לקיחת הסיכון , וכל אחד רוצה להראות שהוא נמר במיטה אבל אחרי זמן מה , זה הופך להיות רגיל , מתרגלים לריח , מתרגלים לתחושת הסכנה , יודעים על איזה כפתורים ללחוץ אצלו והוא מכיר את הכפתורים שלך ..ונכנסים למין נינוחות של זוג שכאילו נשוי .

ferdinand

New member
מזכיר לי

את השיר של מאיר אריאל "המרגל שהתרגל" וואו בא לי פתאום על הדיסק הזה! דבר אחד טוב יצא מהבגרות בצרפתית שעשיתי - למדנו איזה מחזה של איאונסקו (נדמה לי) והיה שם משפט שהולך איתי עד היום: "La vie n'est pas belle, elle est la vie" סליחה אם יש טעויות כתיב. זה בלתי ניתן לתירגום!

אז איך מוצאים מאהב ?

לענות למסרים כאן ? להכנס לפורום סטוצים ? אני עושה כאן לקראת ראש השנה האזרחי שרשור על איך היינו רוצים לראות את המהאהב שלנו ....

ferdinand

New member
איך מצאת הראשון?

יום אחד הלכתי ברחוב, ופתאום רגלי נתקלה במשהו. אופס תראי מה מצאתי, חשבתי לעצמי....

אני לא כל כך בטוחה

אבל אם יופיע הגבר המושלם , לפי רשימת הדרישות שכתבתי קודם אני בהחלט מוכנה לקפוץ מהמקפצה

טוב אז ככה

גברים מעונינים יש כאן ממש הרבה. אבל קודם כל תחשבי במה את מעונינת בכלל שלא תובלי למקומות שאת לא מעונינת להיות בהם.גם פיזיים וגם נפשיים. לאחר מכן תראייני באמצעות המסרים ותנסי למצוא מישהו שיתאים לך ולדרישותייך. אחר כך תפגשי כמה מפלצות עם לב רגיש והרבה כוונות טובות, תביני שהכי טוב יש לך בבית ותמשיכי לפנטז. או ש... תמצאי במקרה איזה ידיד נפש או לחילופין רב-שגל מאוד מנוסה, ותחגגי.

ferdinand

New member
ממשיך את השירשור, כי זה קשור.

(חרוז או שטו"ז) יום שישי בבוקר הבית נקי ומסודר (דאגתי לזה אתמול) היא יצאה לפזר את האפרוחים בגנים, ועוד כמה סידורים קטנים. דאגנו שיהיה לנו יום פנוי רק לנו, בלי ספונג'ה, בלי סידורים, בלי קניות... מסדר את שאריות הבוקר, מחשיך את הבית. מפזר בסלון נרות וקטורת, מכין את הפּוּך על הספה, ומחמם ת'הסקה. יש לי עוד איזה שעה עד שתחזור. נכנס להתקלח. וכל הזמן הוא תפוח לי במכנסיים, כבר לא יכול לחכות, מרחף בהליכה מצפיה לבאות. ממלא לי אמבטיה של מים רותחים, מתפשט לאט. (לא יודע למה אומרים לעשות מקלחת קרה בשביל להירגע, אותי דוקא מקלחת חמה מרגיעה. התענוג של המים החמים, כמעט ומשכיח ממני כל עונג אחר!) אבל לא היום. מדליק את הטוש חזק, באופן לא רצוני כמעט, מכוון אל בין הרגליים. הזרם החם והחזק מעביר בי גלים של עונג. נשכב באמבטיה, כמו סירה שוקעת שרק התורן שלה מתנוסס מעל פני המים. כל-כך מחורמן, יודע שאם לא אשתחרר, הכל יגמר ברגע, הכל יהיה לחוץ מדי, ולא בקצב הראוי לארבע השעות היחידות בשבוע (לא כולל חגים וחופשות) שהן רק שלנו. ממלא את היד בסבון האהוב עליה, מקרצף טוב, כל חלק מגופי. מדמיין איך היא מפתיעה ומקדימה, נכנסת חרש, ויד נשלחת בעד וילון האמבטיה אל התורן הזקור (במחשבה שניה זה יכול להיות די מבהיל!) היד שלי מלאה בסבון חופנת את הביצים, עולה למעלה, ונסגרת סביב. משפשף את הכיפה עם הכרית של האגודל, מטה את הראש לאחור ועוצם עיניים. מכוון את הזרם של הטוש אל המקום הזה בין הביצים ופי הטבעת. מטה את הראש, ומלקק לעצמי את הכתף, מדמיין שזה הגוף שלה. מרגיש את הטיפה הראשונה שלי, מלחלחת (לא מלכלכת) לי את כף היד. קצב התנועות שלי הולך וגובר. תנועות האגן שלי יוצרות גלים במים. אייי זה בא. שפריץ חם נוחת בקו לא ישר מהכתף שלי ועד לבטן. מצליח בקושי עוד לגרום ליד שלי להמשיך ולענג, כשכל נגיעה קטנה גורמת לי גלים של עונג כמעט בלתי נסבל. מרפה את גופי בתוך המים. מסדיר נשימה. לאט, לאט פוקח עיניים (וכמעט קופץ מעורי) היא עומדת בדלת חדר האמבטיה, מתבוננת בי בחיוך - "התחלת את המסיבה בלעדיי!!!" ....

למעלה