חסמו את ענת?????????????

כבאי חמוד../images/Emo23.gif

אני מתה עליך נשמה יקרה איתך אני מרגישה שהשמיים הם הגבול ושהאהבה קיימת לא רק באגדות אוהבת אותך יקירי
אתה ה-
שלי אתה ה-
אתה ה-
שלי

פיית הלבבות

את משגעת מדהימה ומטריפה
אני ה
שלך ואת ה
שלי !!! אני הגבר הכי בר מזל בעולם ואני מודה לאלוהים שברא מלאך יפה תואר כמוך.
תודה אלוהים !!!!!

../images/Emo85.gifשלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אוהבת אותך ותודה על כל מה שכתבת פשוט מתגעגעת אליך ממי

למה???

למה אף אחד לא מגיב? אני מקווה שתוסר החסימה הזו כדי שנוכל לצפות בענתושש עוד היום יאללה באמת תנו להנות קצת

../images/Emo23.gif שלי

אני אוהב אוהב אוהב אוהב אוהב אוהב אוהב אוהב אוהב אוהב אוהב אוהב אותך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo41.gifאתה תותח אין אין עליך......./images/Emo41.gif

אני חולה על התחת שלך ועל כולך נשמה שלי חה חה חה שופ'עם הקפצנו חיחיחי

yonicohen123

New member
שוקי מאמי ../images/Emo25.gif

תחזיר אותי לקומונה שלך! אני רוצה להיות בקומונה של הפסיכופטים!

שוקי ידידי../images/Emo140.gif

למה שאתה מכנה איכס, אנשים נורמליים מכנים אהבה ! אתה יודע מה זה אהבה ? אהבת פעם או שאהבו אותך פעם ? נראה לי שלא אז אני לא מתפלא שאתה קורא לזה איכס.

yonicohen123

New member
נכון

זה לא ששוקי מנתזר מאהבה דווקא ההפך, אני והוא עשינו אהבה לוהטת בחדר שלו, כולל סייבר סקס לוהט
שוקי באמת בחור מקסים, ואין מה להגיד אני מאוהב

ShukyD

New member
אני יודע מה זה דביקות

וזה בסדר, אבל לבד לא בשביל לקבל צומי מכולם כל אחד צריך את הפוצי מוצי שלו אני יודע מה זה אהבה, ואהבה לא צריך להוכיח בכל מיני כאלה זה מגעיל, אותנו, לכם זה סבבה אז תהנו לכם ובכיף אבל למה ליד כולם? ובכל זאת, אם אין לכם דרך אחרת להפגין אהבה או שפשוט אין אהבה וזה הכיסוי, אז תמשיכו, אני אתגבר

ענת איפה את????

מתגעגעת גע גע גע ואוהבת אותך נשמה ולכבאי שלי תודה על הסקס הניפלא שעשינו כל הלילה והבוקר הזיקפה שלך "פצצה"...

gal1121

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo103.gif

מי חסם את ענת למה ענת היא 10 אני לא מבינה אני יודעת ששוקי כל הזמן נכנס ופוגע זה לא יפה אותו צריך לחסום אני לא מאמינה שתפוז יעשו דבר כזה לחסום את ענת אם אתם שם רואים מה שכתבתי בתפוז אז נא להחזיר את ענת כי את שוקי צריך לחסום הוא זה שפוגע ועושה שטויותתתתתתתת. אז בבקשה לתשומת לבכם. מתגעגעים לענת gal1121

SHANIB6

New member
מה הולך פה?????

מי זאת ענת מי זה שוקי ומי עשה מה למי??????????????????????

למעלה