חע

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif גרמת לי לצחוק מותקDD:../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני חולה עלייך!!!! DDDD: וואי אני כל כך כל כך שמחה שצברת חוויות ושנהנית!!!11 שרק תמשיכי להנות בייבי בצבא
!!1 מתגעגעות אלייך המון מותק, תהני תהני תהני!!!!111
חולה עלייך

behind the masc

New member
איילת../images/Emo23.gif

תמיד חשבתי שצבא לבנות זה לא נרוא כל כךD: מקווה שץהני כמה שאת יכולה
את חסרה לנו

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

אני בטירונות מעורבת- בנים בנות.
אבל פשוט..לבנות זה לא כ"כ נורא..לבנים זה ממש בדיחה.
אבל כיף! זה כיףףף!
קארין- אין לי מושג מה זה.XD אבל זה מודיעין, יש אופציה להתקדם..אז זה טוב. אני מרוצה מזה. נקווה שהקורס באמת יהיה מעניין..
נעמה!!
אני גם חולה עליך!
. יואו. אם רק היה גם אינטרנט בצבא.
סתם, אין לי ממש זמן לכלום.
אבלאבל. כן כיף לי..ממש.
זאת פשוט חוויה מטורפת, הזויה כזאת..זה..זה..מגניב. די נמאס לי לספר כבר.
כל סיפור 10 פעמים בערך.
אבל זה מגניב.

917635

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

גם לך עשו שטיפת מוח שמודיעין זה טוב?

GalGul000

New member
חחחחחחחח כפרה ../images/Emo6.gif

חחח די. כמה את צוחקת מהצבא. הרוב יוצאים בוכים בהתחלה
חח כ"כ הצחקת אותי. את כ"כ מאושרת מהצבא
יפה לך
לא כל אחד יכול להסתכל על הצד המשעשע של הדברים האלה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gifגלללללללל!!!../images/Emo13.gif

כן, האמת..באמת הרוב יוצאים בהתחלה! אבל החדר שלי די..שורד. כאילו הייתה בת שממש ממש התבכיינה ואני שונאת אותה.
[בלי קשר, היא אנוכית וזה.
] והיו כמה התמוטטויות עצבים של בנות שם.
טוב כי אממ..המצב קצת מורכב בלהבלה. בעקרון רוב הבנות שאיתי בחדר באו מקורס של ארבעה חודשים לפני הצבא, אל הטירונות..והתנאים בקורס היו מעולים והתנאים בטירונות..הם צבא.
אז קשה לעשות את המעבר הזה. והן גם יודעות שהן חוזרות ישר אל התנאים האלה בסיום הטירונות..וסתם מדכא להן את החיים שיש את הטירונות הזאת באמצע..וחלקן מבינות שזה זמני ונהנות מזה. אני, אני מרגישה במשחק.
זה פשוט..לא יודעת..הזוי כזה. זה לרוץ, לקפוץ, לעשות דברים מגוחכים וחסרי מטרה. השיעורים סבבה ועוברים באופן מעניין יחסית, האנשים רובם בסדר, הסגל מצויין, באמת! וכאילו לא יודעת, מה יש לסבול? אז קר, אוי לא! ואין מים להתקלח..[באמת, הם קפואים!
] אז באסה, עושים מהר, צורחים כמו לאיודעת מה..ומסיימים עם זה.XD הצלחות מלוכלכות.
מנקים במפית.:X [נו, מה?
] בקיצור..יש חדר, לא אוהל! יש אוכל טוב! יש הרבה צחוקים..מה עוד צריך? וקארין- האמת שלא ממש. לא התמיינתי לתפקיד במודיעין לפני הצבא..[כאילו כן, אבל נפלתי שלב ראשון..] והטירונות היא כל"צ אז עדיין לא דחפו לנו כמה שמודיעין זה טוב..
ואממממממממ..אמממ..מחשב!! מחשב!!

GalGul000

New member
חח די את כ"כ מצחיקה אותי ../images/Emo6.gif

את כזאת. לא יודעת. אופטימית. איזה גישה חיובית יש לך
חחח יו. מקלחות קפואות. אני מכירה את זה. [מה לעשות, צופיפניקית.] אני היחידה שלא מצליחה להנות מהחרא הזה
פשוט קופצים מתחת למים, צורחים בטירוף, בורחים, שמים שמפו, שוטפים בחצי דקה [וצורחים], שמים מרכך, שוטפים חצי דקה [ממשיכים לצרוח], מתפקעים מצחוק [מה לעשות. סיטואציה מצחיקה. חבורה גדולה של בנות, כולן צורחות ובורחות מהמים. ומסתבכות עם עצמן]וכו וכו. אני תמיד מצליחה לסיים ראשונה. [מה, זה קררר ולא כיף.
] טוב, אני שמחה שאת נהנת
(ואת עדין קורעת אותי. לסגור שבת זה כיף! הצלחות מלוכלכות! קפוא בחוץ! אי אפשר להתקלח! יש נשק! קולולולו!) אוהבת אותך

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאופטימית../images/Emo13.gif

תעברי את החוייה זאת בכיף ובסבבבה כמו שאת עושה יאי מתגעגעים אלייך פה

917635

New member
../images/Emo20.gif

אתמול התבלטתי עוד מהבוקר אם ללכת לראות ה"פ או לא. בסוף לקראת השעה 4 החלטתי שכן:] חברה שלי [L] שלחה לי הודעה לאייסיקיו וגיליתי שגם היא תהיה בקניון אבל לא רציתי לעכב אותה כי עוד לא הייתי לבושה אז נסעתי במונית. בתחנה ה-2 בבני עייש עלתה X. במהלך הנסיעה שאלתי את X למה היא הביאה איתה את Y [אחותה הקטנטנה] ובחיים לא הייתי מאמינה שזאת הסיבה. היא הבנאדם היחיד שהיה עושה את זה בשביל Y. היא גרמה לי להבין איזה מטומטמת הייתי ושלא נתתי הזדמנות לאנשים. כשהגעתי לקניון ופגשתי את L זה עוד יותר הוכיח לי שעשיתי טעות ענקית במשך כל השנים האלה. שלא תבינו לא נכון.. את L אני אוהבת ואני חושבת שהיא חברה טובה. אבל כשהסתובבתי איתה שעה לפני הסרט בחנויות בגדים הבנתי עד כמה קל להשפיע עליה. ועליי. ועל כולם בעצם. וכמה שהיא השתנתה... ורק אני וX לא. ויכלנו להיות חברות. X היא בנאדם כ"כ טוב! אבל נתתי לאנשים אחרים להחליט במקומי... אני מטומטמת.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אבל עוד לא מאוחר מדי../images/Emo24.gif

נסי להתחבר איתה או משהו

917635

New member
היא לא היחידה..../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif

אני כ"כ מגעילה.

behind the masc

New member
../images/Emo23.gif

עדיין לא מאוחר,ואת יכולה להתחבר עםX ואת יכולה עכשיו כשהבנת לא לתת לאנשים להשפיע עלייך, ולהליט בעצמך. וחוץ מזה, את בן אדם מקסים

../images/Emo183.gifחנוכה שמח! ^^ מהפורום החדש^^

חנוכה שמייח מהפורום של מישה^^ הו ו... עכשיו חזרתי משיר נולד^^ וואו! היה ממש כיף!!!!!!!!1 ומישה חאמוד בטירוףףף ו.. אני וחברה שלי הכנו שלט ע-נ-ק שרשום עליו "מישה אתה ה-
" [רק שהכוכב בשלט צהוב
] ו.. מישה הצביע על השלט שלנו והראה אותו לסעדו והם צחקו^^ ו.. הוא שלח לנו נשיקה באוויר ו.. עשה לנו שלום מלא מלא פעמים^^ כיף^^

Radio Joe

New member
כואב לי הראש :X

והיינו בפסטיגל והיה כ"כ משעשע D: ציפי שביט קחי אותי לג'מבו!
הראל סקייט תתלבש! יאווראדי יב"ז!!!!11 XDDDDD XDDDDDDDDDDDDDD "אני טוב!!1 אני כלכך טוב שאני רוצה להשליך את פצצת הרוע!!11" אעעע!!!1 שיט הפצצה התפוצצה! או לא!!!1 עכשיו יבוא גיבור הנאמנות החברות והסובלנות ויציל את העולם!!!11 צ'יק פייט, צ'יק פייט! דיש, דיש דישששש!!!11 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifטרלהלהלהלה ../images/Emo9.gif

חה.סיימתי שיעיורים לחופש DD: נשארה לי עבודה על תזונה [האובססיה שלי *__*] ולאמא יש ספר שחצי מהעבודה כתובה בו
ויומן קריאה בספרות על ספר שכבר קראתי בקיץ. נאמ. בא לי לשים לק שחור
אבל אני לא יוצאת מהבית
נשים ביום ראשון
ואני מאושרת לי תיהיה ו.
מי שקראה שתשרשר |לאהבהתקףשלטמטומעז|

למעלה