חסמו את ענת?????????????

ג ו צ יי

New member
חסמו את ענת?????????????

תפוז אתם ממש חוצפנים... אתם חוסמים את ענת בגלל שהיא שמה בפורום צילום של הצ'אט.... ויהא הוכיחה לכם ששוקי פוגע באנשים.. כמו לילך וירד עליה ירדיות קשות... ואני הייתי באותו זמן בצ'אט... ואני דיברתי עם לילך ואן לכם מושג... כמה היא נעלבה... ואתם חוסמים את ענת???. אתם לא מתביישים????? לאן הגעתם????????????????

לדעתי גוציי צודק!

לדעתי גוצי צודק.. ענת רק ניסתה לעזור פה ללילך שהעליבו אותה ואתם חוסמים אותה במקום אותו? זה ממש לא פסדר.. התחלתם להידרדר..!

18צח

New member
בושה וחרפה

למה לחסום את ענת בגלל צילום של הצאט ומה שאמר לה שוקי D הנאצי יש להחזיר את ענת כי היא לא אשמה שכל הזמן מקלל אותה השוקי הזה וזה כבר מעצבן שמקלל את כולם בתודה צח

Osirus

New member
ממש לא פייר

היא עשתה מה שצריך לעשות,להוכיח ת'אמת,ובגלל זה סוגרים אותה?מה בדיוק הולך פה שדווקא את הצודק זורקים ולא את זה שפוגע באנשים בלי הפסקה? תפוז,הגזמתם,שוקי יורד פה על אנשים יותר מדי זמן,גם אחרי שירדה לו החסימה,תעשו משהו רציני כבר נגדו וגוצי,לילך סיפרה לי איך הגנת עליה כששוקי ירד עליה בצ'אט של תעוט,אני לא הייתי שם אז,אני מודה לך על זה,מי ייתן ויהיו עוד כמוך:)

spin היחיד

New member
כנראה קרתה טעות

פנו לתפוז ותסבירו להם מה קרה בדיוק ותחכו לתשובה לפרוק את הכעס שלכם על גבי הפורום לא יעזור

מה שהכי דבילי זה .....

שיש אנשים פה שמקללים ולא חוסמים אותם מהפורום או מציגים תמונות בלי רשות ולא חוסמים תפוז להתעורר בבקשה

או סוף סוף מעשה חכם...

מה טעות בזה? שוקי מקלל וצריך לחסום אותו? סבבה! וענת? לקרוא לו נאצי זה בסדר? לפתוח שידורים ולהתסיס את כולם נגד משדר אחר זה בסדר? לשלוח אליו אנשים לבלוג שיקללו אותו זה בסדר? לבוא לכאן ולבכות כל פעם שמישהו אומר משהו שלא מוצא חן בעיניה זה בסדר? להיות בלוג רק במטרה לריב עם כל העולם ולחפש את מי לחסום זה בסדר? מה שענת עשתה בהרבה יותר גרוע, לפתוח שידור מיוחד שמטרתו לחסום את שוקי שמטרתו להקים עצומה נגדו.. זה הדבר הכי לא בסדר!! הגיע הזמן כבר שמישהו יעצור אותה! כבר היה נמאס להיכנס לכאן כל 2 דקות ולראות "שוקי עשה לי ככה ושוקי עשה לי ככה" היא בוגרת לא? שתתחיל להתנהג כמו אחת כזו. לא כל אחד חייב לאהוב אותה ואת סגנון החיים שלה. לכל אחד יש זכות ביטוי.. ואי אפשר לחסום כל אחד על זה, היא הייתה צריכה להבין שברגע שהיא פותחת בלוג וחושפת את עצמה יהיו אנשים שיגידו דברים שיפגעו ולא ימצאו חן בעינייה .. אי אפשר לחסום את כל מי שאמר לה ככה וככה.. אנחנו לא בגנון ומעמידים כל אחד בפינה! סוף סוף קצת שקט בפורום הזה...! אה כן, אל תשכחו עכשיו לבוא ולתקוף אותי... רק כי יש לי דעה אחרת. כמובן, יום טוב לכולם.

../images/Emo46.gifתפוז תתביישו לכם !

את ענתוש אתם חוסמים ????? מי מקבל אצלכם החלטות ??? נפלתם על הראש ????? מה זה עיצבנתם אותייייייייי
היא אחד האנשים הנחמדים כאן והיא עונה רק למי שמקלל אותה ! לא עשיתם כלום לשמאלני שצחק וקילל את המתנחלת שנהרגה עם 4 ילדיה !!! לא עשים כלום למי שצחק על השואה ועל חיילים שנהרגו בעזה !!!!! מה היא כבר עשתה הגנה על חברה שקיללו ??? תפוז תראו שיקול דעת נורמלי ותחזירו אותה

זיו17

New member
לפי דעתי יש משו במה שיונית אומרת

בטוח יש סיבה שחסמו את ענת ולא סתם קם האדם שבא והחליט לחסום אותה מצד שני גם שוקי לא היה בסדר אז בואו ניהיה הוגנים לשתיי הצדדים ונודה ששתייהם לא היו בסדר אז כחו את זה בחשבון שתפוז לא סתם חוסמים בנאדם...

היי יוני - תגובה לקובץ

היי יוני זו לבלובית חברה של ענתי . הייתי רוצה לדעת ממתי הקובץ ששלחת פה? זה חשוב מאוד. אודה לך על תגובה מהירה . ביייי לבלובית

yonicohen123

New member
זה לא של היום..

זה מלפני 3 שבועות כששוקי נחסם תגובה מספיק מהירה בשבילך?

ג ו צ יי

New member
יונת.....

שוקי בעצמו אמר שהוא נאצי.... ולא זכור לי שענת פתחה בלוג בשביל שיעיפו את שוקי.... ומאמי אם היא באה לפורום וכתבה הודעות על שוקי שמעליב אותה סימן שהוא באמת פגע בה..... והנה הוא לא מעליב רק אותה ישעוד כמה.... הגיע הזמן שיטפלו בו כמו שצריך...

להחזיר את ענתוששש../images/Emo140.gif

שלום לכל מי שיכול לעזור צר היה לי לשמוע שענתושש נחסמה אני לא מבינה למה ומה הסיבה וגם לא שופטת קראתי כאן את מהלך העניינים ובדבר אחד אני מסכימה חופש הביטוי הינו לגיטימי כל עוד הוא איננו פוגע בכוונה באף אחד. אני לא מסכימה עם ניבולי פה, אבל בהיכרות שלי עם ענתושש אני יכולה לומר בפה מלא, שלפני שהיא פועלת היא חושבת הרבה לפני, לא אחת קיללו אותה ואף ירדו עליה בצורה משפילה, בבלוג שלה והיא התמהמה לחסום אנשים עד שהיתה בטוחה לגמרי בדבר מסויים.תמיד הואילה לבדוק מתחת לפני השטח - מה שניראה שצריך לעשות בעניין המדובר. לטובתה אומר שכניראה שאותו אחד "חימם" אותה ודחק אותה לפינה עד שנפלטה לה מילה פוגעת, אני שמעתי מילים בהרבה יותר פוגעות שנאמרו כלפיה שבעבורן לא ממש קיבלו "עונש" אז אם להעניש או את כולם או אף אחד. אני אוהבת את השונה ואני מעריכה את ענתושש, על מי שהיא על הצורה שלה ועל המיוחדות שבה, וכמובן על ההעזה שלה לשתף אותנו בעולמה המסעיר. אני חושבת שצריך להחזיר אותה, ואם עשתה משהו שנוגד את הכללים לתת אזהרה עם חיוך כי רק ככה הדברים מתקבלים ומובנים יותר טוב. נכתב באהבה מפיית הלבבות

פיית הלבבות ../images/Emo24.gif

האם כבר אמרתי לך איזה אדם מדהים את ??? אם לא אמרתי אז רק שתדעי שאת מ ד ה י מ ה

למעלה