חסרת לי..

deerman

New member
חסרת לי..

על משכבי בלילה הותרת ניחוח אמיץ בין יצועיי הזכיר לי קולות אנחה נכספים געגועי לאותם צלילים נחשקים. מחתה הלבנה דמעה ומליבי חסרה פעימה ובגן קולות המים המפכים זורמים ממפל בקולות בוכים. איה פרשה לך כנפיה אהובה לאן שמה פעמיה בבוקר לכתה ומתי תשוב עימדי להתכנס הלוואי הלילה יקרה איזה נס. חלב הנרות שבערו כשנוכחותה שרתה עירומה על המיטה הגדולה והם כעדים למחול האהבה שהתרחש לאורם לחומם והיה זה מרגש. צעדיה הקלילים עדיין מהדהדים על השביל הירוק בינות לעצים ופרחים הרקינו ראשם בעוזבה ועצים נעצבו שעה שנטשה. ואני שנותרתי עם מראות וצלילים ממאן להרדם ולהדק הריסים ובליבי נפער חור המלא בגעגוע על מיטתי הגדולה והריקה הנני שרוע ומחכה..מתי היא תשוב ותגיע. וכשתגיע.... עצים ימתחו צמרתם ופרחים יפרחו במלוא עוצמתם ועלים ילבלבו גם אם סתיו כבר הגיע ומי המפל ישכשכו בשמחה ולא במפתיע והדשא יוריק ויצמח ויעלה עד שמים יגיע וכל זאת יקרה כשנוכחותה תפציע.

ריקי די

New member
אמרת

אמרת לי לשבת ולתת לרוח החורף לחלוף על שאריות אהבה שאיננה, "אני רק זכרון מתוק במוחך" לחשת, ולבי,ריק מהמשא,חלול ומר. לא תבנה לי לילה, הגענו לאופק ואין עוד אחריו דבר רק זכרונות ששקעו באפלת המים. אמרת לי לשבת ואני ממתינה, ללא הצללים רק רשרוש העלים הנושרים עם קצות הרגש.

הניחוחות

הניחוחות שהותרתי על יצועך עדיין בגופי מתערבבים ואתה חסרת לי ובחלומות הגעגועים הירוק בגנך פורח בליבי צליל המים המפכים מחייה את נשמתי שולחים אליי שובל כיסופיך וכשהלבנה שוב תפציע תשלח את קרניה הכסופות למטה ואבוא אליך ונתעטף באורה הקסום בגנך... מבטיחה

אני אבוא....../images/Emo141.gif

אסתכל לך בעיניים ונדבר אלטף את כל הגובה הזה שלך ואת האורך המטריף הזה אטעם אותו קצת עד שאשמע אותך גונח אשתרע מולך פעורה ואחכה לטעימה שלך אותי ואתה תטעם עד שתשמע אותי צורחת ואז תסתכל לי בעיניים ותכנס בפתחי תלטף אותי ונדבר עד שהנרות יכבו מעצמם אז נשתרע אחד לצד השני ונירדם...

למעלה