השם שלי? אהה קוראים לי דנה
D DaRdAsIt12 New member 27/7/05 #106 ../images/Emo64.gif../images/Emo45.gifעוד מעט תגיע השניה. שם: הדס ביס: בגטלה
P poohandme New member 26/7/05 #77 ../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifגמלי../images/Emo3.gif תעשי קידוד עברית של ווינדווס
S Shusho New member 26/7/05 #84 אה, אני מודיעה בגאווה ../images/Emo34.gif שאני נוסעת להתנחל אצל ענבר (ביג סמייל) משמעלא אהיה בבית עם זאת זה ציווילזציה ויש מחשב אז כן אראה דברים ומסרים ואת הפורום וזהו. אני אחזור מתישהו.
אה, אני מודיעה בגאווה ../images/Emo34.gif שאני נוסעת להתנחל אצל ענבר (ביג סמייל) משמעלא אהיה בבית עם זאת זה ציווילזציה ויש מחשב אז כן אראה דברים ומסרים ואת הפורום וזהו. אני אחזור מתישהו.
P Painted Fairy New member 26/7/05 #89 אממ.../images/Emo126.gif הייתי מוסיפה אפשרות "אני מציירת דוליז על בייסים מאתרים וגם על בייסים שאני ציירתי" כי אחרת אין לי מה לבחור
אממ.../images/Emo126.gif הייתי מוסיפה אפשרות "אני מציירת דוליז על בייסים מאתרים וגם על בייסים שאני ציירתי" כי אחרת אין לי מה לבחור
א אנבלייי New member 27/7/05 #99 שמנותתתתת!!XDDDDD../images/Emo178.gif האאא. ההה. הההההה.הה.הההההההה. שמנות. ההההה. פיל ים. הההההההההההההההההההההההההההה.
שמנותתתתת!!XDDDDD../images/Emo178.gif האאא. ההה. הההההה.הה.הההההההה. שמנות. ההההה. פיל ים. הההההההההההההההההההההההההההה.