שיפטו בעצמכם
לכל המסנגרים והמקטרגים תקראו ותשפטו בעצמכם, מקרה יחיד בו פניתי אל ענת: אני פופיץ, חבר טוב של אלין. רציתי לומר לך כמה מילים ראשית אני פונה אלייך בפרטי, אני שומר על כבודך ופרטיותך. זה לא מכובד ממך,לחרחר ריבים ומלחמה שיש לך עם אנשים מסוימים בבלוג. ממי שרוצה שיכבדו ויקבלו אותה כמו שהיא, הייתי מצפה ממך לנהוג אחרת. איציק לא אמר לך להגיד לי להעיף את "תעוט" ואני שונא שמשקרים אותי !!! ביררתי איתו! זה שיש לך עניין עם תעוט ועם שוקי, זו הבעיה שלך.וגם, זה לא לעיניין להכניס בכל הודעה שאת מעלה בפורום את אלין. אלין מסתדרת מצויין גם עם "אויביה". הבחור לא קילל, שמרתי את תוכן הבלוג, והוא לא קילל, ותתפלאי לשמוע שגם שוקי בא לבלוג ומתנהג יפה, ואם הוא לא מחזיק מעמד אז הוא עף. קבלי עצה ידידותית, אם לא תלמדי לסלוח, לא יסלחו לך אם לא תלמדי להמשיך הלאה, תישארי תקועה בבעיותייך אני באמת ובכבוד מאחל לך שתזכי לאושר הפרטי שלך, בדרכי נועם, קבלה וסליחה מי כמוך יודע איזה אנשים יש בעולם, תבחרי לך את הטובים, ותתרחקי מהרעים. אבל, וזה אבל גדול, לעולם אל תכניסי אחרים למצוקותייך, לא את אלין ולא את "שונאייך" כבר אמרו לך בבלוג שאם לא טוב לך ממשהו, תעזבי, תתעלמי, זו ההתמודדות האמיתית! אני אישית ,נפגעתי ממך, מזה ששיקרת לי, כדי שתרגישי טוב בבלוג של אלין ענת, זו לא השיטה. מכבד אותך ומעריך אותך ומקווה שתהיי מאושרת פופיץ אתם יודעים מה היא ענתה לי??? חחח...זה מה שאתה שווה לסיכום,לדעתי לא סתם חסמו אותה, היא עסוקה בלחרחר ולסכסך האמת שלא איכפת לי מזה...עד שזה נוגע לאלין, חברתי הטובה ראיתם!