מצטער אבל יש.
נאו , שליטה או לא שליטה , זה תלוי בדבר אחד בלבד :
איך אתה רואה את עצמך
אם אתה רואה את עצמך כרובוט , אתה "תראה" שאין לך שליטה.
אם אתה רואה את עצמך כאדם בוחר , אתה תראה שיש לך שליטה.
הבעיה היא שככל שתראה את עצמך יותר כרובוט , אתה תיהפך לכזה.
אתה תיהפך לאדם חלש , אדם כזה שבאמת נסיבות חיצוניות מכתיבות את גורלו והוא חסר שליטה בכלום.
וככל שתראה את עצמך כאדם בוחר ותיקח את גורלך בידיך , אתה תיהפך לאדם חזק - אדם שאחראי על עולמו.
צא מהברבורים הללו על מרכזים מגנטיים , ושאר הבלים
תזכור שאתה אדם , ואתה בוחר , ותוציא אצבע משולשת לכל מי שיאמר לך אחרת
זה מה שיצמיח אותך
אל תאמין ל"ראיה" הזו : הראיה הזו עליה אתה מדבר היא כמו לשים משקפיים ורודות , ואז לראות שכל העולם ורוד וגם להיות בטוח בזה ....
אינני אוהב לצאת בגלוי נגד דרכים רוחניות , וברור לי שכעת תצא נגדי , אך הדרך הזו תהרוס אותך.
היא תחליש את הגרעין הטוב שבאמת נמצא בך.
מכיוון שאני מאמין בטוב הזה , אני בטוח שתצא מהקשקושים הללו מתישהו , אבל עדיף לך לצאת מזה מוקדם ככל האפשר.
נאו , שליטה או לא שליטה , זה תלוי בדבר אחד בלבד :
איך אתה רואה את עצמך
אם אתה רואה את עצמך כרובוט , אתה "תראה" שאין לך שליטה.
אם אתה רואה את עצמך כאדם בוחר , אתה תראה שיש לך שליטה.
הבעיה היא שככל שתראה את עצמך יותר כרובוט , אתה תיהפך לכזה.
אתה תיהפך לאדם חלש , אדם כזה שבאמת נסיבות חיצוניות מכתיבות את גורלו והוא חסר שליטה בכלום.
וככל שתראה את עצמך כאדם בוחר ותיקח את גורלך בידיך , אתה תיהפך לאדם חזק - אדם שאחראי על עולמו.
צא מהברבורים הללו על מרכזים מגנטיים , ושאר הבלים
תזכור שאתה אדם , ואתה בוחר , ותוציא אצבע משולשת לכל מי שיאמר לך אחרת
זה מה שיצמיח אותך
אל תאמין ל"ראיה" הזו : הראיה הזו עליה אתה מדבר היא כמו לשים משקפיים ורודות , ואז לראות שכל העולם ורוד וגם להיות בטוח בזה ....
אינני אוהב לצאת בגלוי נגד דרכים רוחניות , וברור לי שכעת תצא נגדי , אך הדרך הזו תהרוס אותך.
היא תחליש את הגרעין הטוב שבאמת נמצא בך.
מכיוון שאני מאמין בטוב הזה , אני בטוח שתצא מהקשקושים הללו מתישהו , אבל עדיף לך לצאת מזה מוקדם ככל האפשר.