חסימת משתמש

qwerim

New member
נו

גם אמנון יצחק למד משפטים ותראו מה יצא...

begone

New member
סליחה?

"גם אמנון יצחק למד משפטים" על סמך מה אתה מבסס את הטענה הזאת? מעולם לא שמעתי על כך שמר יצחק יש תואר אקדמי כלשהו. יש לך הוכחות?

Dorfl

New member
גם אני. סיפור מעניין.

גם אני למדתי משפטים, כן. כשהייתי בכיתה ב´ היו כל מיני חוגים בביה"ס אביגור שממוקם קרוב לביתי, והיה שם גם חוג "משפטים". נכון, לא נרשמתי לחוג, אבל לקחתי שני שיעורי ניסיון, כך שבמידה מסוימת אני יכול להגיד ש"למדתי משפטים". אני לא ממש זוכר משהו משם, אבל אני אהיה מופתע אם אמנון יצחק מוכשר יותר ממני לכהן כעורך דין בישראל.

The_Mighty_Perr

New member
או שתוק כבר

בס"ד " אבל גם אני ספגתי כל מיני נאצות לאחרונה, כולל ענינים הקשורים למיניות ואמא שלי. אז בואו כולנו נירגע, חרדים וחילונים כאחד" 1. האדם שהספיג אותך בנאצות קיבל נאצות לפניך ממך, אין לך זכות להלונן על הגנה עצמית של אותו אדם. 2. נרגע ברגע שאתה תרגע, שמת לב שבדיונים של אותו אדם עם NOTAFISH, שדעותיו שונות מאוד מדעותיו של אותו אדם, הוא מתמש בשפה נאותה, ולא נגרר לוויכוחים מטופשים, כאלו שהוא נגרר אליםה ממך? 3. אותו אדם הוא דתי לאומי, אז הוא לא צריך להרגע? טוב אז הוא לא נרגע.

רון סי

New member
חבל

הבחור דוקא מאד משעשע. לפני כמה זמן כתבתי בפורום שמחב"תים נוהגים לתקוף אישית את מאזיניהם/מתוכחיהם כטכניקה להורדת הדימוי העצמי והבטחון העצמי שלהם. קיבלנו פה הדגמה נפלאה ומשעשעת. יש הרבה חילונים שאם יגידו להם שהם חושבים כמו שבטים פרימיטיביים הם ינטשו כל עמדה שהם מחזיקים בה, ויאמצו כל עמדה שנמסרת להם ע"י המחב"ת. אנחנו רואים, אגב, את אותה טכניקה מהצד השמאלי של המחנה החילוני: במקום להגיד לך שאתה "פרימיטיב" אומרים לך שאתה "נאצי". גם זה אמור להניע אותך לנטוש מהר כל דעה שלא אושררה ע"י השמאל. ראוי שמכריזי "נאצי" יסתכלו על ההודעות של המחב"ת הנ"ל. זו השתקפותם.

notafish

New member
אכן../images/Emo19.gif

וזה הזמן להגיד שמאוד נהניתי לקרוא את ההתכתבות שלך איתו. notafish

צודק לגמרי

מעבר לעובדה שהוא הדגים את הצורה הנחותה ביותר של ההחזרה בתשובה, המיוצגת אצל אמנון יצחק וכו´, הוא גם היה משעשע מאוד. כמו כן, אני בטוח שהפורום הזה, שרובו מורכב מאנשים לוגיים, יוכל להתמודד עם ההתקפות והטענות חסרות השחר.

alond

New member
על דבר כזה חוסמים???

אז אם אני אעשה חיפוש בפורום ואביא לך דוגמאות של שפה יותר גרועה, האם תחסמי גם את המשתמשים האלה??? "תפיסתך היא כשל הקניבלים והשבטים הפרימיטיביים על כן אתה חושב כך" הוא ביטוי חלש מאוד יחסית לדברים שקראתי פה (אפילו בזמן הקצר מאז נהיית מנהלת). אני לא מתכוון לשפה בוטה אלא להשוואות הרבה יותר בוטות. זה לדעתי לא היה במקום

איילת1974

New member
דרך אגב

אותו אדון רשם את השטויות שלו מס´ פעמים בפורום כולל שמות אחרים ולא הגבתי, ואפילו הגבתי לו בהתחלה בהומור. בפעם השנייה שהוא רשם הערתי לו הערה אישית, שהוא מתבטא בצורה לא נאותה וגרוע מכך, הוא מוציא דיבתם של אנשים, הודעות מען אלו הן הוצאת לשון הרע. רק בפעם השלישית חסמתי אותו. דרך אגב לאחרונה לקחתי על עצמי פרוייקט להפוך את הפורום לנעים יותר, ומס´ אנשים קיבלו הזהרה אישית.

alond

New member
אני עדיין לא חושב שהוא אמר משהו

יוצא דופן אבל זה לא מה שמפריע לי. שיהיה חוק שוויוני. כמו שאמרתי, ראיתי פה כמה משתמשים בשפה יותר גרועה כמה פעמים. אם אני אביא לך לינקים (ספק. אני עצלן אבל אולי בכל זאת תנוח עלי הרוח) של שפה כזאת, מה תעשי?

למעלה