חסימת משתמש

איילת1974

New member
חסימת משתמש

שלום חברים. היום נקטתי בצעד, שעל אף שאני מתנגדת לו, לא היתה לי ברירה- חסימת משתמש. לפני מס´ דקות חסמתי את משתמש ירוניה. אמרתי מס´ פעמים שלהביע דעה שונה זה לגיטימי, אך להשתמש בשפה נאותה. "תפיסתך היא כשל הקניבלים והשבטים הפרימיטיביים על כן אתה חושב כך"- משפט מעין זה אינו נאות ואינ מתאים לדיון בפורום זה, ולא משנה מאיזה צד כותבים אותו. אני מקווה מאוד שזו תיהיה החסימה היחידה שלי כמנהלת הפורום שיהיה לכולכם סוף שבוע נעים- הן בבית הכנסת והן בחוף הים, קולנוע, דיונים בפורום חופש או כל דבר אחר שרק תבחרו.

אני מבין שביגון הפך יקיר הפורום?

ככה יעשה לאיש אשר מנהלי הפורום (משרת את מטרותיכם) חפצים ביקרו?

להזכירך

הוא כבר נחסם פעם אחת וחזר (בניגוד לחוקי פורומי תפוז) מיד בשם אחר. בגין אותה עבירה !! כלומר, עבר פעמיים על חוקי הפורומים.

והחמור מכל

הוא טוען שלומד משפטים !! כך מתנהג מי שלומד משפטים ואמור לייצג/להגן/לייעץ לאזרח הקטן איך ולמה צריך לשמור על החוק!!

begone

New member
שוב הוכחתך חוסר-ידע

"כך מתנהג מי שלומד משפטים ואמור לייצג/להגן/לייעץ לאזרח הקטן איך ולמה צריך לשמור על החוק" רק עורכי דין מוסכמים לתת ייעוץ משפטי. לא כל אדם שיש לו תואר במשפטים הוא עורך דין (למעשה פחות ממחצית). בשביל להיות עורך דין צריך לעבור תקופת התמחות, ואז לעמוד בהצלחה במבחני לשכת עורכי הדין. אני אינני מתכוון להיות עורך דין, ולכן טענתך מתרסקת אל קרקע המציאות. לגבי התנהגותי בפורום - הדיון האחרון על חיסול שחאדה אכן הרתיח אותי, אבל גם אני ספגתי כל מיני נאצות לאחרונה, כולל ענינים הקשורים למיניות ואמא שלי. אז בואו כולנו נירגע, חרדים וחילונים כאחד.

בוא נבדוק

ראשית, מדוע אתה לומד משפטים? איך אתה מתכוון ליישם את הידע שתצבור לאחר קבלת התואר? רק אדם משועמם ילך לבזבז בין 3-4 שנים מחייו בתחום שאינו מתכוון להשתמש בו. לא טענתי שתהיה עורך דין, דווקא בגלל שאין לי מושג במה תבחר הצגתי מספר אפשרויות, מחק את המיותר. כך שאין כלום האמור להתרסק לקרקע. בינתיים אני כאן בין הוותקים ביותר בפורום (כמדומני יותר ממך) ומעולם לא ירדתי לרמות נמוכות כמוך. בינתיים2, אני להבדיל ממך מעולם לא נחסמתי ועדיין מחזיק בגאון את השם המקורי שלי ´נעים מאד´. אגב, כשאגלה שבאמת נרגעת אשמח (באמת) להמשיך לשוחח איתך כאן בפורום, עד אז כמי שמעדיף לשוטט בפורום ללא מטרית הגנה ממתקפות שלוחות רסן ולשון אמנע ככל האפשר מהודעותיך(*). אמנם פה ושם, לעיתים רחוקות, יוצא לי להגיב להודעה שלך _רק_ מפני שהודעה מסויימת זועקת עד השמים לתגובה. לא שאתה כל כך זקוק לשיחה איתי, בכל זאת, זה היה בכדי להעביר לך את המסר. בהצלחה בהמשך... (*)להזכירך, כבר נכוותי ונפגעתי ממך בעבר (תחת שמך הקודם)

begone

New member
לבדוק זה טוב

"מדוע אתה לומד משפטים?" אני עובד בחברה מסחרית. כיום, בעולם הממושפט שלנו, כדאי לדעת משפטים אם אתה רוצה לדעת לנסח חוזים או להתמודד במציאות הכלכלית. "רק אדם משועמם ילך לבזבז בין 3-4 שנים מחייו בתחום שאינו מתכוון להשתמש בו" אני לומד גם ניהול, וזה מאוד פרקטי לעבודה שלי כיום. "אני להבדיל ממך מעולם לא נחסמתי ועדיין מחזיק בגאון את השם המקורי שלי" אמנם כן, אבל נתקלתי במספר התבטאויות מחפירות מצידך. "כבר נכוותי ונפגעתי ממך בעבר" כוויה היא תוצאה של פעולה פיזית שבה גוף אנושי נצרב ממקור חום כלשהו. אתה בוודאי מתכוון לעלבון מופשט כלשהו. ובכן - גם אנשים כמו QWERIM המכנים את החילונים ´בהמות´ או ´מתים מנטלית´ או ´נרקומנים´ אינם עושים את החיים שלי לטובים יותר או עשירים יותר. זו המציאות הישראלית - אלימות מילולית מדהימה. ברוך הבא למזרח התיכון המפעפע.

Dorfl

New member
אהם

הוא לא אמר את זה, ואני בספק שהוא אי-פעם יאמר את זה. המשפחה שלו חילונית (הוא חוזר בתשובה), והוא עדיין בקשר מצוין איתם (יש פה הודעה מ-1 בלילה שבה הוא אומר שהוא ישב עם אמא שלו עם כוס קפה מול אתר חופש וכו´), כך שזו לא סוג ההתבטאות שהייתי מצפה לשמוע ממנו. הוא כינה חילוני מסוים בכינויים האלו (אותך), אבל הוא לא טען שכולם כאלו.

alond

New member
זה לא היה נעים. זה היה qwerim או

מישהו אחר. לא נעים (אני מתייחס לקטע עם האמא).

Dorfl

New member
סמוך עליי, זה היה QWERIM

אני חושב שאתה מתבלבל עם ההעלבות שמייטי החליף עם ביגון, אבל אני בהחלט לא דיברתי על המקרה הזה. אני יכול לתת לך קישור למקרים שעליהם דיברתי, אם אתה רוצה.

alond

New member
לא לא לא!!! זה היה פתיל שמייטי מאוס

פתח בו סיפר איך הוא ואימו (הפסיכולוגית) ישבו וצחקו על איזה אתר (חופש או דעת אמת). זה לא היה בתגובה למשהו ספציפי אם זכרוני אינו מטעני. ולא אמרת שזה נעים? למה הבאת את קוורים לעניין? בגללי?
הממם. קראתי עכשיו קצת אחורה בפתיל ואני רואה שביגון הכניס את קוורים לקומפוט. בכל זאת, זכרוני אומר לי שמייטי הוא זה שפתח פתיל בו הוא מספר עליו ועל אימו. מייטי? קוורים? או מי שבאמת כתב זאת? השמיעו קול.

alond

New member
אתה צודק. זו ההודעה שחשבתי עליה.

מייטי מאוס נאמר בבדיחות דעת קלה (קלה מאוד כנראה
)

The_Mighty_Perr

New member
משמיע קול

בס"ד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=264&msgid=5957944 הנה השמעת הקול שלי, במקרה שלא שמת לב. אין לי לינק ל"דיון" המקורי, אבל אפשר למצא אותו בדפדוף קל... בברכה...

begone

New member
אהם אהם

"הוא כינה חילוני מסוים בכינויים האלו (אותך), אבל הוא לא טען שכולם כאלו" דהיינו, אסור לומר "כל החילונים הם בהמות ומתים מנטלית" אבל מותר לומר "אדם איקס הוא בהמה נרקומנית ומתה מנטלית"? זה העניין? זה כאילו מגניב כזה...מותר להשמיץ אדם ספציפי, אבל אסור להשמיץ את כל הציבור. וואו! איזה עולם מ-ג-נ-י-ב! כאילו ממש כזה כאילו מותר להסית לרצח רבין כזה כאילו. אה, שיט, הוא כבר מת.

Dorfl

New member
אהם אהם אהם

בהודעתך המקורית נטען שהוא טוען שכל החילונים הם בהמות נרקומניות מתות מנטלית, אני תיקנתי. לא יצאתי להגנתו, לא טענתי שהדברים נכונים או לגיטימיים. רק עמדתי על דיוק. יצא לי כבר לא מעט פעמים להתווכח עם אנשים דרך פורומים, וכשאף אחד לא מגיב ולא יוצא להגנתך או לשמירה על הדיוק, זה מאוד מתסכל - אתה לא יודע מה תגובת הסביבה, אם הם רואים בך כצודק או כטועה וכו´. אני חושב שכולם צריכים להביע יותר את הדיעה שלהם, לא רק לעמוד מהצד ולצפות בויכוחים. אני גם אוהב לעמוד על דיוק, במיוחד במקרה הזה, כי אני מכיר את QWERIM במידה זו או אחרת ויודע שהוא לא כזה. בקיצור, זו לא הייתה יציאה נגדך והגנה עליו, אתה דווקא בין המשתמשים החביבים עליי, זו הייתה עמידה על דיוקם של דברים. ודרך אגב, ביגון, אני שמתי לב לויכוח ביניכם ולהאשמות שלו נגדך (שהסתת לרצח וכו´), ולא אהבתי מה שראיתי, גם אם לא הגבתי. אני חושב שאלו היו האשמות שווא, לא הרגע המבריק ביותר שלו. שם צדקת, כאן אתה טועה.

begone

New member
אהם אהם אהם אהם

"בהודעתך המקורית נטען שהוא טוען שכל החילונים הם בהמות נרקומניות מתות מנטלית, אני תיקנתי" הוא טען שאני מת מנטלית *בגלל* שאני חילוני. וזה אומר שהוא הכליל על החילונים כקבוצה חברתית. כי הוא כמובן לא מכיר אותי. אגב, הוא ממחזר טענה מופרכת וידועה של הרב יצחק לפיה החילונים רק אוכלים ומשתינים ואז מתים, בלי מטרה. שום דבר חדש, אבל עדיין מדובר בהשמצה מגוחכת כלפי מגזר שלם. "אני שמתי לב לויכוח ביניכם ולהאשמות שלו נגדך (שהסתת לרצח וכו´), ולא אהבתי מה שראיתי" במדינת ישראל אפילו טענה על הסתה לרצח לא מעניינת אף אחד...זה כנראה אומר שיש עניינים דחופים יותר.

voguemaster

New member
רק הערה קטנה

אני לא יודע בין כמה אתה ומה ההכשרה האקדמית שלך אם בכלל קיימת, אבל אתה פשוט טועה ומזבל לנו את השכל
"רק אדם משועמם ילך לבזבז בין 3-4 שנים מחייו בתחום שאינו מתכוון להשתמש בו" טיפשות ידידי. אני מכיר המווווון אנשים שיש להם תואר או הכשרה אקדמית כלשהי ולא עובדים במקצוע. יש לי ידידה עורכת דין שמזמן הפסיקה לעבוד בזה ברצינות. אני מכיר אנשים שלמדו ביולוגיה ודברים אחרים והם עובדים בדברים אחרים לחלוטין (ואלו אנשים עם תואר שני). בקיצור, אני מקווה שאתה רואה את הפואנטה שאני מנסה להעביר. אתה לא יכול להיות בטוח שתעבוד בתחום שלמדת. אנחנו מדינה קטנה וזה לא תמיד מסתדר. בכל זאת צריך לחיות ולהתקיים ולכן אנשים משתמשים בתחומים אחרים שהם מכירים ועובדים בהם. זה מציאותי.

voguemaster

New member
רק הערה קטנה

אני לא יודע בין כמה אתה ומה ההכשרה האקדמית שלך אם בכלל קיימת, אבל אתה פשוט טועה ומזבל לנו את השכל
"רק אדם משועמם ילך לבזבז בין 3-4 שנים מחייו בתחום שאינו מתכוון להשתמש בו" טיפשות ידידי. אני מכיר המווווון אנשים שיש להם תואר או הכשרה אקדמית כלשהי ולא עובדים במקצוע. יש לי ידידה עורכת דין שמזמן הפסיקה לעבוד בזה ברצינות. אני מכיר אנשים שלמדו ביולוגיה ודברים אחרים והם עובדים בדברים אחרים לחלוטין (ואלו אנשים עם תואר שני). בקיצור, אני מקווה שאתה רואה את הפואנטה שאני מנסה להעביר. אתה לא יכול להיות בטוח שתעבוד בתחום שלמדת. אנחנו מדינה קטנה וזה לא תמיד מסתדר. בכל זאת צריך לחיות ולהתקיים ולכן אנשים משתמשים בתחומים אחרים שהם מכירים ועובדים בהם. זה מציאותי.

למעלה