חעחעעחחעח

Dr gold

New member
לא נכון

הפלישתים הינם פולשים מאיי יוון שהגיעו לא"י בתחילת תקופת השופטים שבה המצב הביטחוני בארץ היה גרוע, הם נקראים פלישתים בגלל שדרכם של בני עמם היה לפלוש למקום מסויים ולהשתקע בו. הפלסטינים הינם קבוצה שהגיעה מאזור מדבר ערב (כיום: ערב הסעודית) הם הגיעו זמן רב לאחר שהפלישתים חוסלו ע"י בית דוד. הם כנראה הגיעו בגלל חורבן בית המקדש הראשון וגלות בבל ומאז הם כאן. מה שמשותף לשני הקבוצות זה שהן גרמו הרבה מאוד בעיות לעם היהודי ע"י מלחמות! וב"ה דין פלישתים כדין פלסטין!!!

A S S A S I N

New member
כן זה די מה שאמרתי

חוץ מהקטע שקראו להם ככה בגלל שהם פלשו אני כמעט בטוח שזה שטויות אם אני זוכר נכון הם קרואים ככה בגלל שם האי היווני שממנו הם הגיעו

Dr gold

New member
הם לא נקראים על שם האי

למדתי עליהם גם בתנ"ך וגם בהיסטוריה!

m a d m a n 1

New member
ייאאלה חלס מה זה שעור לשון?!

שיגעתם! אני אסכם! פלאסטינים הם הומאים קוקסינלים מהאי של קוקפיקו!!חלאס

yardiboom

New member
טוב נו מה זה משנה

ערבים הם ערבים והם האויבים שלנו ולא משנה מאיזה שורש הם באו

6th Finger

New member
מחזק

למדנו בשל"ח (אני לא מאמין שאני באמת מקשיב בשיעורים...) שאין שום קשר בין הפלשתינים לפלישתים... כמו שרוב השבטים של ממלכת ישראל (אנחנו הצאצאים של ממלכת יהודה) נכחדו בגולה - כך גם הפלישתים שהיו באותה עת. זה שהשמות 'פלשתינים' ו'פלישתים' דומים קצת, לא אומר שהם צאצאים אחד של השני, אפילו אם הם חושבים זאת. אפילו המצרים של היום זה לא המצרים של מצרים העתיקה...

randy kit orton

New member
חחח פעם אני הייתי היחידי שמקשיב

לאי היום זה אתה חח תמיד יהיה לו פראייר תורן שהוא יוכל לחפור לו בשכל...

lidor500

New member
נכון רק לאחרונה

גילו איזה קבוצת אנשים בהודו ששומרים על מצוות היהדות אפילו יותר מהאנשים בארץ... (הדתיים.. יוסף זה צריך להגיד לך משהו לא?)

1joni1

New member
מאד מסכים

מאד מסכים צודק במאה אחוז אני אשמח לעזור בטיפול של אלה שבחמישים הטובים ביותר

למעלה