חע

תצטרפי אלי D:

אני תורמת תרומת שומן של התחת שלי, לאנשים מסכנים חסרי תחת (או כאלה שצריכים להשתחיל להם שומן לפנים או משהו כזה).

לא לבעלי לב רגיש.וגם מגילה!

טוב אז הכל התחיל ככה.. מחר הסילבסטר יאיי כמה כייף לנו!
אתמול האוזן ה "חמודה" שלי התחילה לייצר לעצמה אינפקציה. אז נורא כאב לי כל היום ובלה בלה בלה..ואז היום בבוקר שהתעוררתי הופתעתי ל "שמחתי" שהמוגלה החליטה להתפוצך והחליטה לגמור לי את כל הדם שיש לי באוזן. ממש שמחה לא? סבה אז אם כבר כל הדם נגמר למה לא להכאיב עוד קצת לטלי? למה טלי הרסה לכולם את החיים נכון? לא כולם הרסו את החיים לטלי! שונאת לדבר בגוף שלישי או משו אחרי שאמא ה"חמודה" גם כן ניקתה את כל הדם היא שאלה אותי איפה העגיל..אז אמרתי לה שבתוך החור שלו איפה הוא כבר יכול להיות? מסתבר שהעגיל נכנס לתוך האוזן כאילו לתוך החור שלו ולכל אזור החורים של האוזנייים. אולי חצי שעה של צעקות כאבים בכי היא הצליחה להוציא לי את העגיל מהאוזן..כמובן שזה הוצאי עוד דם שהגיע לאוזן אחרי שיצא כל הדם באוזן. אמא אמרה שזה ממש חמור והלכנו לקופת חולים של משחות בלה בלה בלה.. עכשיו כל היום אני כבר סובלת..ועכשיו בא עוד משהו. עד שיש לנו מה לחעשות מחר בסילבסטר אבא ואמא החמודיים ממש אומרים לי שהם לא מרשים לי ..שוב הם הורסים לי את החיים..למה לי הלמשיך לחיות ? למה? סוף סוף אני באמת מרגישה שפרקתי את עצמי כאן בפעם הראשונה בחיים שלי..טוב לא בשנה הזאתי שאני בפורום הזה זאת הפעם הראשונה שאני באמת פורקת כאן את מה שאני מרגישה.. אם מישהו בכלל קרא אז תגיבו!

behind the masc

New member
טלי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גם לי זה קרה פעם>< הקטע עם האוזן
תרגישי טוב
ותשכנעי את ההורים שלך.^^ אוהבת אותך
D:

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif

אני יודעת שזה מרגיז לשמוע, אבל הדברים הקטנים האלה ייראו לך כ"כ שטותיים עוד כמה זמן, ופשוט תרצי לצחוק על עצמך שכתבת ככה.
ויצא לך לבלות עוד הרבה, אם בגלל הבריאות שלך (האינפקציה) לא מרשים לך לצאת, ולא בגלל משהו אחר, אז זה לא כ"כ נורא.
(נכון שאני לא עוזרת? נכון. אני אשתוק.
)

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

ובייבי, את צריכה ללמוד לקחת דברים יותר בקלות
זאת אומרת, אם הורים לא מרשים לך לעשות משהו, גם אם זה משהו ממש חשוב, זה לא |הדג|סוף העולם ואין שום סיבה לומר ש'אין לך בשביל מה לחיות'!!
היי אופטימית והתגברי על דברים
זה עוזר

the queen zohar

New member
זה קרה גם לי../images/Emo168.gif

ולקחו אותי למחלקה עם שם ארוך והרדימו לי את האוזן עם מזרק בעל מחט ענקית(כבר ציינתי שיש לי פחד ענק מזריקות
) וצרב לי

behind the masc

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo55.gif><

היום בבוקר משהי התקשרה כדי לקנות את הביתש שלנו
או נו
טוב..אממ פריקת רגשות? ההורים שלי מתגרשים, ובגלל זה אנחנו צריכים למכור את הבית. אבל אני מאוד אוהבת את הבית שלי, נו עם גינה נוף לים, ואני אוהבת את האזור, ושכנה שלי היא החברה הכי טובה שלי
. ועכשיו, אני משמ לא רוצה לעבור>< וחשבתי שזה לא באמת ייקרה[זה שנעבור], הו כמה פתטי מצידי. ועכשיו, יופי עוד חדשות "מעולות". אמא שלי אומרת שנעבור לבית של סבא שלי שעכשיו בקפריסין, עכשיו נשפץ והכל, אבל זה חצי שעה מהבצפר שלי ואם אני רוצה להגיע לבצפר, ועוד יש לי 3 שעות 0 בשבוע, אני צריכה לקום ב6 בבוקר, 6 בבוקר
!*0* וזה רחוק מכל החברות שלי, איך לעזעזל אני אוכל להיפגש עם חברות? אוף זה כל כך מבאס! זה אשכרה בסוף העיר
. יופי, אז מה עכשיו? אני מעדיפה להיות הומלסית
. טוב, זהו אממ, נו אין לי מקום אחר לפרוק...לפחות יוצא לי "לשפוך" את זה כאן.

../images/Emo23.gif אופירווושש

תדברי אם ההורים שלך תגידי להם מה את מרגישה אני בטוחה שהם יבינו אותך..אולי הם ימצאו לך פיתרון.

אופיר../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יהיה טוב
אני בטוחה שתסתדרי בכל מקום^^ את מקסימה
אם את רוצה לדבר אפשר לנסות, צ'אט או משהו.. זה סתם או שנראה לי שהתבגרת בזמן האחרון?><

behind the masc

New member
תודה../images/Emo23.gif

אממ...אין לך מסנג`ר יותר? וממ, התבגרתי, אני מתבגרת כל יום.

../images/Emo10.gif

מכירה את זה..
אני מאמינה שבעוד זמן קצר, ההורים שלך ירוויחו מספיק כסף כדי לחזור לגור בבית הרבה יותר יפה, ואת תתרגלי לבית החדש
ולגביי זה שזה בסוף העיר, את בטח תפגשי אנשים חדשים להסתובב איתם. כשגרתי רחוק מבית הספר שלי גם אני נסעתי חצי שעה עד הבית שלי, וזה אכן מעצבן.. אבל מתרגלים, לא קרה כלום

Stinki Winki

New member
המפף.

איזה שיעמום.
התרגלתי לדבר איתו עד 2 בלילה אבל הוא לא בבית, בלאט!]: ואין לי מה לעשות מחר. כלום. אפחד לא בבית ומי שכן בטח לא עושה כלום או יוצא עם אנשים אחרים שאני לא אוהבת... חוי בלאט.

917635

New member
../images/Emo20.gif

רקיע ונעמה,תודה
. אתמול בערב החלטתי לצאת לרוץ קצת מסביב לבית [התכנון היה לרוץ באיצטדיון אבל לא כיף שם לבד]. רצתי בקושי 20 דקות ואז פשוט הלכתי במשך 40-50 דקות. היה כ"כ כיף! ואז חזרתי הבייתה והכנתי עוגה אבל מישהו שפך עליה סוכריות קטנות ועכשיו היא נראית פחות טעימה. אבל לא משנה.. ואח"כ ראיתי הטופ מודל הבאה. נראה לי שאני צריכה לעשות את זה עוד פעם. זה ממש משפר את המצברוח!

behind the masc

New member
../images/Emo23.gif

אני שמחה שהמצב רוח שלך טוב עכשיוD: נממ יאמי העוגה נראית טעימה

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif DDDDDDDDDD:../images/Emo23.gif

כל כך שמחה שנהנית
תעשי את זה עוד המון פעמים!

למעלה