חסרת מוטיבציה

crema2

New member
חסרת מוטיבציה

הפעם אני רוצה לדבר לא על העבודה.

אני הייתי רוצה מאוד להוסיף גוון לחיי, כל מה שאני עושה זה רק עבודה לא פלא שזה מעסיק אותי
כל היום.

חיי משעממים, שגרה-בית עבודה . עבודה- בית.

אין לי חברות אמיתיות וגם חסר לי כושר במיומנות חברתית.
כבר השלמתי עם זה שזה קשה עד בלתי אפשר ליצור קשרים בעבודה .
אין לי גם חבר , ובאיזה שהוא אופן זה נורא מפריע לי , ומצד שני כל השנים אני לבד וקשה לי להאמין
שאכיר מישהו ותתפתח אהבה גדולה.
אני קצת חשדנית כלפי גברים ומאוד מקבועת . אני מקווה שמתישהו אמצא את אהוביי(רק שהוא לא נתקל בחיי)

יש לי גם הפרעות אכילה נראה לי.
אני אוכלת בכמויות , ומתקשה לעמוד במשטר דיאטתי.
כל חיי אני משווה את עצמי לדוגמניות , מאז ותמיד חלמתי לדגמן -סוג של פנטזיה.
כרגע השמנתי, אין לי מוטיבציה לחזור לדיאטה.
מכייון שאייני יוצאת לשום מקום פרט למקום עבודה זה די הורס לדעת שגם אם ארזה
אני לא טסה לשום מקום, אין לי עם ללכת לים אפילו .

אם הייתי מספיק חזקה והייתי מתגברת על החולשה מול האוכל הייתי הופכת לכוסית.
כמה כואב לי שיש בחורה נאה בעבודה שאם היא הולכת על אזרחי מסובבים אחריה את הראש.
אני בטוחה שגם לי יש את פונציאל להיראות ככה.
מה גם שאני מודעת לכך שגם אם אראה חטובה במיוחד זה לא בהכרח יביא לי זוגיות , שכן
אוכל להפוך לאובייקט מיני רק כי אין לי מיומנות חברתית . אינני יודעת ליצור מחוייבות רגשית אצל גבר.
זה סוג של סכנה ככה שלהיות שמנמנה "שומר" עלי שככה מתחילם איתי מעט גברים .

מאיפה אני שואפת את המוטיבציה?
לדמיין את עצמי כל חיי נאבקת במשקל, שגם אם אתחתן ואלד ילדים בעייתי יהייה לשמור על המשקל ובו זמנית לבשל
הכל מטוגנים=משמין.
לצערי אצלי בבית מטגנים הכל בשמן וזה נורא.

הייתי רוצה אולי להירשם למכון כושר כולל בריכה והכל.
אני מפחדת שלא אתמיד .
הייתי רוצה אולי להירשם לחוג חברתי כלשהו שבו אמצא קצת חיי חברה.
מבאס כל סוף שבוע לקוות שאעבוד שאם לא אתחרפן בבית

הייתי רוצה להוסיף קצת ורוד לחיי , כי אני קצת מרגישה אומללה למרות שאני עובדת כל יום .

להוסיף קצת ורוד לחיי

הי וערב טוב.
למען האמת - לפני שהצצתי בכרטיס הביקור שלך קבלתי הרגשה של בחורה בת 40 לפחות. כשראיתי את גילך - הרגשתי צביטה בלב!
איך זה שבחורה בת 24 מעמיסה על עצמה משקל כה מעיק של ביקורת עצמית, מטען כבד של הנחות מעכבות, חוסמות ומגבילות כל כך? הנחות כמו - "חסר לי כושר במיומנויות חברתיות" או "קשה לי להאמין שאכיר מישהו ותתפתח אהבה גדולה", "די הורס לדעת שגם אם ארזה אני לא טסה לשום מקום, אין לי עם ללכת לים אפילו" - נראה לי שהנחות היסוד הללו הן בעצם ה"משקל העודף" שמוטב היה לך להשיל מעצמך.
כרגע נשמע כאילו את עושה הכל כדי להוכיח לעצמך שאכן אין לך סיכוי למצוא חברים או ליצור קשרים חדשים, ומכאן שיש פה מעגל סגור: הנחה אחת מזמינה התנהגות כזו או אחרת, וההתנהגות הזו מחזקת את ההנחה שמלכתחילה הייתה שגויה.. וככה חוזר חלילה.
מאתגרת אותך לשנות את התפיסה שלך כלפי עצמך ואת הנחות היסוד שגיבשת. כשתשני משהו בחשיבה שלך על עצמך תגלי שפע של אפשרויות. לעיתים כדאי גם להיעזר בגורם מקצועי שיעזור לך לצאת מה"תקיעות" שתיארת.
נסי לדמיין מה היית עושה לולא היו לך הנחות כאלה? מה תרשי לעצמך לעשות בלעדיהן? כיצד חייך היו נראים לו האמנת ביכולות ובכישורים שלך, נותנת קרדיט לעצמך וממוקדת בחצי הכוס המלאה שוודאי קיימת גם בך?
החיים הם מעין מגרש משחקים ועל המגרש הזה יש מקום לכולם. בידינו הבחירה אם להצטרף למשחק או לשבת ולהתלונן על כך שלא משתפים אותנו. באפשרותך לבחור אם לצאת לדרך ולקחת חלק במשחק או להסתגר ולהתאכזב מכך שהשחקנים לא הגיעו אליך.
את מוזמנת לשתף ולהגיב אם וכאשר יתאים לך - גם בפרטי.
דרך צלחה
כרמית אלון

יקירתי, אם לא תנסי איך תדעי, אם תתמידי

או אם תישברי?

חבל שאת מחליטה מראש במקום לנסות ולבדוק.

תדעי לך שגם אנשים בלי כישורי חברות מתחתנים, לא כל בן זוג
אוהב קישקושים ודיבורים, רק אל תעשי לעצמך רע עם קביעות
מראש, את צעירה וכל העולם לפנייך, החיים בידייך לטוב או לרע
אז תעשי עם עצמך חסד, לכי ללמוד משהו שמעניין אותך, לא חייב
להיות לימודי תעודה, למשל בישול בריא, או תרשמי לקבוצת תמיכה
שם תפגשי עוד אכלניות כמוך ותמצאי עוד בנות בישניות וסגורות
לא צריך מליון חברות מספיק שתהייה לא חברה אחת טובה.

בהצלחה.

השאלה אם המשקל הוא האישיו האמיתי....

האם בהכרח אחרי שתורידי במשקל -את תצליחי בחייך?
זה הרבה מעבר לזה-יש הרבה נשים מלאות או שמנות שהן מצליחות בחייהן וכיף להן והן מאושרות (ממליצה לקרוא בפורום "שמנות ויפות") ולעומתן-יש נשים שהן רזות ולא מאושרות בחלקן.

את האושר לא תמצאי בהכרח במשקל... את יכולה למצוא אותו כבר עכשיו אם תחפשי היטב איפה נעים לך, ואיפה טוב לך ומה גורם לך לחייך.

למעלה