חסרת חברים לחלוטין

have2be

New member
חסרת חברים לחלוטין

כבר תקופה די ארוכה הרגשתי שמהו לא בסדר. פעם היינו חבורה די גדולה של חבר'ה ותמיד היה כיף ביחד. היום אין יותר חבר'ה , ואני מוצאת את עצמי מבלה ימי שישי בפוך ויותר גרוע מזה גם את הימי הולדת , סיום קורס קצינים,שחרור ועוד הרבה אירועים אחרים שביליתי בהם לבדי עם איזה חטיף אנרג'י וספר. העניין הוא שאני יודעת שאני טיפוס די חברותי.תמיד אני מתחברת לאנשים ואין לי בעית תקשורת.אבל אחרי תקופה די קצרה אנשים פשוט מאבדים בי עניין.ניסיתי להבין למה זה קורה , והגעתי למסקנה שהסיבה היא שאני כל כך רוצה חברים שאולי אני כל הזמן מנסה להתאים את עצמי לאחרים שמרוב המאמץ אני יוצאת די מטומטמת ומשעממת. אני רוצה חברים.אני רוצה שתהיה לי חברה טובה, איתה אני אוכל לצאת לשופינג ולדבר על דברים שכל הבנות מקשקשות עליהם. ואני רוצה חברים שאוכל לחלוק איתם את האירועים וחוויות. הקיצר. אני מחפשת... ולא מוצאת.... כבר אין לי מושג איך מוצאים חברים ולמה לכולם יש ולי רק יש את עצמי...

RayoDeLuz

New member
כ"כ מוכר..

גם לי שנה שעברה הייתה חבורה כזאתי שהסתובבתי... אבל חלק גמרו ללמוד וחלק עברו בית ספר... ואני, לעומתך, עובדת בימי שישי כדי להעביר את הזמן.... גם אני מתחברת בקלות ואין לי בעית תקשורת.. כמה שאלות... בת כמה את? האם את משתתפת בחוגים? כי לפעמים שם אפשר להתחבר עם אנשים.. אני אישית משתתפת בחוגים אבל בחוג אחד כולן קטנות ממני באיזה שנתיים, בחוג השני כולם מבוגרים (מעל 20) ובחוג השלישי זה חוג פרטי...

באותו מצב

לפני יומים חגגתי יום הולדת לבד, רק אני ישבתי בבר , ושאיזה מטומטם התחיל להציק לי פרצתי בבכי, שלמתי יפה לברמנית והלכתי לים, השעה 1:00 לפנות בוקר ולי יש שיחה עם אלוהים , שיחה קשה, עמדתי מול הגלים והתחלתי להגיד לו את כל מה שאני חשבת וכמה זה לא הופר שאין לי חברים , גם אני התגייסתי בלי חברים ובלי תמונות פלצניות מהבקו"ם , גיליתי להחרדתי בדיוק כמוך( נראה לי שאפילו אנחנו באותו גיל) שאני מנסה לרצות אנשים אחרים או נותנת לעצמי להיות פח זבל של החברים שלי וכל ביקורת שהם השמיעו כלפי או אמרו לי תמיד ניסיתי לשנות או לתקן אבל שבאתי להגיד להם שמשהו מציק לי בקשר הם תמיד אמרו לי זו בעיה שלך, האמת הם צודקים אם אני נותנת למישהו לגיטמציה לדרוך עליי הוא ידרוך עליי בחופשיות, היתי שמחה להכיר אותך כל מה שאתה כתבת פשוט מתאר את עצמי אז בא לך זה איי מייל שלי [email protected] שיהיה לך המון אהבה והצלחה, אש

היי לך...

אני רק יכולה להזדהות איתך, ולהבין מה את עוברת... הדבר היחידי שאת יכולה לעשות הוא להיות עצמך, עם כל מה שטוב וגם עם כל הרע בעיקרון אין הרבה מה לעשות כי אנשים אפשר להכיר בכל מקום הרי את תמיד במגע עם העולם את לא מתבודדת... ככה שהדבר היחידי הוא באמת להיות אמיתית עם עצמך ועם העולם לגבי עצמי אני יכולה להגיד לך שאני לא מתחברת לכל אחד, אבל יש לי את הפינה שלי את החברים (ואין הרבה..) והם מקבלים אותי ואני אותם,ועם כל אחד מהם. החברות היא שונה עם כל אחת\ד ולמרות שיש לי אותם יש רגעים שאני מרגישה לבד אני חושבת שזה תמיד קורה ולכל אחד... ואני חושבת שקשר זה משהו שקורה בטבעיות שאי אפשר להסביר איך, התחברות מסויימת בגלל רקע מסויים רק תאמיני בעצמך.. ועוד טיפ תפזרי אהבה הכוונה היא לא לאהוב את כולם אלא לחייך להראות את האנרגיות החיוביות שבך מה איכפת לך? תאמיני לי שזה יחזור אלייך ואם באלך לדבר אני גם פה :) 421178355

סליחה

התבלבלתי באיזה משפט אני עייפה חח עם כל אחד\ת מהחברים שלי הקשר הוא שונה

כל כך מכיר תמצב

גם לי היתה חבורה מגובשת לפניי שנתיים ומשנה שעברה הם הפסיקו להתייחס אליי אני מאחל לך שתצליחי למצוא חברים כמה שיותר מהר:) וחג שמח

adii123

New member
אם יש לומר משהו זה רק..

שככה זה חברים באים וחברים הולכים אבל חברים אמיתיים תמיד נשארים. כשהייתי בכיתה ז' או ח' היו לי מלא חברות אבל כל פעם מישהי הייתה תוקעת סכין בגב וסתם מלכלכת מאחורי הגב ואז איכשהו אני הבנתי שבנות זה פשוט גועל נפש וזה לא כולם, זה פשוט הרוב. וכיום יש לי חברות טובות טובות. זה קבוצה של 4 בנות ויש לי את החברה הכי הכי טובה שמכירה אותי ממש טוב אפילו יותר מהמשפחה שלי, יותר מאחים שלי ומה שלא יהיה היא תמיד תהיה שם בשבילי. אני מאחלת לך שתמצאי גם את ואני בטוחה שתמצאי. וכמובן שאת צריכה להיות אסרטיבית ולא לתת לאף אחת לנצל אותך תאמיני בעצמך זה הכי חשוב

למעלה